Connect with us

POLITIC

PERPLEX. Angajații din privat, pe cale să fie transformați prin lege în sclavi!

Publicat

pe

În timp ce în sistemul de stat sporește boieria – salarii barosane, sporuri, pensii la jumătatea vieții, vouchere de vacanță, libere cât cuprinde, la privat, este jale și durere. Capitalism de mucava!

Aud că un grup de parlamentari, nu le știm deocamdată culoarea politică, oricum tot un drac, a inițiat un proiect de lege prin care angajații din mediul privat să nu mai primească libere în afară de concediul de odihnă. Adică, cele 15 zile de sărbători legale date prin Codul Muncii să dispară pentru salariatul din sectorul capitalist. S-ar fi plâns antreprenorii că înregistrează pierderi, că intră în faliment. Și aleșii noștri s-au grăbit repede cu proiectul. Câte interese! Mai mare scârba!

Noua lege bântuie deocamdată pe la Senat. Dacă scapă așa, pe furiș, cum au mai trecut multe alte acte normative, de la 1 ianuarie 2024, slujbașii din privat nu au decât să se uite invidioși la spuma de la stat, cum se lăfăie și blochează drumurile spre munte și spre mare de sărbători. Curat original!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
3 Comentarii

3 Comments

 1. Dan

  aprilie 18, 2023 at 10:52 am

  Nu este de mirare sa se intimple asa ceva ,ne asteptam la orce din partea lor.Apoi cei din mediul privat ma refer la Angajatori se pling ca nu au forta de munca este normal sa nu aiba daca va trece aceasta lege sau ce o fi ia .Asta inseamna o mare discriminare intre cei de la stat si privat.Si asa exista discriminari intre cele doua sectoare .

 2. Ionescu Daniela

  aprilie 18, 2023 at 11:33 am

  Oricum la privat ești sclav, nimic nou.Munca la greu, salarii de mizerie(vechea placă -nu sunt bani), muncești de sărbători legale moacă, abia dacă îți dă concediu, de sărbători legale nici vorbă.prigram:vii dimineața, pleci când vor șefii , și au patronii grijă, dacă comentezi nu te ascultă nimeni. Deci care-i noutatea? Oare ITM-ul chiar nu știe!!? Sclavi, e puțin spus!!

 3. Nik

  aprilie 21, 2023 at 8:17 pm

  Vrăjeală ca angajatorii plătesc zilele libere! De zile libere nu mergi la munca și nu ești plătit și nici bon de masa nu se da pe ziua respectiva, asa ca ce căcat manînca ăștia ca plătesc zile libere? Votam Aur mai departe!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Politicieni de marcă din Armenia, primiți de senatorul Titus Corlățean

Publicat

pe

Titus Corlățean, președintele Comisiei de Politică Externă a Senatului României, a primit ieri, 29 mai 2023, o delegație mixtă a Comisiei pentru relații externe a Parlamentului Republicii Armenia și a Grupului parlamentar armean de prietenie cu România, condusă de președintele acestor două structuri, Sargis Khandanyan.

Din delegație au mai făcut parte Sergey Minasyan, ambasadorul Armeniei la București, și deputatul Vladimir Vardanyan, ex-ministru, un jurist de foarte bună calitate, coleg cu senatorul Corlățean la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

„A fost o întâlnire extrem de interesantă și utilă, plecând de la o relație politică bună între cele două state și de la puntea de legătură culturală deosebită oferită de comunitatea armeană din țară noastră și o istorie cu repere comune semnificative, inclusiv în ceea ce privește identitatea creștină a celor două națiuni.

Foarte interesante evaluările privind provocările de securitate din zona Mării Negre și respectiv Caucazului, dar și evoluțiile în ce privește agenda bilaterală Armenia-Uniunea Europeană, pe care România le susține politic și cu expertiză disponibilă”, a precizat senatorul Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

OFSD Dâmbovița se concentrează pe reconstrucția și revigorarea organizațiilor locale

Publicat

pe

Președinta OFSD Dâmbovița, deputata Carmen Holban, și vicepreședintele organizației, Luciana Cristea, își continuă periplul prin județ pentru a discuta cu femeile social-democrate despre problemele curente, ce mai trebuie făcut și, evident, pentru pregătirea până la ultimul detaliu pentru alegerile de anul viitor. Ultimele runde de dialog au avut loc în zonele Pucioasa, Fieni și Găești.

„Un aspect deosebit de important este reconstrucția și revigorarea fiecărei organizații în parte, lucru pe care îl facem în această perioadă. Prin muncă de echipă și implicarea activă a tuturor colegelor noastre, ne propunem să consolidăm și să aducem îmbunătățiri semnificative în cadrul tuturor organizațiilor OFSD din județ. Înțelegem că succesul nostru la alegerile din 2024 depinde în mare măsură de buna organizare și mobilizare a forțelor noastre”, a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats