Connect with us

SPORT

Cele mai populare opţiuni de pariuri sportive şi cum să le joci

Publicat

pe

Pariurile sportive au devenit extrem de populare în ultimii ani, iar astăzi există o mulțime de opțiuni de pariere disponibile pentru pasionații de sport din întreaga lume. Dacă sunteți interesat să încercați să pariați pe evenimente sportive, dar sunteți puțin confuz în privința tipurilor de pariuri disponibile, în acest articol vom explora cele mai populare opțiuni de pariere sportivă și cum să le joci.

Pariul direct, cel mai simplu și popular tip de pariu

Cel mai simplu și mai popular tip de pariu este pariul direct. Acesta presupune alegerea unei echipe sau a unui sportiv care se va impune într-un anumit eveniment sportiv. Acesta este un pariu simplu, în care șansele de câștig sunt aproximativ egale. Pariul direct este cel mai bun pentru începători, deoarece nu necesită cunoștințe avansate despre sport sau strategii complexe.

Pariul pe handicap

Pariul pe handicap este un tip de pariu în care o echipă primește un avantaj sau un dezavantaj înainte de începerea jocului.

Această opțiune este ideală atunci când există o diferență clară între echipe, iar pariurile directe nu oferă o cotație avantajoasă. Mulți pariori își spun părerea despre Unibet și afirmă ca ar avea cote excelente pe zona de pariuri cu handicap și nu numai. Desi, acest tip de pariu poate fi confuz pentru începători, cu puțină practică, poate fi unul dintre cele mai profitabile tipuri de pariuri sportive.

Pariul combo

Pariul combo este o opțiune populară pentru pariorii care doresc să maximizeze profitul.

Acesta implică combinarea a două sau mai multe evenimente sportive într-un singur pariu. Dacă toate evenimentele se întâmplă conform previziunilor, pariorul câștigă un câștig mai mare decât ar fi câștigat prin parierea fiecărui eveniment individual. Cu toate acestea, dacă unul dintre evenimente este pierdut, întregul pariu este pierdut.

Pariul pe scor corect

Pariul pe scor corect implică ghicirea scorului final al unui eveniment sportiv. Acesta este unul dintre cele mai dificile tipuri de pariuri sportive, dar, dacă este făcut în mod corect, poate fi foarte profitabil. Pariul pe scor corect necesită cunoștințe detaliate despre echipele implicate, forma lor recentă și tendințele istorice în ceea ce privește scorul.

Pariul pe goluri

Pariul pe goluri este o opțiune populară în fotbal și hokei, și presupune parierea pe numărul total de goluri marcate într-un anumit meci. Acesta poate fi un pariu simplu sau pe linia de bani, iar câștigurile pot fi destul de mari dacă se ghicește corect numărul de goluri.

Pariul pe puncte

Pariul pe puncte este un tip de pariu disponibil în box, MMA și alte sporturi de contact. Acesta implică parierea pe punctajul final al unui luptător sau al unui boxer. Acest tip de pariu poate fi destul de dificil, deoarece punctajul poate fi influențat de multe variabile, dar poate fi foarte profitabil dacă este făcut în mod corespunzător.

Există o mulțime de opțiuni de pariuri sportive disponibile pentru pariorii din întreaga lume, iar fiecare dintre ele are propriile sale avantaje și dezavantaje. (P)

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Concurs internațional de rezistență hipică, organizat în comuna Sălcioara (județul Dâmbovița)

Publicat

pe

Comuna Sălcioara, din județul Dâmbovița, a găzduit, astăzi – 3 iunie 2023, cea mai mare competiție internațională de rezistenţă hipică organizată în România: Cupa Shagya Arab, ajunsă la cea de-a X-a ediție, care a cuprins Cupa României (Copii, Juniori, Tineret și Seniori) și Cupa Al Maghaweer (cu participare internațională). Evenimentul sportiv s-a desfășurat sub egida Federației Ecvestre Internaționale și a Federației Ecvestre Române, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului.

Este al treilea an când s-a ales ca loc de desfășurare Sălcioara. După cum ne-a precizat directorul de concurs Viorel Dabija – președintele Clubului Sportiv „Shagya” Buftea (clubul organizator), perimetrul din jurul localității Sălcioara este perfect pentru o competiție de anduranță ecvestră.

Cupa Shagya Arab a fost organizată anul acesta cu suportul financiar al Consiliului Județean Dâmbovița și al Primăriei Sălcioara. În semn de recunoștință pentru susținerea acordată, directorul Viorel Dabija le-a înmânat reprezentanților celor două instituții plachete omagiale. Împreună cu președintele CJD – Corneliu Ștefan, au venit la Sălcioara vicepreședinta Luciana Cristea, secretarul general al județului – Dan Nicolae Popa Stănescu, deputații Carmen Holban și Marian Țachianu și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionuț Săvoiu.

În zona start-finish amenajată pe islazul de la marginea satului Sălcioara, spectatorii au putut petrece clipe frumoase la iarbă verde, cu muzică și voie bună, în așteptarea concurenților, care au avut de parcurs între 40 și 160 de kilometri, în funcție de categoria de concurs la care s-au înscris.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

60 de echipe participă la Turneul de Baschet 3×3 „Iubim Dâmbovița!” în Piața Tricolorului din Târgoviște

Publicat

pe

Show baschetbalist în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște (Platoul Prefecturii) până duminică, 4 iunie 2023. Evenimentul este organizat de CJ Dâmbovița și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște cu ocazia „Zilelor Județului Dâmbovița” și reunește peste 200 de sportivi din mai multe județe ale țării.

Turneul de Baschet 3×3 „Iubim Dâmbovița!” a fost deschis, astăzi – 2 iunie, la ora 12:00, cu meciul dintre echipele Better Than Lebron (Cristian Ștefan – Darius Săvescu – Florin Udroiu – Robert Dincă) și Bouncers (Andrei Mileșan – Andrei Șerban – Darius Groza – Vlad Zamfirescu), categoria U15 Masculin, încheiat cu scorul 10 – 1.

În total, sunt înscrise în Turneul de Baschet 3×3 „Iubim Dâmbovița!” 60 de echipe, masculin și feminin, la categoriile de vârstă U13, U15, U17, U19 și OPEN. Meciurile se vor disputa astăzi – 2 iunie, până la ora 21:00, și mâine – 3 iunie, între orele 09:30 și 21:00. Duminică – 4 iunie, de la 09:30, vor avea loc finalele, apoi festivitatea de premiere.

Meciul de deschidere a fost urmărit din tribune de președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul general al județului – Dan Nicolae Popa Stănescu, primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor – Ionuț Săvoiu, deputatul Radu Popa, directorul Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru, directorul Direcției Sport și Tineret din cadrul CJ Dâmbovița – Claudiu Mănescu și alți reprezentanți ai administrației publice.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats