Connect with us

SOCIAL

Optimizarea spatiului cu sisteme de stocare din plastic

Publicat

pe

Cutiile sunt esentiale in transport si depozitare, dar sunt subestimate in ciuda faptului ca le folosim in fiecare zi. Indiferent de material sau tip, cutiile sunt necesare atat pentru uz casnic cat si in aplicatii industriale.

Cutiile sunt solutia ideala pentru ambalarea si transportul sigur al produselor in orice industrie. Depozitarea in cutii asigura protectia produselor pe o perioada indelungata.

Cunoastem cu totii cutiile clasice, cele din carton, care in multe situatii sunt perfecte pentru orice tip de sarcina. Avantajul acestora este costum scazut precum si posibilitatea de a fi pliate rapid astfel de a nu ocupa foarte mult spatiu, atunci cand nu sunt utilizate. In plus, acestea sunt si foarte usoare. Au insa si dezavantaje, fiind in multe cazuri imposibil de reutilizat si nici nu pot fi folosite in medii cu umiditate crescuta, cartonul absorbind rapid apa si alte lichide.

De asemenea, nu putem depozita cantitati foarte mari intr-o cutie de carton, chiar daca este vorba si despre una cu pereti ceva mai grosi. In cazul acestora, atat peretii cat si baza au acceasi grosime fapt pentru care este posibil ca o cantitate mare sa nu poate fi sustinuta, atunci cand cutia este manevrata sau transportata.

Pentru sarcini mai speciale avem la dispozitie si cutii realizate din alte materiale. Dar, este normal ca fiecare material sa aiba o anumita slabiciune, sa fie mai mult sau mai putin vulnerabil la diverse intemperii si actiuni mecanice. Pentru mine, cele mai eficiente par a fi cutiile din plastic. Acesta a devenit in timp un material foarte comun. Desi foarte poluant pentru mediul inconjurator insa doar din cauza neglijentei oamenilor, poate fi utilizat intr-o multitudine de aplicatii industriale, una dintre acestea fiind si cutiile in care putem depozita sau transporta diverse alte produse ale unei companii.

De obicei, cand spunem cutii, ne gandim in primul rand la cele clasice din carton si astfel ne gandim in continuare ca asa ar fi si cele din alte materiale. Insa designul, forma, marimea acestora pot sa difere de la un caz la altul si in functie de sarcinile pentru care sunt destinate.

Schoellerallibert, lider la nivel mondial in solutii de depozitare si transport realizate integral din plastic. ne pune la dispozitie o mare varietate de cutii, paleti, boxpaleti, navete si multe alte recipiente potrivite pentru depozitare si transport in orice aplicatie industriala. La ei putem gasi chiar si cutii transport medicamente, sectorul farmaceutic dar si cel medical fiind si ele acoperite de catre acestia.

Schoeller Allibert este o companie specializata in producția de soluții de ambalare din plastic durabil. Compania ofera o gama larga de produse, inclusiv cutii, containere, boxpaleti, navete, paleti și termobox-uri, pentru a se potrivi nevoilor diverse ale clientilor. Toate produsele sunt realizate din materiale de inalta calitate si sunt proiectate pentru a oferi rezistenta si durabilitate in orice aplicatie, indiferent daca este vorba de uz casnic sau industrial. In plus, Schoeller Allibert ofera produse personalizabile si se adapteaza la nevoile si preferintele fiecarui client.

In functie de companie si de produsele pe care le realizeaza, in acest caz, medicamente, sunt alese cutiile potrivite. Pentru asta, este nevoie de expertiza celor de la Schoellr, atunci cand niciunul dintre modelele standard nu este corespunzator si este astfel nevoie de un design diferit.

Exista numeroase aspecte pentru care cutiile lor sunt net superioare atat fata de cele din alte materiale cat si fata de altele din plastic, de la alti producatori. Fiind utilizate doar materiale plastice de cea mai buna calitate dar si tehnologii de ultima generatie, rezultatele sunt exacte. In ceea ce priveste medicamenele, nu este vorba despre produse de mare marime, fapt pentru care o cutie speciala in acest sens trebuie sa aiba atat baza cat si peretii plini.

Fiecare dintre modelele lor de cutii pentru transport sunt realizate astfel incat sa fie cat mai rezistente, indiferent de conditiile in care sunt utilizate, sa fie usor de intretinut, curata si igienizat, sa poata fi manevrate cat mai usor si in siguranta atat in ceea ce priveste continutul lor cat si siguranta manipulatorilor si sa poata fi stivuite cat mai simplu, pentru a avea stabilitate in transport dar si pentru a ocupa cat mai putin spatiu.

Putem opta, de la un model la altul, intre cutii cu capac sau fara capac. Cum am precizat mai sus, sunt realizate pentru a putea fi stivuite cat mai simplu, indiferent daca una are capacul pus si alta nu. Totodata, anumite modele pot fi realizate pentru a fi pliate. Asta inseamna ca sunt alcatuite din piese, asemeni unui LEGO am putea spune. Asta ajuta si ma mult la depozitarea intr-un spatiu cat mai mic dar si curatarea mai facila. Si in acest sens sunt utilizate sisteme moderne, simple dar in acelasi timp rezistente pentru asamblarea lor.

Comparativ sa zicem, cu o cutie din carton, o cutie din plastic este mult mai buna pentru a transporta medicamente, in special cele care trebuie tinute la anumite tempertaturi, mai mari sau mai scazute. Plasticul va rezista mult mai bine iar in ceea ce priveste umiditatea, nu va absorbi lichidele ca si cartonul iar astfel obiectele depozitate inauntru nu vor fi afectate cu nimic.

In ceea ce priveste tipul de incarcaturi mai speciale putem alege si cutii cu inchidere ermetica si sisteme interioare de prindere care sa nu permita miscarea in interior si astfel eventualele defectari ale continutului. Puteti analiza oferta loc completa pentru cutii si celelalte solutii de depozitare si transport prin vizitarea site-ului sau prin descarcarea cataloagelor digitale disponibile acolo.

Avand o traditie de peste 50 de ani in acest domeniu, Schoeller Allibert poate oferi cele mai bune si mai eficiente solutii in ceea ce priveste depozitarea si transportul de marfuri in orice arie a industriei si nu numai.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

A fost prăpăd în județul Argeș! Pompierii fac apel la responsabilitate

Publicat

pe

Fie arșița cât de mare, românii nu renunță la obiceiul de a curăța terenurile agricole de resturile vegetale prin incendiere. Nu-i sperie nici măcar amenzile! Nici multele cazuri când s-a ajuns la a le fi mistuite de flăcări chiar și locuințele nu îi oprește pe oameni.

Ieri – 12 iulie 2024, pompierii argeşeni, în unele cazuri alături de cetățeni şi Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență, au acționat pentru localizarea şi lichidarea a opt incendii izbucnite la vegetaţia uscată, după cum urmează:
– Ora 12:53, în comuna Valea Danului, str. Rādeşti, incendiu de vegetație uscată, mărăciniş şi litieră pădure pe o suprafață de aproximativ 2000 mp. A intervenit Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş cu o autospecială de stingere;
– Ora 13:14, în comuna Berevoeşti, satul Gămăcești, incendiu de vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 3000 mp. Flăcările au afecta și un gard din lemn. A intervenit Punctul de Lucru Aninoasa cu o autospecială de stingere;
– Ora 14:56, în comuna Rătești, satul Furdueşti, incendiu de vegetație uscată pe o suprafața de aproximativ 5 ha. Au mai ars circa 130 m dintr-un gard de lemn și în jur de 5 tone de gunoi de grajd. Au intervenit Detaşamentul de Pompieri Bradu şi Punctul de Lucru Rociu cu două autospeciale de stingere;
– Ora 15:17, în comuna Budeasa, zona Baza Olimpică, incendiu de vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 100 mp. A intervenit Detaşamentul de Pompieri Piteşti cu o autospecială de stingere;
– Ora 15:44, în comuna Bascov, satul Lăbuşeşti, incendiu de vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 2000 mp. A intervenit Detaşamentul de Pompieri Piteşti cu o autospecială de stingere;
– Ora 15:47, în comuna Cepari, satul Cepari Pămâteni, incendiu de vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 300 mp. A intervenit Punctul de Lucru Tigveni cu o autospecială de stingere;
– Ora 16:15, în comuna Călinești, satul Vrăneşti, incendiu de vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 10 hectare. Acesta a mai afectat o cultură de viță de vie și o remorcă. Au intervenit Garda de Intervenție Topoloveni, Punctul de Lucru Rociu și Detașamentele de Pompieri Pitești și Bradu cu cinci autospeciale;
– Ora 17:07, în comuna Mărăcineni, în zona Institutului Pomicol, incendiu de vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 500 mp. A intervenit Detaşamentul de Pompieri Piteşti cu o autospecială de stingere.

Pentru a reduce numărul tot mai mare al incendiilor de vegetație, facem apel la cetățeni să respecte recomandările noastre:
❗ NU aprindeți focul în zone cu vegetație uscată sau împădurite;
❗ Resturile de țigară pot genera incendii. NU le aruncați la întâmplare;
❗ Acordați o atenție sporită copiilor pentru prevenirea jocului acestora cu focul, deoarece pot produce incendii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

S-a răsturnat cu tractorul în zona Valea Cheii

Publicat

pe

Un bărbat de 46 de ani, din județul Argeș, s-a răsturnat cu tractorul, în această dimineață, în zona Valea Cheii, comuna Dâmbovicioara.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Punctului de Lucru Rucăr și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Bărbatul a fost găsit conștient și a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD – ne informează ISU Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite