Connect with us

Argeș

Două locuințe cuprinse de foc, de la un coș de evacuare a fumului

Publicat

pe

Două case și o anexă gospodărească, toate situate pe o singură proprietate din localitatea Berevoești, județul Argeș, au luat foc, în această dimineață. Incendiul a fost observat de vecini în jurul orei 04:30. În interiorul imobilelor se aflau două femei și doi copii, care, din fericire, nu au suferit vătămări.

Pompierii au intervenit rapid la fața locului, cu trei autospeciale de stingere dito ambulanță SMURD. Salvatorii au reușit să evacueze mai multe obiecte de mobilier și aparate electrice. Incendiul s-a propagat de la acoperișurile construcțiilor și în interiorul acestora, după ce tavanele s-au prăbușit. Focarele au fost lichidate complet în aproximativ trei ore. Potrivit ISU Argeș, incendiul a izbutit cnit de la coșul de fum al uneia dintre locuințe.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Tânăr muncitor a căzut din nacela unui utilaj de lucru, în Bradu

Publicat

pe

Un tânăr de 29 de ani, din Stâlpeni, angajat la o societate comercială, a fost victima unui accident de muncă petrecut în localitatea Bradu, județul Argeș.

Bărbatul se afla în nacela unui utilaj și lucra la montarea unor camere video stradale în momentul în care platforma s-a dezechilibrat iar muncitorul a căzut de la înălțimea de aproximativ 3 metri. Tânărul a suferit leziuni la nivelul unui picior fiind transportat la spital.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nedoritul eveniment sunt efectuate cercetări atât de către Poliție cât și de către reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Bărbat atacat de un urs, la Rucăr

Publicat

pe

Un bărbat de 63 de ani din comuna Rucăr a fost atacat de un urs. Mamiferul l-a mușcat de picior.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori și jandarmi. Din primele informații reiese că victima este conștientă. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite