Connect with us

Dâmboviţa

Virgil Guran, PNL: Social-democrații deja au sărit calul și li se pare că numai ce spun ei este corect!

Publicat

pe

Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, vicepreședinte al partidului la nivel național, a declarat că se așteaptă la atacuri din partea partenerilor de coaliție, pe fondul rocadei care urmează în luna mai. A spus Guran la RFI România că social-democrații deja au sărit calul și foarte probabil vor începe și liberalii să răspundă până la urmă.

„Trebuie să recunoaștem că în coaliție există discuții, cum este și normal. Suntem două partide cu gândire diferită, dar coaliția cred că a mers destul de bine și sunt convins că vom găsi soluții până la final, dar asta nu înseamnă că nu o să avem în continuare discuții, nu o să avem în continuare mici scandaluri în interior. Dar, până la urmă, sunt convins că vom găsi calea comună.

Da, PSD a intrat deja în campanie electorală. Noi încă nu. Ei se gândesc probabil mai mult la alegeri, când încep să ne critice. Ați văzut că noi avem o poziție mult mai moderată și că nu am început să ne legăm de miniștri lor. Dar, per total, dacă vă uitați la ce s-a întâmplat, cred că țara este în echilibru, ceea ce este un lucru foarte bun.

Sunt convins că vor fi și alte atacuri (Nota redacției: din partea PSD). Sunt convins că, până la urmă, o să începem să răspundem și noi, că așa este normal. Deja ei, plastic vorbind, au început să sară calul și li se pare uneori că numai ceea ce spun ei este corect, iar când vii cu argumente, că nu este corect și că nu sprijinim economia și România cu acele măsuri, au câte o reacție mai vehementă, dar o să începem să le dăm replica. Eu zic că o să se întâmple cât de curând. Deocamdată, ați văzut atitudinea primului ministru, își vede de guvernare, de problemele importante, nu intră în aceste controverse care i-ar mânca mult din timp și nu ar mai putea să se ocupe de problemele serioase.

Cei de la PSD sa vedem când se va face rotativa dacă mai au timp, premierul lor dacă va mai avea timp de astfel de controverse, de atacuri. Nu cred, fiindcă vor veni problemele importante peste el”, a declarat Virgil Guran la RFI România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Istoria, în conexiune cu prezentul la Curtea Domnească din Târgoviște, de „Zilele Județului Dâmbovița”

Publicat

pe

O după-amiază de adevărată sărbătoare, astăzi, în incinta Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” din Târgoviște. Târg al meșteșugarilor și făurarilor. Concursuri medievale. Tonete cu gustări, răcoritoare, înghețată și produse de patiserie. În imediata apropiere a secularului Turn al Chindiei, a fost instalată scena pe care, patru seri la rând, vor evolua soliști de primă mână ai muzicii românești. Prindem aici cam toate genurile.

Și, ca un element de noutate, ceva care să arate că noi, dâmbovițenii, ținem la comuniune, la relațiile interumane, la bună înțelegere, pe aleea centrală a Curții Domnești a fost așezată „masa prieteniei”. Vizitatorii, cu mic, cu mare, au fost invitați de organizatori să se așeze pentru câteva clipe și să guste din bucatele puse pe masă. Un gest mic, de început, dar cu mare semnificație. În târg, a susținut un recital formația „Trei Parale”, care are în componență cercetători de la Muzeul Țăranului Român din București.

La ora 19:00, a început spectacolul. Pe scenă dansatorii și actorii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București. Câteva sute de dâmbovițeni au aplaudat evoluția artiștilor și farmecul dansatoarelor.

Evenimentele cultural-artistice desfăşurate la Curtea Domnească din Târgoviște, aflate acum la cea de-a doua ediție, sunt apreciate de târgovișteni, de oamenii veniți din toate colțurile județului.

Sărbătorea a creat o conexiune puternică între trecut, prezent și viitor. Locuitorii județului Dâmbovița, cei interesați de istoria locurilir, pot parcurge în aceste zile cărările bătătorite de înaintași, pot cinsti și prețui valorile și vestigiile lăsate de aceștia moștenire și prin aceste forme de manifestări cultural-artistice și de divertisment, de fapt, noi căi de ancorare în istorie, în tradițiile și obiceiurile noastre românești.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Copiii din Târgoviște și Găești au fost „Polițist pentru o zi”, pe 1 iunie

Publicat

pe

Polițiștii din județul Dâmbovița au organizat, astăzi, de Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie, acțiuni distractiv-educative pentru cei mici, în Târgoviște, pe Bulevardul Libertății din centrul municipiului, și în parcul central din orașul Găești.

Copiii au fost încântați de autospecialele folosite zilnic de oamenii legii, precum și de tehnica din dotare, însă momentul culminant a fost cel al demonstrațiilor realizate de echipele mixte poliţist şi câine, folosite pentru prinderea şi imobilizarea infractorilor.

De asemenea, criminaliştii le-au explicat modul în care laboratorul mobil le permite descoperirea şi ridicarea amprentelor sau altor tipuri de urme, iar Serviciul pentru Acţiuni Speciale a organizat o activitate de prezentare a tehnicii și materialelor de intervenție.

La final, copiii au primit ecusonul “Polițist pentru o zi”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats