Connect with us

SOCIAL

Optimizarea spatiului cu sisteme de stocare din plastic

Publicat

pe

Cutiile sunt esentiale in transport si depozitare, dar sunt subestimate in ciuda faptului ca le folosim in fiecare zi. Indiferent de material sau tip, cutiile sunt necesare atat pentru uz casnic cat si in aplicatii industriale.

Cutiile sunt solutia ideala pentru ambalarea si transportul sigur al produselor in orice industrie. Depozitarea in cutii asigura protectia produselor pe o perioada indelungata.

Cunoastem cu totii cutiile clasice, cele din carton, care in multe situatii sunt perfecte pentru orice tip de sarcina. Avantajul acestora este costum scazut precum si posibilitatea de a fi pliate rapid astfel de a nu ocupa foarte mult spatiu, atunci cand nu sunt utilizate. In plus, acestea sunt si foarte usoare. Au insa si dezavantaje, fiind in multe cazuri imposibil de reutilizat si nici nu pot fi folosite in medii cu umiditate crescuta, cartonul absorbind rapid apa si alte lichide.

De asemenea, nu putem depozita cantitati foarte mari intr-o cutie de carton, chiar daca este vorba si despre una cu pereti ceva mai grosi. In cazul acestora, atat peretii cat si baza au acceasi grosime fapt pentru care este posibil ca o cantitate mare sa nu poate fi sustinuta, atunci cand cutia este manevrata sau transportata.

Pentru sarcini mai speciale avem la dispozitie si cutii realizate din alte materiale. Dar, este normal ca fiecare material sa aiba o anumita slabiciune, sa fie mai mult sau mai putin vulnerabil la diverse intemperii si actiuni mecanice. Pentru mine, cele mai eficiente par a fi cutiile din plastic. Acesta a devenit in timp un material foarte comun. Desi foarte poluant pentru mediul inconjurator insa doar din cauza neglijentei oamenilor, poate fi utilizat intr-o multitudine de aplicatii industriale, una dintre acestea fiind si cutiile in care putem depozita sau transporta diverse alte produse ale unei companii.

De obicei, cand spunem cutii, ne gandim in primul rand la cele clasice din carton si astfel ne gandim in continuare ca asa ar fi si cele din alte materiale. Insa designul, forma, marimea acestora pot sa difere de la un caz la altul si in functie de sarcinile pentru care sunt destinate.

Schoellerallibert, lider la nivel mondial in solutii de depozitare si transport realizate integral din plastic. ne pune la dispozitie o mare varietate de cutii, paleti, boxpaleti, navete si multe alte recipiente potrivite pentru depozitare si transport in orice aplicatie industriala. La ei putem gasi chiar si cutii transport medicamente, sectorul farmaceutic dar si cel medical fiind si ele acoperite de catre acestia.

Schoeller Allibert este o companie specializata in producția de soluții de ambalare din plastic durabil. Compania ofera o gama larga de produse, inclusiv cutii, containere, boxpaleti, navete, paleti și termobox-uri, pentru a se potrivi nevoilor diverse ale clientilor. Toate produsele sunt realizate din materiale de inalta calitate si sunt proiectate pentru a oferi rezistenta si durabilitate in orice aplicatie, indiferent daca este vorba de uz casnic sau industrial. In plus, Schoeller Allibert ofera produse personalizabile si se adapteaza la nevoile si preferintele fiecarui client.

In functie de companie si de produsele pe care le realizeaza, in acest caz, medicamente, sunt alese cutiile potrivite. Pentru asta, este nevoie de expertiza celor de la Schoellr, atunci cand niciunul dintre modelele standard nu este corespunzator si este astfel nevoie de un design diferit.

Exista numeroase aspecte pentru care cutiile lor sunt net superioare atat fata de cele din alte materiale cat si fata de altele din plastic, de la alti producatori. Fiind utilizate doar materiale plastice de cea mai buna calitate dar si tehnologii de ultima generatie, rezultatele sunt exacte. In ceea ce priveste medicamenele, nu este vorba despre produse de mare marime, fapt pentru care o cutie speciala in acest sens trebuie sa aiba atat baza cat si peretii plini.

Fiecare dintre modelele lor de cutii pentru transport sunt realizate astfel incat sa fie cat mai rezistente, indiferent de conditiile in care sunt utilizate, sa fie usor de intretinut, curata si igienizat, sa poata fi manevrate cat mai usor si in siguranta atat in ceea ce priveste continutul lor cat si siguranta manipulatorilor si sa poata fi stivuite cat mai simplu, pentru a avea stabilitate in transport dar si pentru a ocupa cat mai putin spatiu.

Putem opta, de la un model la altul, intre cutii cu capac sau fara capac. Cum am precizat mai sus, sunt realizate pentru a putea fi stivuite cat mai simplu, indiferent daca una are capacul pus si alta nu. Totodata, anumite modele pot fi realizate pentru a fi pliate. Asta inseamna ca sunt alcatuite din piese, asemeni unui LEGO am putea spune. Asta ajuta si ma mult la depozitarea intr-un spatiu cat mai mic dar si curatarea mai facila. Si in acest sens sunt utilizate sisteme moderne, simple dar in acelasi timp rezistente pentru asamblarea lor.

Comparativ sa zicem, cu o cutie din carton, o cutie din plastic este mult mai buna pentru a transporta medicamente, in special cele care trebuie tinute la anumite tempertaturi, mai mari sau mai scazute. Plasticul va rezista mult mai bine iar in ceea ce priveste umiditatea, nu va absorbi lichidele ca si cartonul iar astfel obiectele depozitate inauntru nu vor fi afectate cu nimic.

In ceea ce priveste tipul de incarcaturi mai speciale putem alege si cutii cu inchidere ermetica si sisteme interioare de prindere care sa nu permita miscarea in interior si astfel eventualele defectari ale continutului. Puteti analiza oferta loc completa pentru cutii si celelalte solutii de depozitare si transport prin vizitarea site-ului sau prin descarcarea cataloagelor digitale disponibile acolo.

Avand o traditie de peste 50 de ani in acest domeniu, Schoeller Allibert poate oferi cele mai bune si mai eficiente solutii in ceea ce priveste depozitarea si transportul de marfuri in orice arie a industriei si nu numai.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Târgovişte: Marș pentru viață, de Buna Vestire. Mesajul mitropolitului Nifon

Publicat

pe

de

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Sărbătoarea Bunei Vestiri reprezintă pentru întreaga Creștinătate ziua dedicată celebrării vieții prin excelență și ne descoperă sacralitatea, inviolabilitatea și imensa valoare a existenței umane – darul magnific al lui Dumnezeu la care suntem invitați cu toții să fim colaboratori, susținători și protectori, mergând pe drumul sfințeniei și sprijinind pe toți cei de lângă noi să o facă.

Organizarea Marșului pentru viață cu prilejul sărbătorii Bunei Vestiri reprezintă angajamentul nostru puternic de a ne manifesta pentru viață, mergând pe urmele sfinților, de a susține dreptul inalienabil la existență al ființei umane nenăscute, încă din pântecele matern și de a mărturisi și apăra viața cu orice prilej.

Dreptul la viață ne este dăruit, fiecăruia, de către Creator și nimeni, niciodată, nu are dreptul să-l încalce cumva, ori să-l limiteze sau să îngreuneze respectarea lui! Atunci când nu respectăm dreptul la viață, necinstim pe Cel care îl dăruiește necontenit și ne trădăm vocația de slujitori și apărători ai vieții umane.

Din nefericire, există astăzi numeroase ideologii contra vieții care promovează civilizația morții prin susținerea avortului, a eutanasiei, a experimentelor pe oameni, a traficului de ființe umane, ori a altor asemenea răni ale lumii contemporane, ce duc la distrugerea ființei umane – creația frumoasă și bună a Tatălui ceresc, ori înlesnesc apariția unor legi nefavorabile vieții și demnității umane.

Participând la Marșul pentru viață ne mărturisim credința în Domnul Vieții și ne manifestăm ca susținători ai civilizației iubirii, ai principiilor fundamentale creștine și românești, arătând celor de lângă noi cât de important este să conștientizăm valoarea incomensurabilă a darului vieții, să-l promovăm și să-l apărăm.

Noi, creștinii, suntem apostoli ai vieții, slujitori ai demnității umane și cei ce mărturisim prin cuvânt și prin faptă principiile imuabile ale Evangheliei lui Hristos. De aceea, manifestând în sprijinul vieții, dorim să-i responsabilizăm și pe cei de lângă noi de acest dar minunat al vieții, dar mai cu seamă, pentru a impune factorilor de decizie din comunitățile noastre respectarea și apărarea existenței umane, mai ales sprijinirea copiilor și a familiilor pentru a parcurge cu demnitate drumul vieții.

Cu atât mai mult astăzi, reafirmăm dorința de pace și de bună înțelegere între popoare și comunități, implorând mila lui Dumnezeu pentru grabnica încheiere a războiului de la granițele țării noastre, care seamănă distrugere, suferință și moarte, transformându-se în contra-mărturie a credinței noastre creștine.

Vă binecuvintez pe toți cei care astăzi ați dorit să oferiți o mărturie de credință și de speranță, promovând viața ca dar inefabil al lui Dumnezeu și rog pe Bunul Dumnezeu să vă dăruiască sănătate, pace și bucurie!

† N I F O N,
Arhiepiscop și Mitropolit

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Adolescentă de 17 ani, prinsă cu droguri lângă un liceu din Târgoviște

Publicat

pe

Jandarmii care se aflau aflau în misiune de patrulare în zona Liceului nr. 3 – „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște au observat că într-un autoturism se aflau mai mulți tineri care trăgeau dintr-un tip de țigarete. La vederea oamenilor legii, adolescenții au devenit agitați. Acest comportament li s-a părut suspect militarilor, care i-au luat la întrebări pe cei patru tineri care pufăiau în habitaclul autovehiculului.

În urma unei verificări amănunțite, jandarmii au găsit asupra unei fete de 17 ani un pachet cu foiţe pentru rulat tutun care conținea un mugure verde învelit în celofan și o țigaretă tip joint, cu miros înţepător, produse susceptibile de a fi substanţe interzise. În cele din urmă, fata a recunoscut că foițele și țigaretele îi aparțineau și că le folosea pentru consumul propriu.

Jandarmii i-au întocmit adolescentei acte de sesizare pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Cazul a fost predat Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Dâmboviţa pentru continuarea cercetărilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats