Connect with us

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Știu o duzină de generali români care ar fi putut fi chemați să elaboreze un plan de aderare a României la Schengen

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa este consecvent și intransigent. Nu se dezice de adevăr, de realitatea în care trăim. Ori de câte ori are ocazia, iese din rânduri și își expune ideile, opiniile, cu subiect și predicat, dă soluții, așa cum ar trebui să facă orice politician care iubește această țară, acest popor.

Într-o postare pe Facebook, deputatul Radu Popa ne reamintește că președintele Statelor Unite l-a numit șef al CIA pe William Burns, un profesionist de 66 de ani, fost ambasador al SUA în Rusia, adjunct al secretarului de stat al SUA reactivat pentru a contribui cu cunoștințele și profesionalismul său la binele nației. La noi nu prea se întâmplă așa. Generalii, oamenii de marcă ai țării, sunt pensionați și uitați. Nimeni nu îi mai bagă în seamă. Nimeni nu mai are nevoie de expertiza lor.

„Știu o duzină de generali români din mai multe structuri, toți cu vârste de peste 60 de ani și care ar fi putut fi chemați să gândească, să conceapă și să elaboreze un plan de aderare a României la Schengen. Însă, pentru noi sunt depășiți, sunt prea bătrâni. Noi ne încăpățânăm să facem strategii între două mingi de golf sau la un trabuc înmuiat în whisky.

Ca si când toate acestea nu ar fi suficiente, cei de la care așteptăm rezultate nu au probat niciodată că ar fi fost capabili să facă altceva în afară de plimbări cu coloana oficială. La americani, șeful CIA e selectat după un parcurs excepțional și e chemat să își folosească toată experiența și expertiza în beneficul țării sale”, a spus deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Comuna Poiana, anunț de mediu modernizare drumuri sătești

Publicat

pe

de

Comuna Poiana anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/ nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizare drumuri satesti DS 119 si DS 581, propus a se realiza in Comuna Poiana, sat Poiana, str DS119 si DS 581, judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Dambovita din Municipiul Targoviste, str Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats