Connect with us

Dâmboviţa

PNL Târgoviște propune vouchere lunare pentru copiii care practică sport de performanță. Tu ce părere ai?

Publicat

pe

La inițiativa consilierului municipal Dan Alexandru Tică, grupul liberal din Consiliul Local Municipal lansează în dezbatere publică proiectul „Investind în copii, investim în viitor!”, prin care copiii din Târgoviște vor fi stimulați să practice sport de perfomanță, prin acordarea de vouchere lunare.

Proiectul în sine reprezintă o investiție în sănătatea copiilor din Târgoviște și va impulsiona formarea generațiilor viitoare de sportivi, care să preia ștafeta în echipele de fotbal, volei, handbal, înot și nu numai, ce vor reprezenta municipiul. Cum se întâmpla și în trecutul nu prea îndepărtat, echipele târgoviștene nu vor mai fi nevoite să importe sportivi, pe sume uriașe, iar copiii noștri vor primi o șansă în plus de a face sport și de a aspira la o carieră ca sportivi de performanță.

Proiectul prevede acordarea de către Primăria Târgoviște a unor vouchere sportive, în valoare de 200 lei/lună, în limita bugetului ce va fi alocat în acest scop. Cu aceste vouchere, tinerii sportivi vor putea achita contravaloarea abonamentelor necesare practicării unei discipline sportive, fiind sprijinită astfel indirect și activitatea cluburilor și asociațiilor din care fac parte. În acest fel, banii târgoviștenilor vor fi investiți în sănătatea și viitorul copiilor din Târgoviște.

“În calitate de părinte și profesor, care cunoaște nevoile tinerei generații, vin cu această inițiativă prin care vom susține educația fizică, dezvoltarea segmentului sportiv și a unei pepiniere de talente, dar şi acei profesori şi antrenori capabili să le descopere şi să le promoveze la nivel național și internațional. În prezent, echipele târgoviștene importă sportivi pentru sume fabuloase de bani, plătite din banii târgoviștenilor, în timp ce avem foarte mulți copii talentați, pe care familiile nu își permit să-i trimită la un club sportiv, pentru a practica un sport de performanță”, precizează prof. Dan Alexandru Tică – inițiatorul proiectului.

În contextul în care puțini copii au șansa de a practica sport într-un regim organizat, prin acest proiect vor fi ajutați să se legitimeze la un club/ o asociație sportivă și să practice sport în primul rând pentru sănătatea lor, dar și pentru a atinge performanța.

Biroul de presă al Organizației PNL Târgoviște

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

S-a electrocutat când meșterea la instalația de iluminat public stradal în Crevedia

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Un bărbat de 46 de ani din Crevedia, în timp ce meșterea pe un stâlp, la instalația de iluminat public stradal, s-a electrocutat. Muncitorul, după ce i s-a acordat primul ajutor medical, a fost transportat la Spitalul Universitar București.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nedoritul eveniment. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și încălcarea prevederilor Legii nr. 319/2006 (Nota redacției: protecția și securitatea muncii).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei în mai multe localități din Dâmbovița. Vezi lista!

Publicat

pe

de

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița va întrerupe furnizarea apei, luni – 25 septembrie 2023 și marți – 26 septembrie, în mai multe localități din județ, pentru lucrări de igienizare a bazinelor de stocare, după cum urmează:

– în localitățile Ionești, Greci, Gherghești, Potlogeni Deal din comuna Petrești, în data de 25.09.2023, între orele 06:00-20:00;

– în localitățile Crângurile de Sus, Crângurile de Jos, Bădulești, Rătești, din comuna Crângurile, în data de 25.09.2023, între orele 08:00–16:00;

– în comuna Iedera, în data de 25.09.2022, între orele 08:00-18:00;

– în localitățile Petrești, Puntea de Greci, Coada Izvorului din comuna Petrești, în data de 26.09.2023, între orele 06:00-20:00.

„De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării lucrărilor de igienizare în cel mai scurt timp”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats