Connect with us

Dâmboviţa

Consilier local PNL: Atmosfera la Chindia Târgoviște este una tensionată și incertă

Publicat

pe

Situația echipei Chindia Târgoviște nu este deloc una ușoară. Echipa a început play-out-ul cu o înfrângere, dar nu este total inexplicabilă. La primul meci, s-a văzut dăruire, dorință și muncă din partea jucătorilor, aceiași jucători care împrumută de fiecare dată stadion de la vecini și care nu au avut ocazia de a juca niciodată acasă, de la promovarea în Liga I. Le cerem rezultate bune, dar performanța se face cu responsabilitate, cu o strategie bine definită, cu respect față de jucători și munca lor.

Cu toții ne dorim ca echipa să rămână în Liga I, dar mai avem opt meciuri extrem de grele, care sunt decisive, iar atmosfera la clubul Chindia Târgoviște este una tensionată și incertă. Ce nu se vede în spectacolul de pe teren, unde sportivii noștri dau tot ce au mai bun… sunt frustrările jucătorilor și suporterilor care așteaptă de atâția ani să pășească pe stadionul de ACASĂ, dar și umilința de a juca “pe stomacul gol”.

Răspunde cineva pentru situația în care se află clubul?
– salariile neplătite de 4 luni;
– întârzierea nejustificată a finalizării stadionului;
– lipsa de comunicare cu suporterii;
– prejudiciul adus imaginii echipei.

În calitate de consilier local, am aprobat bugetul local. De fiecare dată când mi s-a cerut votul, am susținut echipa. De ce nu s-au plătit salariile jucătorilor? Conducerea Primăriei Târgoviște a intrat în silenzio stampa.

Să nu ignorăm faptul că aceste probleme influențează negativ activitatea jucătorilor. Ca târgoviștean și iubitor de sport, sper ca jucătorii și stafful să fie puternici și să reușim evitarea retrogradării, dar cer pe această cale, încă o dată, ca cei responsabili să răspundă în fața târgoviștenilor, să își asume și să rezolve urgent situația creată.

Reclama

DAN ALEXANDRU TICĂ,
CONSILIER MUNICIPAL PNL TÂRGOVIȘTE

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

Dâmbovița: Trei note de 10 la concursul de titularizare în învățământ

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, doar 43,71% din cei 620 de candidați care au participat la concursul de titularizare în învățământ au reușit să obțină notă peste 7 – ne informează Inspectoratul Școlar. Reamintim că s-au înscris 766 de viitori profesori, dintre care 92 nu s-au mai prezentat să susțină proba scrisă, 53 s-au retras după ce au primit subiectele, iar o lucrare a fost anulată în centrul de evaluare.

Numărul notelor peste 7 obținute anul acesta în județul Dâmbovița sunt mai puține decât în 2023, cu un procent de 6,2%. În același timp, procentul notelor între 5 și 6,99 este de 39,35%, în creștere cu 7,01%, comparativ cu anul 2023 (32,34%).

„Trei candidați au obținut nota 10 (zece) – 1 candidat la specializarea Educatoare, 1 candidat la specializarea Limba rromani maternă și 1 candidat la specializarea Asistență medicală generală (maiștri instructori) – 108 candidați (17,42%) au obținute note între 7.00 și 7.99, 107 candidați (17,26%), între 8.00 și 8.99, 53 de candidați (8,55%), între 9.00 și 9,99.

Rata notelor peste 5.00 (cinci) obținute de candidații din județul Dâmbovița care au susținut proba scrisă este de 83,06%, în creștere cu 0,82% comparativ cu anul 2023 (82,24 %)”, ne informează Inspectoratul Școlar.

Contestațiile pot fi depuse astăzi la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) până la ora 21:00, respectiv miercuri, 24 iulie 2024, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 31 iulie 2024.

Reclama

„Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele şcolare în perioada 1 – 2 august 2024”, mai precizează ISJ Dâmbovița.

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Admitere 2024: Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare din cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

De

Ești pasionat de limbi străine, de literatură sau de comunicare? Visezi să ai o carieră în jurnalism sau să te implici în proiecte de interculturalitate și comunicare instituțională?

Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște te invită să să aplici pentru concursul de admitere la programe de studiu care te vor pregăti pentru o carieră de succes în domeniile tale de interes.

Programe de studii de licență (durata de studiu: 3 ani):

  • Limba și literatură română – limbă și literatură modernă (engleză/franceză);
  • Jurnalism.

Programe de studii de master (durata de studiu: 2 ani):

  • Multilingvism și interculturalitate în context european;
  • Comunicare instituțională.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face atât online, pe site-ul oficial al Universității „Valahia” din Târgoviște, cât și la sediul facultății.

Pentru informații suplimentare despre înscriere și admitere, vă invităm să vizitați site-ul www.admitere.valahia.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite