Connect with us

Dâmboviţa

Marian Țachianu, deputat: S-a exagerat cu acordarea unor sporuri în sistemul bugetar!

Publicat

pe

Reprezentanții Partidului Social Democrat consideră că este absurd să crească fără măsură cheltuielile statului, în această perioadă când românii se confruntă cu o sumedenie de probleme generate de criza din energie, de războiul din Ucraina, pe fondul cărora puterea de cumpărare a scăzut, iar existența de zi cu zi este din ce în ce mai dificilă. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că Guvernul trebuie să analizeze, la sânge, toate structurile care compun aparatul de stat și să elimine cheltuielile exagerate și nejustificate. Liderul social-democrat a cerut efectuarea unei „curățenii generale” în cheltuielile publice. Risipa trebuie redusă drastic!

De aceeași părere este și deputatul PSD de Dâmbovița, Marian Țachianu. Parlamentarul ne-a spus că, în sistemul bugetar, s-a exagerat cu acordarea unor premii sau sporuri care, în plan practic, nu reflectă rezultatele activității desfășurate. Aceste recompense s-au transformat cu pași repezi în venituri obținute la nivel de permanență.

„Oamenii simplii o duc din ce în ce mai greu. Nu mai pot face față exploziei prețurilor la energie, la alimente, la mai toate categoriile de bunuri de larg consum. Probleme mari au și agricultorii. Aceștia nu își mai pot lucra pământul, nu mai pot cumpăra îngrășăminte chimice și semințe de calitate. Totul se află în declin. Și noi, ce facem? Să menținem supradimensionat aparatul de stat? Nu este mai bine să vedem ce se întâmplă, să nu mai permitem ca în instituțiile publice să fie angajate persoane care, pe lângă salariu, primesc și pensii de la stat? Nu ar fi mai corect ca toți cei care ies din câmpul muncii la o vârstă când sunt încă în putere, să nu mai fie angajați în sistemul bugetar, ba chiar pe funcțiile pe care le-au deținut? Suntem un partid al dreptății și echității sociale! Acest lucru trebuie să îl demonstrăm românilor prin luarea unor măsuri în consecință”, ne-a declarat deputatul Marian Țachianu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Tânăr din Prahova, reținut de polițiștii din Târgoviște pentru comiterea a șapte furturi

Publicat

pe

Polițiștii din Târgoviște au reținut un tânăr de 19 ani, din județul Prahova, care a participat, în luna februarie 2023, la comiterea a șapte furturi pe teritoriul municipiului Târgoviște.

Potrivit IPJ Dâmbovița, cel în cauză, având fața acoperită, a asigurat zona comiterii faptelor in timp ce un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, aflat acum sub control judiciar, a sustras toba catalitică de la șapte autoturisme parcate în municipiul Târgoviște.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Unitățile de pompieri din Dâmbovița își deschid porțile pentru copii, pe 1 iunie 2023

Publicat

pe

de

Joi – 1 iunie 2023, între orele 10:00 – 18:00, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, pompierii din localitățile Târgoviște, Titu, Moreni, Găești, Pucioasa, Voinești, Răcari, Potlogi, Cornești, Vișina și Fieni își deschid porțile pentru le oferi copiilor posibilitatea de a interacționa cu eroii noștri și pentru a învăța despre importanța serviciilor de urgență.

Participanții, copii și părinți, vor avea ocazia de a explora autospecialele de intervenție, echipamentele și accesoriilor din dotare folosite în intervențiile de urgență și de a lua parte la activități distractive și educative.

La Detașamentul de Pompieri din Târgoviște copiii se pot întâlni cu Baia, câinele de serviciu care face parte din echipajul de căutare-salvare.

Pe timpul activității se va pune accent pe educarea copiilor în privința prevenirii incendiilor și a comportamentului sigur în situații de urgență și le vor fi prezentate materiale de informare preventivă având ca și grup țintă copiii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats