Connect with us

ACTUALITATE

Proiect nou în Parcul Industrial Moreni: clinică de hematologie

Publicat

pe

Directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, a dovedit deja că nu este preocupat doar de atragerea de investitori și de deschiderea unor capacități de producție care să creeze noi locuri de muncă, ci și de sănătatea oamenilor, a celor angajați în cadrul societăților comerciale din Parc, dar și a cetățenilor din zona de influență a unității economice.

Primul pas în acest sens l-a făcut anul trecut prin deschiderea clinicii de cardiologie dotată cu aparatură de ultimă generație și deservită de medici de excepție și de personal sanitar specializat. Deja, sunt efectuate programări pentru consultații și investigații în avans pe mai multe luni, ca dovadă că era nevoie de o astfel de unitate medicală în zona Moreni. Și lucrurile nu se opresc aici!

Gabriel Purcaru a pornit diligențele pentru realizarea unei clinici de hematologie (bolile sângelui). Ar fi o premieră pentru județul Dâmbovița. Directorul Parcului ne-a spus că își dorește ca și această unitate medicală să devină funcțională în maximum 6 luni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Copiii din Târgoviște și Găești au fost „Polițist pentru o zi”, pe 1 iunie

Publicat

pe

Polițiștii din județul Dâmbovița au organizat, astăzi, de Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie, acțiuni distractiv-educative pentru cei mici, în Târgoviște, pe Bulevardul Libertății din centrul municipiului, și în parcul central din orașul Găești.

Copiii au fost încântați de autospecialele folosite zilnic de oamenii legii, precum și de tehnica din dotare, însă momentul culminant a fost cel al demonstrațiilor realizate de echipele mixte poliţist şi câine, folosite pentru prinderea şi imobilizarea infractorilor.

De asemenea, criminaliştii le-au explicat modul în care laboratorul mobil le permite descoperirea şi ridicarea amprentelor sau altor tipuri de urme, iar Serviciul pentru Acţiuni Speciale a organizat o activitate de prezentare a tehnicii și materialelor de intervenție.

La final, copiii au primit ecusonul “Polițist pentru o zi”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program 2 iunie 2023 – „Zilele județului Dâmbovița”

Publicat

pe

de

Nu rata, vineri – 2 iunie, concertul susținut de Fuego în cadrul manifestărilor prilejuite de „Zilele județului Dâmbovița”, 31 mai – 4 iunie 2023!

În toată această perioadă, www.incomod-media.ro va publica, în fiecare după-amiază, programul pentru a doua zi.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats