Connect with us

Uncategorized

Primar Gura Ocniței: Să fiţi sănătoase şi norocoase, doamnelor și domișoarelor!

Publicat

pe

Primiţi din partea mea, doamnelor şi domnişoarelor, cele mai calde felicitări, cu ocazia zilei de 8 Martie. Să fiţi sănătoase şi norocoase!

LA MULŢI ANI!

Primarul comunei Gura Ocniței,
Sorin Ioniță Vasile

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 13 mai 2024

Publicat

pe

De

Consiliul Local Municipal Târgoviște se va întruni în ședință extraordinară de lucru, luni – 13 mai 2024, de la ora 09:00, având înscrise pe ordinea de zi următoarele proiecte de hotărâre:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Uncategorized

Nou sistem de verificare a documentelor de identitate. Detalii aici!

Publicat

pe

De

În contextul aderării României la spațiul Schengen, începând de astăzi, 31 martie 2024, este operaționalizat un nou sistem de verificare a documentelor de identitate.

Este vorba despre aplicația eDAC, care va fi folosită de către structurile Ministerului Afacerilor Interne (poliție, jandarmerie, poliția de frontieră, imigrări) pentru stabilirea identității persoanei și verificarea eventualelor mențiuni, cu privire la aceasta.

Noua aplicație va fi folosită de pe telefoane mobile și tablete, atât în activitățile curente, cât și în punctele de acces din instituții și la ghișeele destinate publicului.

Aplicația va scana documentul prezentat de către persoana verificată (carte de identitate, pașaport), va compara datele prezentate cu cele existente în bazele de date și va afișa imediat informații în cazul în care vorbim despre o persoană urmărită sau care are vreo interdicție.

Totodată, în aplicație va fi afișată fotografia persoanei, pentru a realiza o comparație cu persoana verificată.

Aplicația este mai rapidă și mai eficientă, scurtând timpul de verificare a persoanelor.

În cazul în care sunt constatate anumite probleme, persoana în cauză va fi condusă la sediul unității de poliție pentru verificări suplimentare.

Prin această aplicație se vor putea verifica și autovehicule și anumite bunuri.

În cazul lipsei vreunui document de identificare, informațiile se pot introduce și manual, rezultatul fiind afișat cu aceeași rapiditate.

Precizăm faptul că datele personale care sunt afișate pe aceste dispozitive beneficiază de toată protecția oferită de aplicatiile utilizate de instituțiile abilitate.

Sursa: IPJ Giurgiu

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite