Connect with us

ANUNŢURI

Primăria Gura Șuții, anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

Publicat

pe

Denumire județ: DÂMBOVIȚA
Denumire UAT: Gura Șuții

UAT Gura Șuții si OCPI DÂMBOVIȚA anunța publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru UAT Gura Șuții, sectoarele cadastrale nr. 4,10, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea Cadastrului și a Publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Data de început a afișării: 25.05.2023
Data de sfârșit a afișării: 25.07.2023

Adresa locului afișării publice: Localitatea Gura Șuții, județul Dâmbovița.

Repere pentru identificarea locației: Sediul Primăriei Gura Șuții, județul Dambovița.

Reclama

Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul Primăriei Gura Șuții, județul Dâmbovița.

Alte indicații pentru cei interesați: Informații privind Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 se pot obține pe site-ul ANCPI la adresa http://www.ancpi.ro/pnccf/

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ANUNŢURI

SC Geledia Production Branch SRL, anunț depunere solicitare acord de mediu

Publicat

pe

De

SC Geledia Production Branch SRL, prin administrator Văduva George Adrian, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire spații cazare, anexe, totem și imprejmuire”, propus a fi amplasat în comuna Aninoasa, sat Viforâta, strada General Matei Heruvim, Nr. 29, județul Dâmbovița.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmboviţa, din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, Nr. 1, județul Dâmbovița, și la sediul SC Geledia Production Branch SRL, din municipiul Târgoviște, strada General Matei Vlădescu, Nr. 9A, județul Dâmbovița, în zilele de luni – joi, între orele 08:00-16:00, și vineri, între orele 09:00-13:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ANUNŢURI

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița: Anunț solicitare Aviz de gospodărire a apelor

Publicat

pe

De

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A. solicită, de la Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița, Aviz de gospodărire a apelor pentru DOCUMENTAȚIE TEHNICĂ PENTRU FUNDAMENTAREA SOLICITĂRII AVIZULUI DE GOSPODĂRIRE A APELOR PRIVIND “RELOCARE CONDUCTĂ APĂ ÎN ZONA POD TEIȘ, MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA”

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul la adresa: Municipiul Târgoviște, Județul Dâmbovița, Bd. I.C. Brătianu, nr. 50 sau la tel. 0245614403, fax 0245611774.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări o pot face la adresa menționată după data apariției anunțului, în termen de 7 zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite