Connect with us

ANUNŢURI

SC Balastiera Nedelea SRL, anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

S.C. BALASTIERA NEDELEA S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Redare teren în suprafață totală de 114.784 mp la starea inițială, prin umplerea unui număr de 3 bazine piscicole cu material de decoperta rezultată în urma exploatărilor de agregate minerale de pe amplasamentele exploatărilor în curs”, propus a fi amplasat în comuna Potlogi, județul Dâmbovița.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, din str. Calea Ialomitei, nr. 1, județul Dâmbovița, şi la sediul Primăriei Potlogi, în zilele de luni – vineri, între orele 08:00 – 16:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, din str. Calea Ialomitei, nr. 1, județul Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

SC Geledia Production Branch SRL, anunț depunere solicitare acord de mediu

Publicat

pe

De

SC Geledia Production Branch SRL, prin administrator Văduva George Adrian, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire spații cazare, anexe, totem și imprejmuire”, propus a fi amplasat în comuna Aninoasa, sat Viforâta, strada General Matei Heruvim, Nr. 29, județul Dâmbovița.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmboviţa, din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, Nr. 1, județul Dâmbovița, și la sediul SC Geledia Production Branch SRL, din municipiul Târgoviște, strada General Matei Vlădescu, Nr. 9A, județul Dâmbovița, în zilele de luni – joi, între orele 08:00-16:00, și vineri, între orele 09:00-13:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ANUNŢURI

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița: Anunț solicitare Aviz de gospodărire a apelor

Publicat

pe

De

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A. solicită, de la Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița, Aviz de gospodărire a apelor pentru DOCUMENTAȚIE TEHNICĂ PENTRU FUNDAMENTAREA SOLICITĂRII AVIZULUI DE GOSPODĂRIRE A APELOR PRIVIND “RELOCARE CONDUCTĂ APĂ ÎN ZONA POD TEIȘ, MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA”

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul la adresa: Municipiul Târgoviște, Județul Dâmbovița, Bd. I.C. Brătianu, nr. 50 sau la tel. 0245614403, fax 0245611774.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări o pot face la adresa menționată după data apariției anunțului, în termen de 7 zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite