Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. A vrut să-l pedepsească pe preotul păcătos și a ajuns în arest!

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

O femeie, de 51 de ani, din comuna Băbana, din județul Argeș, probabil cu credință și frică de Dumnezeu, a zis să facă și ea o faptă bună. Să îndepărteze pe satana de biserica din sat, după ce a văzut, cu probe palpabile, că dă târcoale lăcașului de cult.

Enoriașa a intrat în posesia unor fotografii unde trona imaginea preotului paroh, la mare, alături de o femeie, alta decât coana preoteasă. Indignată la maximum, credinciosa i-a cerut slujitorul bisericii să părăsească postul, să plece din parohie pentru fapta sa incalificabilă. L-a mai amenințat pe părintele care stătea la plajă în compania păcatului că, dacă nu renunță la funcție, va publica fotografiile pe rețelele de socializare.

Preotul nu i-a ascultat ruga. Drept pedeapsă, enoriașa a aruncat în spațiul public imaginile cu popa și companioana sa. Nu s-a gândit nicio clipă femeia indignată și cu frică de Dumnezeu că ceea a făcut ea, în rol de „cavaler al dreptății”, s-a chemat șantaj. Pentru fapta sa, a fost reținută 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraților care să hotărască măsurile preventive.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Babel FAST 2023: Program Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Publicat

pe

Sâmbătă – 3 iunie 2023, la ora 14:00, se va deschide cea de-a XI-a ediție a Festivalului Artelor Spectacolului Babel FAST -Târgoviște, 3 – 11 iunie 2023. Anul acesta, spectacolele ce vor fi puse în scenă vor avea tema FORME. În total, vor fi peste 100 de evenimente, susținute de trupe din România, Italia, Franța, Belgia, Polonia, Scoția, Turcia, Coreea de Sud, India, Kazahstan, Algeria etc.

„Festivalul Babel este punctul zero al diversității pentru că își propune să reunească cele mai diferite culturi și forme de exprimare: acordă atenție unor minorități etnice și lingvistice care nu sunt la îndemână de găsit, nici măcar pe hartă.

Babel-ul teatral și artistic este un mod de a atinge Cerul nu printr-o construcție din cărămidă, ci prin ceva mult mai trainic: prin comuniune sufletească”, spune Mc Ranin – directorul Festivalului și al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte. 

Program Babel FAST 2023 – Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Peste 4.000 de participanți la „Parada copiilor” organizată la Târgoviște

Publicat

pe

Activitățile organizate de Primăria Târgoviște pentru ziua de 1 iunie s-au încheiat cu „Parada copiilor”. Înainte de ora anunțată pentru începere – 18:00, soarele strălucea pe cer, astfel că „o mare de oameni” a însuflețit zona centrală a municipiului Târgoviște.

Mai bine de 4.000 de persoane, copii, părinți și bunici, s-au prins în acest spectacol al veseliei, pe traseul Primăria Târgoviște – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Stadionul Eugen Popescu. Au urmat aici reprezentații de dans, muzică și gimnastică.

De reținut că, luni – 5 iunie, va fi organizată la Târgoviște, de la ora 21:15, „Parada Babel FAST”, eveniment de tradiție pus în scenă de participanții la Festivalul Artelor Spectacolului „Babel”. Traseul de anul acesta va fi: Piata Mihai Viteazul – Bulevardul Libertății – Calea Domnească – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Bulevardul Carol I – Teatrul Tony Bulandra.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats