Connect with us

Argeș

Trei copii și doi adulți, răniți într-un incendiu în județul Argeș

Publicat

pe

Trei copii și doi adulți au fost transportați la spital, după ce casa în care locuiau, în Mușătești, județul Argeș, a fost cuprinsă de foc azi-noapte. Alți trei copii care se aflau în imobil au scăpat fără răni și au rămas în grija vecinilor.

Potrivit ISU Argeș, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 30 mp, într-o cameră și pe un hol, la elemente de mobilier, materiale textile și tâmplărie.

Se pare că au existat scăpări de gaze în locuință, iar inevitabilul s-a produs în momentul folosirii unei surse de foc. Înainte de sosirea pompierilor, vecinii s-au mobilizat pentru a împiedica propagarea flăcărilor.

În această dimineață, în jurul orei 09:14, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Pitești, în Cartierul Exercițiu.

Au fost evacuate 9 persoane și două animale de companie. Din păcate, unul a decedat, o pisică care era în apartamentul în care s-a produs incendiul.

Flăcările s-au manifestat într-o cameră a apartamentului la materialele textile și elemente de mobilier. Proprietara a suferit un atac de panică și ulterior monitorizării nu a avut nevoie de transport ulterior la spital.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată – ne informează ISU Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Restaurant din Pitești fura apă din rețeaua publică

Publicat

pe

Angajații de la Serviciul Control al SC Apă Candl 2000 SA au descoperit că un restaurant din municipiul Pitești, din zona străzii Costache Negrii) sustrăgea apă din rețeaua publică pentru alimentarea bucătăriei, terasei și barului. Semnele de întrebare au apărut ca urmare a faptului că firma respectivă raporta lunar un consum apropiat de cel al unei familii, respectiv 10-12 mc.

În momentul verificărilor în teren, efectuate săptămâna trecută, s-a găsit un branșament clandestin, care a fost desființat pe banii restaurantului respectiv. De asemenea, agentul economic va fi obligat să plătească retroactiv o cantitate de apă calculată în funcție de specificul activității desfășurate – alimentație publică. Totodată, SC Apă Canal 2000 SA a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt de apă, iar Primăria a anunțat și că firma în cauză va pierde și dreptul de a avea amplasată o terasă în municipiul Pitești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Culege-ți singur merele! Eveniment special organizat de Ferma Florin Pomicultorul

Publicat

pe

Ferma Florin Pomicultorul din Priboieni, județul Argeș, organizează duminică, 24 septembrie 2023, între orele 08:00-14:00, un eveniment special: „Culege-ți singur merele!”.

Persoanele care vor să se aprovizioneze cu fructe de calitate, la preturi promoționale, sunt așteptate la cules în livada din satul Valea Popii, strada Principală, Nr. 13A.

Atenție! Pentru o bună organizare a acțiunii, este nevoie să vă faceți programare. În acest sens, sunați la 0727.751.302 sau 0727.989.787.

La intrarea în livadă, veți primi gratuit toate materialele necesare la cules, precum și mostre de fructe pentru degustare, astfel încât fiecare să-și poată alege soiul care îi place cel mai mult. Totodată, va fi instalat un stand de unde veți putea cumpăra și produse procesate: sucuri și siropuri naturale, gemuri, dulcețuri și compot.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats