Connect with us

ACTUALITATE

Cum să arăți stilat fără să exagerezi, în 10 pași simpli

Publicat

pe

Indiferent dacă te simți tentată să arăți elegantă în fiecare zi sau vrei o schimbare de modă, sfaturile utile de mai jos îți vor ridica stilul vestimentar la un nou nivel și te vor face să te simți mai încrezătoare în propria piele.

Cum să te îmbraci stilat fără să exagerezi

Există câteva sfaturi de bază care te pot ajuta să arăți stilat fără să exagerezi:

  • Alege hainele potrivite pentru tine

Alege haine care să se potrivească cu silueta ta și care să îți placă. Este important să alegi haine care te fac să te simți confortabil și încrezătoare;

  • Pune accentul pe detalii

Încearcă să adaugi accesorii care să completeze aspectul tău, cum ar fi un ceas sau o geantă de calitate. Poți folosi branduri precum Tommy Hilfiger pentru a te asigura că adaugi acele detalii care fac diferența. Poți găsi piese vestimentare Tommy Hilfiger pe answear.ro;

  • Alege hainele potrivite pentru fiecare ocazie

Dacă mergi la o întâlnire, eveniment formal sau casual, alege haine potrivite pentru această ocazie. Nu vei arăta stilat dacă ești îmbrăcată în mod inadecvat pentru o anumită ocazie;

  • Simplitatea e cheia

Încearcă să te concentrezi pe simplitate și să eviți să exagerezi cu hainele și accesoriile. Folosește branduri precum Puma pentru a obține un aspect stilat și sofisticat, dar fără să exagerezi cu prea multe detalii inutile. Găsești piese vestimentare marca Puma Romania oferta doar pe answear.ro!

  • Investește în calitate în detrimentul cantității

Probabil că ai auzit acest lucru de mai multe ori. Adevărul este că piesele vestimentare de calitate de la branduri renumite vor dura mult mai mult decât celelalte. Nu neglija acest aspect important;

  • Alege articolele de bază în locul tendințelor

Este grozav că micro tivurile și rozul aprins își trăiesc cea mai bună viață chiar acum. Dar ce se va întâmpla peste un an sau doi? Aceasta nu este o modalitate de a învinge ciclul supraconsumului. O cămașă albă din in, un trench bej și un denim spălat deschis nu se vor demoda niciodată. Astfel, optează pentru articole de bază, care pot avea o durată lungă de viață;

  • Evită să ai prea multe culori într-o singură ținută

Ai auzit de regula celor 3 culori? Aceasta afirmă că cel mai bine este să combini nu mai mult de trei nuanțe în ținuta ta deodată. (albul și negrul nu sunt incluse aici);

  • Joacă-te cu accesoriile

Dacă vrei să știi cum să te îmbraci simplu și elegant și să câștigi cu asta, atunci trebuie să fii creativă. Jocul cu accesoriile este esențial. Nu contează dacă ești Selena Gomez sau mai degrabă o Miley Cyrus în ceea ce privește stilul, prezența unei cutii de bijuterii nu se discută. Alege să îți accesorizezi ținutele și vei avea doar de câștigat;

  • Evită logo-urile și textele țipătoare

Unele persoane caută întotdeauna logo-uri și texte țipătoare atunci când merg la cumpărături. Nu este nevoie să fii ca ei.  Alege haine de brand cu logo-uri mici sau ascunse pentru o ținută clasică;

  • Construiește-ți o garderobă capsulă

Cum să te îmbraci simplu, dar elegant? Poți alege să-ți construiești o garderobă capsulă. O garderobă capsulă este o selecție de haine esențiale, de înaltă calitate și versatile, care pot fi combinate în multiple moduri pentru a crea o varietate de ținute diferite. Această abordare minimalistă a modei este concepută pentru a reduce nevoia de a achiziționa haine noi în fiecare sezon și pentru a-ți simplifica viața prin eliminarea haosului din garderobă.
În general, dacă vrei să arăți stilat fără să exagerezi, este nevoie să alegi hainele potrivite, să pui accentul pe detalii și să încadrezi culorile potrivite. Brandurile precum Tommy Hilfiger și Puma Romania pot fi folosite pentru a adăuga acele detalii care fac diferența și pentru a obține un aspect mai sofisticat și stilat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Radu Popa, deputat: Prin icoanele de la Costișata, ochii Iisus Hristos ne invitau să credem mai mult în noi înșine

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa a fost prezent, astăzi – 24 septembrie 2023, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, la invitația IPS Nifon – Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei, la târnosirea bisericii din satul Coștișata, comuna Bezdead.

„Biserica e o poartă spre cer, iar cu fiecare deschidere a unui nou lăcaș de cult, clerul face și o invitație credinciosului creștin spre redescoperire. Poate că și de aceea, ziua de astăzi a fost aleasă pentru târnosirea bisericii Costișata din comuna Bezdead Dâmbovița. Biserica poartă hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril și a fost ridicată cu eforturile preoților și al vrednicilor din zonă.

În mătasea icoanelor stau îngerii și cu forța energetică a spiritelor lor, aceștia se roagă pentru noi. În duminica în care Biserica amintește despre episodul minunii înfăptuite de Christos la pescuit, deschiderea unei noi biserici este o paralelă fericită cu întreaga taină reprezentată de gestul lui Isus, de simbolista corabiei, de semnificația peștilor dar si de propovăduirea unui nou orizont adus de acest miracol. Prin gestul său, Isus ne spune că avem acces la reinventare și arată forța transformatoare a credinței. Prin icoanele de la Costișata, ochii Lui ne invitau sa credem mai mult în noi înșine si in puterea gândului pozitiv”, spune Radu Popa.

La solemnul eveniment religios, alături de sutele de drept credincioși, au mai fost prezenți vicepreședinta Consiliului Județean Dâmbovița – Luciana Cristea și secretarul de stat Ionuț Săvoiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște are, de luna aceasta, și Cabinet de Medicină Sportivă

Publicat

pe

Una dintre problemele mari cu care s-a confruntat mulți ani Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgoviște a fost reprezentată de lipsa medicilor pentru anumite specialități. Prin implicare, căutare, perseverență, comunicare și negociere, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița și cea a Spitalului Județean de Urgență, respectiv președintele Corneliu Ștefan și managerul Claudiu Dumitrescu, au reușit să depășească această barieră a neprevăzutului și incertitudinii și să aducă la Târgoviște medici de calitate, în majoritate tineri dispuși să-și creeze aici o carieră, să se pună în slujba pacienților cu dedicație, în cam toate specializările.

Acest proces de atragere a cadrelor medicale către Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște continuă. În afară de dotările excepționale care există și de cele care vor urma, medicii care au ajuns la Spitalul Judeţean Târgoviște au realizat rapid că există aici o echipă omogenă, distinsă, că există colaborare și transparență decizională. Meritul pentru acest climat echilibrat, de colaborare, este al managerului Claudiu Dumitrescu. A spus că vrea o echipă medicală puternică la spitalul din Târgoviște și iată că s-a înfiripat! Și, ce este important în tot acest circuit al dezvoltării componentei umane la nivelul unității medicale, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a fost mereu aproape, decisă să sprijine total sistemul sanitar dâmbovițean.

De curând, la Spitalul Județean din Târgoviște, în Policlinică, s-a redeschis luna aceasta, după o lungă perioadă, un cabinet de Medicină Sportivă, despre care mulți spuneau că nu mai este posibil așa ceva. Sunt puține instituții medicale din regiunea de sud a țării care se pot lăuda că au în structură o asemenea componentă.

Dr. Matei Cristescu – specializare Medicină Sportivă

Tânărul medic al cărui cabinet a fost luat cu asalt încă din primele zile de dâmbovițeni și nu numai, este din București și a venit la Târgoviște prin transfer de la Spitalul Judeţean din Miercurea-Ciuc. Dr. Matei Cristescu ne-a făcut o impresie bună de la prima întâlnire. Este deschis, politicos, zâmbitor. Pregătit să facă față oricăror provocări profesionale, să răspundă exigențelor impuse de profesia sa, de colectivul căruia i s-a alăturat.

Era deja coadă la ușa cabinetului aflat în Policlinica din cadrul Spitalului Județean din Târgoviște. Am aflat că lista cu programări este plină. De consultațiile și recomandările medicului de Medicină Sportivă au nevoie sportivii profesioniști și amatori, persoanele care vor să practice o anumită disciplină sportivă în afara ariei competiționale, dar și copiii, tinerii, adulții care doresc să frecventeze o sală de fitness. Nu este indicat să te apuci să lucrezi la aparate de forță, să tragi de fiare cum zice românul, fără indicațiile prețioase ale specialistului în Medicină Sportivă.

Dr. Claudiu Dumitrescu – manager Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

„Conform legilor în vigoare, avizul medico-sportiv are o valabilitate de 6 luni. La fiecare 6 luni, sportivii sunt nevoiți să își ia această viza fără de care nu pot participa la competiții. Ar fi bine, ar fi indicat, ca și cei care practică sportul de agrement, de întreținere, să treacă pe la cabinetul nostru. Chiar dacă te duci la sală, ai nevoie de o adeverință medicală. Nu ar trebui să facem sport după capul nostru”, ne-a explicat dr. Matei Cristescu.

În cadrul cabinetului de Medicină Sportivă, evaluarea constă într-un consult specific, examen EKG, analize de sânge, de efort și, pe viitor, ne-a spus tânărul medic Matei Cristescu, va fi diversificată gama de investigații.

Program Cabinet Medicină Sportivă
Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște (Policlinică)
Luni-vineri: 08:00-15:00
Programările se fac la numărul de telefon: 0725.789.788

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats