Connect with us

Călăraşi

Lebădă, salvată după ce a lovit un cablu de la rețeaua electrică de înaltă tensiune

Publicat

pe

Polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor de la IPJ Călărași au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, pe câmpul din apropierea lacului Șoldanu, a fost găsit o lebădă rănită care nu mai putea zbura.

Oamenii legii luat legătura cu lucrătorii din cadrul Complexului de Agrement Zoo Călărași, care au oferit imediat sprijin în acest caz. Lebăda a fost examinată de un medic veterinar, ulterior pasărea fiind dusă la Grădina Zoologică pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.

În urma verificărilor, s-a ajuns la concluzia că biata lebădă, în timp ce se afla în zbor, s-a lovit de un cablu de la o rețea de înaltă tensiune.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Călărași Education”, platformă de inteligență artificială dedicată elevilor unică în România!

Publicat

pe

Ecoaqua Călărași va lansa, miercuri – 10 mai 2023, o platformă de inteligență artificială dedicată elevilor, unică în România. „Călărași Education” îi va ajuta pe copii să-și dezvolte creativitatea și le va oferi o descriere mai mare către un viitor tehnologizat. Echipa Ecoaqua consideră că îmbinarea inteligenței artificiale și a educației reprezintă un punct de plecare ideal în dezvoltarea învățământului.

Prin intermediul platformei „Călărași Education”, elevii vor putea accesa un mediu de învățare interactiv, adaptabil nevoilor și nivelului lor de cunoștințe. În plus, inteligența artificială le va oferi sugestii și feedback-uri personalizate, astfel încât procesul de învățare să fie plăcut și eficient.

Evenimentul de lansare a platformei „Călărași Education” va avea loc în Sala Barbu Știrbei din municipiul Călărași, de la ora 11:00, în prezența reprezentanților autorităților locale și a invitatului special – Selly, cel mai cunoscut vlogger din România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Călăraşi

Călărași: Activități de prevenire organizate în cadrul evenimentului „Pe urmele Iepurașului de Paște”

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei de la Biroul Siguranță Școlară din cadrul IPJ Călărași, cărora li s-au alăturat reprezentanții Agenției Naționale Antidrog – CPECA, au participat, în acest weekend, la evenimentul „Pe urmele Iepurașului de Paște”, pentru a dialoga cu cetățenii prezenți în parcul Dumbrava, din municipiul Călărași.

Discuțiile au vizat teme precum profesia de polițist, prevenirea victimizării minorilor, prevenirea traficului și consumului de substanțe psihoactive și prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului. În cadrul acestor activități de informare și prevenire au fost folosiți ochelarii care induc efectele consumului de droguri, aceştia având rolul de a simula starea de deteriorare produsă de substanțe psihotrope, putând fi astfel testate funcțiile motrice. De asemenea, au fost folosiți ochelarii VR, pentru a le arăta celor interesați un filmuleț înregistrat la 360 de grade, în care doi hoți sparg o locuință.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats