Connect with us

Dâmboviţa

Adrian Țuțuianu de la Pro România a întors, dar nu brusc, spre PSD

Publicat

pe

Pro România pare că a dispărut ca formațiune politică în județul Dâmbovița. Au rămas cu sediul, pe care tronează portretele lui Victor Ponta și Adrian Țuțuianu, cu vreo doi primari prin județ, debusolați politic, cu câțiva consilieri locali și județeni și cu multă dezamăgire pentru cei care îl vedeau un luptător neînfricat pentru o nouă cauză pe Adrian Țuțuianu.

Fostul lider al PSD, după ce prietenul său bun, Marian Neacșu, și el o vreme azilant politic prin Pro România, a devenit secretar general al Guvernului, a primit un locșor în sânul puterii: secretar general adjunct la Palatul Victoria. De atunci încoace, Adrian Țuțuianu a cam dispărut din prim-planul scenei politice. Se aude că, acolo, la București, își construiește un nou pod. Evident, spre PSD. Unii zic că ar fi deja gata, că ar mai avea nevoie doar de câteva proptele. A pus câte o roabă de beton la construcția lui Țuțuianu și amicul Neacșu, devenit președinte interimar al Organizației PSD Sector 3 București.

De curând, am văzut imagini cu Adrian Țuțuianu, despre care nu am aflat oficial că și-ar fi dat demisia din Pro România, participând alături de Marian Neacșu și de buna sa prietenă, Gabriela Firea, la ședințele de partid ale filialei social-democrate bucureștene. Se aude că i s-ar pregăti un loc pe listele de parlamentari ai PSD București la următoarele alegeri. Se vede treaba că Adrian Țuțuianu, după ce și-a șters pantofii la porțile Vechii Cetății de Scaun a Țării Românești, în ton cu tradiția istorică, și-a găsit culcuș politic în Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Muzică, sport, premii și stare de bine, la „Zilele comunei Răzvad”. FOTO

Publicat

pe

După o pauză de aproape 3 ani, impusă de pandemie și crizele de toate felurile care ne-au cam bulversat viața și ne-au ținut mai mult sub carapacea existențială, la Răzvad, prin grija autorităților locale, în mod direct a primarului Emanuel Spătaru, au fost reluate într-un flux impecabil activitățile culturale și sportive. Totul a culminat, la sfârșitul săptămânii trecute, când, în frumoasa localitate de la marginea Târgoviștei, s-au organizat „Zilele comunei”.

Pe parcursul a două zile, vineri și sâmbătă, răzvădenii și nu doar ei au fost spectatori dar și participanți la suita de manifestări artistice și sportive. În special copiii și tinerii au fost protagoniștii unor scenarii artistice și ai unor competiții de fotbal.

Entuziasmul, bucuria, veselia și starea de bine au fost ingredientele de bază ale acestor zile de mare sărbătoare. Acest regal artistic, sportiv și de divertisment s-a desfășurat în curtea Primăriei și, evident, la baza sportivă din satul de centru. Aici, fotbaliștii s-au întrecut pentru câștigarea trofeului „Cupa Răzvădeanului”, o competiție care are deja tradiție. S-au înscris în concurs 9 echipe de fotbal din toate satele componente.

Pe scena special amenajată lângă Primărie au evolut interpreți renumiți. Muzica a fost variată, pentru toate gusturile și vârstele, de la muzică populară la celelalte genuri de ritm și antren. Au încântat publicul cu recitalurile lor Ionuț Dolănescu, Simona Dinescu, Creola Stanciu, Trupa Zavera și Alex Velea.

A fost și o tombolă. După tragerea la sorți, premiile puse la bătaie de un sponsor generos au fost oferite câștigătorilor chiar de primarul Emanuel Spătaru. Este vorba despre un televizor smart, un aspirator și un fier de călcat.

În sala de sport, edilul comunei a premiat o fetiță de 11 ani, Alexandra Ioana Vasilică, practicantă de arte marțiale care a câștigat locul 3, medalia de bronz la Campionatul European de Karate Shito-Ryu desfășurat la Oradea. Micuța sportivă este antrenată de sensei Ruxandra Stroe.

Tot în cadrul suitei de manifestări dedicate „Zilelor comunei Răzvad”, primarul Emanuel Spătaru a oferit premii și copiilor dansatori din clasa I-a „Îngerașii” de la Școala din Valea Voievozilor, care au câștigat Locul 1 la concursul județean „Talente dâmbovițene” desfășurat la Aninoasa.

Pe la sărbătoarea răzvedenilor au trecut și reprezentanții administrației publice județene. Au venit pentru a-i felicita și a le adresa urări de bine președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, prefectul Claudia Gilia, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, deputata Carmen Holban, secretarul de stat Ionuț Săvoiu și alți reprezentanți ai unor instituții deconcentrate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

1 iunie 2023: Surprize pentru copii, la standul Danone din Carrefour Dâmboviţa Mall

Publicat

pe

de

Echipa Danone a pregătit, pentru joi – 1 iunie 2023, diferite surprize pentru copiii care vor ajunge la standul Danone din Carrefour Dâmboviţa Mall între orele 10:00 și 16:00.

Cei mici vor fi întâmpinați cu veselie de mascota Dino și vor primi în dar, că doar sunt sărbătoriții zilei, iaurt Danonino, un produs pe care îl îndrăgesc foarte mult.

Și încă ceva! Copiii vor avea posibilitatea să descopere sau… să redescopere șotronul, un joc simplu, dar distractiv chiar și acum când gadget-urile sunt la putere!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats