Connect with us

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu, PNL: Am fost mințit în Consiliul Local Municipal Târgoviște ani la rând! VIDEO

Publicat

pe

Am fost mințit în Consiliul Local Municipal Târgoviște ani la rând, în legătură cu proiectul de la Stadionul „Eugen Popescu” – a declarat, astăzi – 24 februarie 2023, secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, în cadrul unei conferințe de presă. A punctat alesul liberal că i s-a cerut votul pentru o minciună.

„Am plecat de la o sumă, am ajuns la altă sumă. Aveam un termen, nu l-am respectat niciodată. Unde ajungem, nu știm. Nu avem nicio perspectivă care este finalitatea. Mă simt păcălit”.

La rândul său, consilierul local municipal PNL Adrian Economu a venit cu câteva calcule în legătură cu proiectul pe care Primăria Târgoviște îl derulează la Stadionul „Eugen Popescu”. A arătat liberalul că, în cei trei ani care s-au scurs peste termenul de finalizare asumat, s-au pierdut bani frumoși, pe trei componente: creșterea costurilor de reabilitare, lipsa de încasări de la spectatori și chiria ce se plătește pentru ca echipa de fotbal să joace „acasă” în vecini.

„Totul a început în luna iulie 2019, atunci când, printr-o hotărâre a Consiliului Local, a apărut proiectul de renovare a stadionului într-un termen de 10 luni, cu un buget de 1,2 milioane de euro. La momentul acesta, s-a ajuns la un preț estimativ de 17 milioane de euro. Cine răspunde de toți banii ăștia cheltuiți în plus? Pentru că s-a ajuns la suma de 17 milioane de euro pentru că sunt întârzierile acestea foarte mari. S-a plecat de la 10 luni și s-a ajuns la aproape 4 ani”, a precizat Adrian Economu.

Cât privește fondurile pierdute întrucât stadionul nu a fost finalizat la timp, liberalul a ajuns la concluzia că se puteau încasa din vânzarea de bilete la meciuri circa 1,5 milioane de euro, plus 300.000 euro cât a costat chiria pentru terenul de la Ploiești, bani care puteau fi redistribuiți către grupurile de copii și juniori.

A mai spus liberalul Adrian Economu că nu înțelege de ce sunt restanțe la plata salariilor către fotbaliști, din moment ce în Consiliul Local s-au aprobat fondurile necesare.

Reamintim că, de fiecare dată când au apărut acuzații cu privire la proiectul derulat la Stadionul „Eugen Popescu”, primarul Daniel Cristian Stan a declarat că întârzierile au fost generate de situații neprevăzute și că municipalitatea este prima interesată ca investiția să fie finalizată. A mai punctat edilul că, între timp, nu mai este vorba despre o simplă reabilitare a arenei sportive, ci despre o reconstrucție în proporție de 90%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

60 de echipe participă la Turneul de Baschet 3×3 „Iubim Dâmbovița!” în Piața Tricolorului din Târgoviște

Publicat

pe

Show baschetbalist în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște (Platoul Prefecturii) până duminică, 4 iunie 2023. Evenimentul este organizat de CJ Dâmbovița și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște cu ocazia „Zilelor Județului Dâmbovița” și reunește peste 200 de sportivi din mai multe județe ale țării.

Turneul de Baschet 3×3 „Iubim Dâmbovița!” a fost deschis, astăzi – 2 iunie, la ora 12:00, cu meciul dintre echipele Better Than Lebron (Cristian Ștefan – Darius Săvescu – Florin Udroiu – Robert Dincă) și Bouncers (Andrei Mileșan – Andrei Șerban – Darius Groza – Vlad Zamfirescu), categoria U15 Masculin, încheiat cu scorul 10 – 1.

În total, sunt înscrise în Turneul de Baschet 3×3 „Iubim Dâmbovița!” 60 de echipe, masculin și feminin, la categoriile de vârstă U13, U15, U17, U19 și OPEN. Meciurile se vor disputa astăzi – 2 iunie, până la ora 21:00, și mâine – 3 iunie, între orele 09:30 și 21:00. Duminică – 4 iunie, de la 09:30, vor avea loc finalele, apoi festivitatea de premiere.

Meciul de deschidere a fost urmărit din tribune de președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul general al județului – Dan Nicolae Popa Stănescu, primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor – Ionuț Săvoiu, deputatul Radu Popa, directorul Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru, directorul Direcției Sport și Tineret din cadrul CJ Dâmbovița – Claudiu Mănescu și alți reprezentanți ai administrației publice.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Babel FAST 2023: Program Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Publicat

pe

Sâmbătă – 3 iunie 2023, la ora 14:00, se va deschide cea de-a XI-a ediție a Festivalului Artelor Spectacolului Babel FAST -Târgoviște, 3 – 11 iunie 2023. Anul acesta, spectacolele ce vor fi puse în scenă vor avea tema FORME. În total, vor fi peste 100 de evenimente, susținute de trupe din România, Italia, Franța, Belgia, Polonia, Scoția, Turcia, Coreea de Sud, India, Kazahstan, Algeria etc.

„Festivalul Babel este punctul zero al diversității pentru că își propune să reunească cele mai diferite culturi și forme de exprimare: acordă atenție unor minorități etnice și lingvistice care nu sunt la îndemână de găsit, nici măcar pe hartă.

Babel-ul teatral și artistic este un mod de a atinge Cerul nu printr-o construcție din cărămidă, ci prin ceva mult mai trainic: prin comuniune sufletească”, spune Mc Ranin – directorul Festivalului și al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte. 

Program Babel FAST 2023 – Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats