Connect with us

SPORT

Pariuri sportive online la Winner: mereu ceva diferit!

Publicat

pe

Îți plac sporturile și ești la curent cu cele mai importante competiții din fotbal, handbal, tenis, baschet, volei și altele? Încearcă-ți norocul la pariuri online, de pe telefon, tabletă, laptop sau PC. Ai ocazia să alegi meciuri de la turnee internaționale, derby-uri din Liga 1 și din alte întreceri de nivel înalt. Iată care sunt avantajele de care te bucuri când pariezi la Winner, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de betting din România.

Beneficiezi de o gamă largă de sporturi pentru mai mult fun la pariuri online

Fie că joci la Winner pe site, direct din browser sau descarci aplicația mobilă Winner, ai la dispoziție o gamă variată de sporturi, pentru pariuri online diverse. Poți să-ți încerci norocul cu betting pe fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, tenis de masă, volei, baseball, cricket, darts, futsal, pesapallo, esports ș.a. Joci pariuri la fotbal pe meciuri din ligi de top, de la Liga 1 din România, până la Premier League din Anglia, Serie A din Italia, La Liga și La Liga 2 din Spania, Primeira Liga din Portugalia, Ligue 1 și Ligue 2 din Franța, Superliga din Argentia și multe altele. Trăiești live emoția jocului de hochei la cel mai înalt nivel cu înfruntările pe gheață din SUA, în NHL, iar duelurile sub panoul de baschet sunt la un click distanță cu pariurile pe meciurile din NBA, cel mai tare campionat din lume la acest sport. Alegi ce-ți place dintre pariuri live, pariuri virtuale, găsești mereu ceva diferit la Winner, ca să te distrezi mai mult la sport betting online, pe smartphone, tabletă, laptop sau PC.

Găsești cele mai atractive cote și combinații de pariuri sportive online

Când joci la Winner ai avantajul că alegi dintr-o ofertă largă de meciuri, iar cotele sunt atractive, atât la bilete simple, cât și la pariuri combinate sau pariuri sistem. Urmărește ofertele anunțate de acest operator de betting și profită de combinațiile originale de pariuri. Winner Combo, Biletul zilei, Cine marchează, Ghicește numărul de cornere, Winner Avantaj – iată doar câteva dintre pariurile Winner pentru distracție online. Mizezi pe meciurile favoriților întreg sezonul. Te așteaptă sute de opțiuni pe marile meciuri, cote mărite și extra-promoții. Beneficiezi de bonusuri pentru prima depunere, ca să te bucuri de freebet cu șanse maxime de câștig. Iar la Happy Hour Sport, Winner îți oferă în premieră premii cash la pariuri live, pe sporturile preferate.

Te așteaptă promoții zilnice la pariuri online pe sporturile preferate

Pe lângă Winner bonus ai și alte promoții atractive, precum Winners Wheel, Extra Winner și, mai ales, pariurile noi, revoluționare, de tip Lucky Bet, disponibile în exclusivitate pe site-ul sau în aplicația mobilă Winner. Participă la turneele Sport Winner, ca să te distrezi mai mult în compania sporturilor preferate. Fii Winner de Europa, joacă-ți Șansa Winner și Winner Plus și nu uita de avantajele pariurilor online de tip Winner la 2 goluri, când scorul final nu mai contează, dacă echipa favorită conduce la 2 goluri. Pentru că operatorul de betting Winner are și agenții stradale, beneficiezi de opțiunea Pay Out, prin care, când câștigi în agenție, poți să încasezi premiul în contul tău online, cu un bonus care să te motiveze în continuare, pentru noi pariuri inspirate.

Joacă responsabil și stabilește-ți de fiecare dată limite pentru sumele pe care le pariezi și pentru timpul petrecut pe site-urile de betting. Astfel te bucuri pe deplin de pasiunea ta pentru sport și de avantajele pe care ți le oferă pariurile sportive online, pe telefon, tabletă, laptop sau PC.

ACTUALITATE

Antrenor Septimiu Burtescu: Nu mi s-a interzis definitiv să particip la jocuri de fotbal oficiale sau amicale

Publicat

pe

De

Am luat act cu surprindere despre apariția în mediul on-line a unui text în care sunt inserate informații neadevărate și calomnioase la adresa mea, sub titulatura „AJF Dâmbovița! Comisia de Recurs FRF a respins recursul lui Septimiu Burtescu!”.

Fac precizarea că, în structura acelui material insultător, este inclus un link către un document intitulat „Explicație Dosarul Deghizaților preluat de pe site-ul AJF Dâmbovița”. În respectivul document, la punctele 3, 4 și 5, se face trimitere la articolele 19 alin. 4, 85 alin. 3a și 24, alin 2 din Regulamentul Disciplinar. Autorul, vădit rău intenționat, sugerează, în mod nefondat, faptul că mi s-a interzis definitiv să particip la jocuri oficiale sau amicale. Această constatare are la bază o interpretare eronată, pe care conducerea AJF Dâmbovița o dă Deciziei nr. 60 pronunțată la data de 10 august 2023 de Comisia de Recurs din cadrul FRF. Deși Comisia de Recurs a respins recursul pe care l-am înaintat (din alte considerente decât cele invocate de AJF Dâmbovița), prin Decizia nr. 60 din 10 august 2023, Comisia de Recurs a reținut următoarele:

„Prin pct. 6 din Hotărârea Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița nr. 7 din 27.09.2022 s-a decis „interzicerea participării”, respectiv s-au stabilit și persoanele culpabile – „persoanele în culpă sunt…”. Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița este organ executiv (art. 25 pct. 3 din Statutul AJF Dâmbovița) iar atribuțiile acestuia sunt definite la art. 40 alin 3 lit. a-s din Statutul AJF Dâmbovita. Analizând aceste atribuții, Comisia de Recurs reține că Comitetul Executiv nu are nici o competență în a aplica sancțiuni disciplinare, în a interzice participarea la activitățile legate de fotbal sau în a stabili culpe în materie disciplinară. De asemenea, nu există nici o competență în ceea ce privește urmărirea și executarea sancțiunilor disciplinare aplicate de CDE a FRF, această atribuție revenind organului jurisdicțional care a aplicat sancțiunea.

În ceea ce privește executarea sancțiunii aplicate recurentului Burtescu Septimiu George de Comisia de Disciplină și Etică a FRF în Dosarul nr. 14/CD/2017, Comisia de Recurs va avea în vedere acordul FRF de eșalonare a penalității sportive aplicate recurentului și punctul de vedere al FRF nr. 60 din 08.06.2023 prin care s-au precizat următoarele aspecte relevante: (1) Domnul Burtescu Septimiu a executat integral sancțiunea dispusă de Comisia de disciplină și etică a FRF, respectiv interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de 2 (doi) ani și (2) „având în vedere încheierea acordului dintre FRF și domnul Burtescu, este evident că sancțiunile pentru neachitarea penalității nu mai sunt aplicabile atâta timp cât prevederile documentului anterior menționat sunt respectate”.

Având în vedere aceste susțineri și ținând cont de faptul că potrivit art. 46 alin 1 lit. b și alin 2 coroborat cu art. 47 din Legea nr. 69/2000 FRF este singura competentă de a exercita autoritatea disciplinară în domeniul său de competență, inclusiv în ceea ce privește modalitățile de aplicare, suspendare sau stingere a sancțiunilor dispuse, Comisia de Recurs va reține că Burtescu Septimiu George nu se mai află, la momentul prezentei pronunțări, sub nici o sancțiune disciplinară referitoare la interzicerea oricăror activități legate de fotbal, însă acesta este obligat să achite eșalonat penalitatea sportivă, așa cum a fost aprobat de FRF”.

Așadar, concluzia Comisiei de Recurs este lipsită de echivoc. Se precizează clar: Burtescu Septimiu George nu se află sub nici o sancțiune disciplinară, nu există vreo interdicție ca subsemnatul să participe la vreo activitate legată de fotbal.

Pentru a confirma cele prezentate mai sus, am atașat în integralitate, Decizia nr. 60 din 10 august 2023 pronunțată de Comisia de Recurs FRF.

Că lucrurile nu stau așa cum sunt prezentate tendențios în textul difuzat în mediul on-line rezultă și din Decizia Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița din data de 16 august 2023, care a hotărât să conteste la TAS (!) Decizia nr. 60 din 10 august 2923 a Comisiei de Recurs FRF: Asociatia Judeteana de Fotbal Dambovita – Decizia Comitetului Executiv din 16.08.2023 | frf-ajf.ro.

În concluzie, îmi manifest nedumerirea raportat la atitudinea oscilantă a conducerii AJF Dâmbovița în această problemă, dar, totodată, și îngrijorarea și îndoiala asupra modului în care actuala conducere a AJF Dâmbovița se achită de obligațiile legale ce le incumbă într-o perioadă în care activitatea fotbalistică în județul Dâmbovița (vezi scandalul „Curacao” intens mediatizat în ultima perioadă) nu traversează tocmai o perioadă bună.

Cu considerație,
George Septimiu Burtescu,
Antrenor Grupa de Copii U12
AFC Chindia Târgoviște

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Târgoviște: Luptătorii pregătiți de Angel Mihai au fost medaliați cu aur și argint la Campionatul Național

Publicat

pe

Angel Mihai, instructor de arte marțiale chinezești Wushu Kung Fu, a participat, pe 17 septembrie 2023, cu echipa de copii pe care o antrenează în cadrul Clubului Rizea Wushu la Campionatul Național de Wushu Kung Fu. Sportivii târgovișteni s-au întors acasă cu două medalii de aur și una de argint.

Radu Ștefan, de 13 ani, a obținut medalia de aur la categoria minus 60 de kg. Tot medalia de aur a câștigat și Pletescu Ștefan, de 14 ani, la categoria minus 65 de kg. Medalie de argint și-a adjudecat Rareș Ghilac, de 14 ani, la minus 56 de kg.

Rezultatele obținute la acest campionat reprezintă o demonstrație clară a talentului și muncii pe care o au depus-o sportivii pentru a ajunge la performanță și, nu în ultimul rând, a disciplinei și antrenamentului calculat la care sunt supuși de maestrul Angel Mihai.

Pe 25 noiembrie, tinerii luptătorii pregătiți de Angel Mihai se vor afla în arena de la Sala Polivalentă București, unde vor concura pentru Cupa Wushu Kung Fu.

Angel Mihai, antrenorul de arte marțiale care îi călește și îi îndrumă spre performanță pe sportivii dâmbovițeni, este absolvent al Facultății de Sport, are finalizat un master în educație fizică și sport și a urmat și cursuri internaționale de antrenor personal de fitness și aerobic. Studiile în stilul de arte marțiale chinezești Wushu Kung Fu le-a absolvit cu nota 10.

Tânărul Angel Mihai deține o sală dedicată antrenamentelor personale și predă, totodată, artele marțiale copiilor și adulților interesați de aceste sporturi.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite