Connect with us

Dâmboviţa

Adrian Țuțuianu de la Pro România a întors, dar nu brusc, spre PSD

Publicat

pe

Pro România pare că a dispărut ca formațiune politică în județul Dâmbovița. Au rămas cu sediul, pe care tronează portretele lui Victor Ponta și Adrian Țuțuianu, cu vreo doi primari prin județ, debusolați politic, cu câțiva consilieri locali și județeni și cu multă dezamăgire pentru cei care îl vedeau un luptător neînfricat pentru o nouă cauză pe Adrian Țuțuianu.

Fostul lider al PSD, după ce prietenul său bun, Marian Neacșu, și el o vreme azilant politic prin Pro România, a devenit secretar general al Guvernului, a primit un locșor în sânul puterii: secretar general adjunct la Palatul Victoria. De atunci încoace, Adrian Țuțuianu a cam dispărut din prim-planul scenei politice. Se aude că, acolo, la București, își construiește un nou pod. Evident, spre PSD. Unii zic că ar fi deja gata, că ar mai avea nevoie doar de câteva proptele. A pus câte o roabă de beton la construcția lui Țuțuianu și amicul Neacșu, devenit președinte interimar al Organizației PSD Sector 3 București.

De curând, am văzut imagini cu Adrian Țuțuianu, despre care nu am aflat oficial că și-ar fi dat demisia din Pro România, participând alături de Marian Neacșu și de buna sa prietenă, Gabriela Firea, la ședințele de partid ale filialei social-democrate bucureștene. Se aude că i s-ar pregăti un loc pe listele de parlamentari ai PSD București la următoarele alegeri. Se vede treaba că Adrian Țuțuianu, după ce și-a șters pantofii la porțile Vechii Cetății de Scaun a Țării Românești, în ton cu tradiția istorică, și-a găsit culcuș politic în Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat o investiție importantă pentru Micro IX

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a finalizat lucrările de amenajare și extindere a parcării din spatele stației de autobuz „Caraiman”, în Microraionul IX, zona blocurilor 1-11. Investiția a condus la dublarea numărului locurilor de parcare – a declarat, astăzi – 19 iunie 2024, edilul Daniel Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă organizată la fața locului.

„Tot în acest cartier, va fi sistematizată strada Profesor Alexandru Vasilescu, inclusiv prin crearea de parcări noi și prin realizarea unui nou racord cu strada General Matei Vlădescu, prin spatele Parcului Așchiuță, astfel încât, atât locuitorii din zonă, cât și beneficiarii celor trei unități de învățământ de aici, să se poată bucura de condiții de trafic normale în cadrul unui circuit rutier cursiv. Suntem în momentul de față în faza de proiectare. În perioada următoare, vom aproba indicatorii tehnico-economici în Consiliul Local Municipal Târgoviște. Vrem să realizăm această investiție cât mai repede”, a mai spus primarul Daniel Cristian Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Expoziție de costume populare românești la Camera de Comerț Dâmboviţa

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat, la sediul din Târgoviște – strada Calea Câmpulung, Nr. 6A, o expoziție de costume tradiționale românești, pe care vă invită să o vizitați în zilele de 19 și 20 iunie 2024. Fotografiile pe care le veți realiza cu acest prilej vor fi publicate pe conturile de socializare ale instituțiilor, pentru a face cunoscută povestea „cămășii cu altiță” și a rămâne mărturie a respectului și aprecierii arătate portului tradițional românesc.

„Ia românească câștigă tot mai multă recunoaștere în conștiința europeană și mondială, devenind un format vestimentar tradițional de o frumusețe unică și originală. Mulțumim partenerilor ARHaic Design, Ali Lux și Framing Art – Înrămarea, pe înțelesul tuturor pentru sprijinul acordat în realizarea acestei expoziții”, este mesajul transmis de echipa Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Reamintim faptul că în data de 24 iunie se sărbătorește „Ziua Universală a Iei”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite