Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. A bubuit presa aseară: Un copil de 12 ani din Voia a plecat la plimbare cu mașina lui tac-su

Publicat

pe

O știre venită din Dâmbovița s-a rostogolit în întreaga medie românească și a făcut prăpăd la vizualizări, devansând de departe informațiile despre de acum obișnuitul război din Ucraina.

Ce se întâmplase? Un copil de 12 ani, din satul Voia, comuna Crângurile, o așezare cu o puternică comunitate de romi, îndrăgostit prea devreme de volan, a găsit de cuviință că trebuie să-și arate prietenilor talentele în ale șoferitului. Așa că micuțul s-a urcat în bolidul tatălui, și-a invitat și amicii, de 13 și 14 ani, și au pornit la o plimbare prin comună.

Era sâmbătă seara, taman bine pentru o cursă la șosea. Numai că distracția nu s-a încheiat cu happy-end. Copilul teribilist a avut ghinion. O patrulă de la Serviciul Rutier din cadrul Poliției orașului Găești se afla în zonă și a oprit mașina pentru control. Nu știu cât s-au mirat oamenii legii de cele găsite, fiindcă, zic unii, astfel de plimbări cu minori la volan se mai consumă prin zonă, dar au noroc fiindcă nu îi prinde Poliția.

Cert este că s-a pus de o știre de senzație. Mă mir că nu au fost trimise și niscaiva care de reportaje în zonă sau echipe de reporteri având în gură tacâmul de întrebări: „cum ți-a venit ideea?”, „ai vrut să-ți plimbi prietenii?”, „te simți vinovat de fapta ta?”. Ei, de astea, de pe la noi…

Să ne închinăm că nu s-a întâmplat vreun accident, vreo nenorocire. Oricum, așa cum scrie la carte, polițiștii au deschis un dosar penal. Rămâne să se stabilească dacă micuțul șofer din Voia s-a urcat la volan fără știrea părinților sau chiar ei i-au permis plimbarea cu mașina pe înserat. Să încercăm să ghicim care variantă rămâne în picioare? E prea simplu!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Babel FAST 2023: Program Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Publicat

pe

Sâmbătă – 3 iunie 2023, la ora 14:00, se va deschide cea de-a XI-a ediție a Festivalului Artelor Spectacolului Babel FAST -Târgoviște, 3 – 11 iunie 2023. Anul acesta, spectacolele ce vor fi puse în scenă vor avea tema FORME. În total, vor fi peste 100 de evenimente, susținute de trupe din România, Italia, Franța, Belgia, Polonia, Scoția, Turcia, Coreea de Sud, India, Kazahstan, Algeria etc.

„Festivalul Babel este punctul zero al diversității pentru că își propune să reunească cele mai diferite culturi și forme de exprimare: acordă atenție unor minorități etnice și lingvistice care nu sunt la îndemână de găsit, nici măcar pe hartă.

Babel-ul teatral și artistic este un mod de a atinge Cerul nu printr-o construcție din cărămidă, ci prin ceva mult mai trainic: prin comuniune sufletească”, spune Mc Ranin – directorul Festivalului și al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte. 

Program Babel FAST 2023 – Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Peste 4.000 de participanți la „Parada copiilor” organizată la Târgoviște

Publicat

pe

Activitățile organizate de Primăria Târgoviște pentru ziua de 1 iunie s-au încheiat cu „Parada copiilor”. Înainte de ora anunțată pentru începere – 18:00, soarele strălucea pe cer, astfel că „o mare de oameni” a însuflețit zona centrală a municipiului Târgoviște.

Mai bine de 4.000 de persoane, copii, părinți și bunici, s-au prins în acest spectacol al veseliei, pe traseul Primăria Târgoviște – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Stadionul Eugen Popescu. Au urmat aici reprezentații de dans, muzică și gimnastică.

De reținut că, luni – 5 iunie, va fi organizată la Târgoviște, de la ora 21:15, „Parada Babel FAST”, eveniment de tradiție pus în scenă de participanții la Festivalul Artelor Spectacolului „Babel”. Traseul de anul acesta va fi: Piata Mihai Viteazul – Bulevardul Libertății – Calea Domnească – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Bulevardul Carol I – Teatrul Tony Bulandra.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats