Connect with us

Prahova

Doamna Lili are nevoie de ajutor să lupte cu boala. Haideți să-i fim alături!

Publicat

pe

Te-ai gândit vreodată cum ai reacționa dacă medicii ți-ar spune că suferi de o boală gravă? Și, mai ales, te-ai gândit cum ai reacționa să știi că nu dispui de banii necesari pentru a încerca să câștigi lupta cu boala? Te invit, dragă cititorule, să îți imaginezi această situație și să acționezi! Stă în puterea ta să ajuți! Orice sprijin, indiferent cât de mic este, înseamnă extraordinar de mult pentru un om care trăiește o asemenea de dramă. Dacă poți să donezi chiar și numai 10 lei, fă-o! Nu te gândi că suma este mică! Gândește-te că, dacă vor fi 100 sau 200 sau mai mulți oameni care vor face o donație, situația se schimbă!

Iulia Ilinca Farcaș, Lili cum îi spun prietenii, este infirmieră la Spitalul Județean din Ploiești. În urmă cu 2 ani, a aflat că suferă de cancer pulmonar, ganglionar și osos. De atunci, viața i-a devenit un calvar.

După intervenția chirurgicală pe coloană, pentru extirparea tumorii, din păcate, boala a continuat să se agraveze. La fel și situația financiară a familiei! Pur și simplu, doamna Lili, care o are în îngrijire și pe mama sa, imobilizată la pat după ce a fost operată tot pentru extirparea unei tumori, și soțul său abia reușesc să facă față cheltuielilor doar din salariile lor. Acoperă cu greu chiar și costul deplasărilor în București, pentru ședințele de radioterapie. Prin urmare, orice ajutor din partea semenilor este binevenit!

Puteți face donații în contul RO29INGB0000999913063282 (lei), deschis la ING pe numele Bajan Marius.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Spectacol umanitar pentru Dana Oncioiu, o mamă care a primit un diagnostic crunt

Publicat

pe

Publicația on-line Info Ploiești și Asociația Sindrom Down Ploiești organizează, sâmbătă – 29 iunie 2024, în colaborare cu Asociația Antreprenorilor de Fapte Bune, spectacolul caritabil „Împreună pentru Dana 2”. Evenimentul va avea loc în Sala Europa a Consiliului Județean Prahova (Palatul Administrativ Ploiești), între orele 17:00-20:00, și va conține momente de dans și muzică live, susținute de trupe și artiști din județ.

În urmă cu 3 luni, la un control medical, Dana (Diana) – președinta Asociației Curcubeul Autismului a primit un diagnostic crunt… Neoplasm mamar, cu metastaze la subraţ. Șansa ei la viață este o intervenție chirurgicală care costă circa 30.000 de lei, la care se adaugă regimul alimentar pe care trebuie să îl urmeze și care înseamnă câteva sute de lei bune pe săptămână, întrucât Dana suferă și de diabet.

”Despre mama lui Mihăiță, care aleargă neobosită de 14 ani pentru a învinge autismul copilului ei, totul la superlativ!

Diagnosticul primit de ea acum 3 luni a fost unul pe care ea l-a primit exact aşa cum a venit: neoplasm mamar cu metastaze la subraţ.

Dana urmează un tratament foarte costisitor pe care, din păcate, nu îl poate susţine din punct de vedere financiar. Operaţia de mastectomie este obilgatoriu să fie efectuată în luna iulie. (…)

Las aici contul ei bancar, în speranţa că o vom ajuta să nu o doboare nimic în viaţa aceasta!”, este mesajul transmis de Corina Ardeleanu – președinta Asociația Sindrom Down Ploiești.

Așadar, puteți face donații în timpul spectacolului caritabil de sâmbătă, 29 iunie, organizat cu sprijinul Consiliului Județean Prahova, dar și direct în contul:
RO95 INGB 0000 9999 0646 3766, deschis pe numele Onciou Isabel Diana.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Prahova

Traficanți de canabias, reținuți de procurorii din Prahova

Publicat

pe

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea a doi inculpați, membri ai aceleași familii, și măsura controlului judiciar față de o altă persoană, cu toții cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținerea de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Ancheta a scos la iveală că, în perioada aprilie 2023 – iunie 2024, învinuiții au deținut și comercializat, în mod repetat, canabis către consumatori de pe teritoriul județelor Dâmbovița și Prahova. Îl vindeau cu 50 lei pentru un gram.

În urma perchezițiilor efectuate de oamenii legii la domiciliare celor cercetați, au ridicat canabis, un cântar electronic de precizie, un grinder, obiecte purtând urme de substanță și alte mijloace de probă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite