Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Dănuț Gabriel Sandu, de 15 ani, în slujba locuitorilor comunei Voinești

Publicat

pe

Astăzi – 19 iunie 2023, cu ocazia împlinirii a 15 ani de când se află în fruntea administrației publice locale de la Voinești, primarul Gabriel Dănuț Sandu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de suflet adresat consătenilor care i-au acordat încredere.

Au trecut 15 ani de la alegerile din iunie 2008, perioadă în care edilul Gabriel Dănuț Sandu a făcut istorie la Voinești, împreună cu viceprimarul Claudiu Popa, cu întreaga echipă din Primărie. Au schimbat total înfățișarea comunei, pornind de la investițiile în infrastructură – drumuri, apă, canalizare, gaze naturală, până la reabilitarea, modernizarea și dotarea unor instituții de interes local și construirea altora de la zero. Mai adăugăm atragerea în Voinești a unor agenți economici puternici, care activează în județ dar și la nivel național și care, prin investițiile realizate, au adus plus valoare comunei.

Și, după cum se pronunță de fiecare dată primarul Gabriel Dănuț Sandu, lucrurile nu se opresc aici. Procesul de înnoire, de modernizare a localității în ton cu cerințele europene continuă, fără însă a uita tradițiile acestor meleaguri scăldate de undele râului Dâmbovița.

„Astăzi, se împlinesc 15 ani de când dumneavoastră ați decis, prin vot, să conduc destinele comunei Voinești. Dacă ați făcut o alegere bună, numai dumneavoastră puteți cântări. Eu, Sandu Gabriel, Gambă cum îmi spuneți cu toții, vă mulțumesc și vă asigur de toată prietenia și respectul meu, vă spun, încă o dată, că localitatea noastră este ca și familia mea și voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru implementarea multor proiecte în interesul și pentru nevoile dumneavoastră. Nimeni nu este primar pe viață! Voi rămâne aici atâta timp cât dumneavoastră veți dori acest lucru. Încă o dată, vă mulțumesc și voi rămâne pentru comunitate același om”, este mesajul transmis concetățenilor săi de primarul de la Voinești – Gabriel Dănuț Sandu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

A prins contur creșa cu cinci săli de grupă pe care o construiește Primăria Titu

Publicat

pe

Lucrările care vizează construirea unei creșe cu cinci săli de grupă și multiple facilități în orașul Titu se desfășoară fără sincope. Imobilul edificat de Primărie a prins deja contur. Capacitatea unității va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârste între 1 și 3 ani.

Pe lângă cele cinci săli de grupă, creșa va mai avea două zone de acces cu vestiare, două săli multifuncționale, bucătărie și depozit de alimente, zonă de îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă pentru gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe terasă acoperită de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile – panouri glisante – trafor din lemn amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni execută lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Mihai Eminescu

Publicat

pe

Municipalitatea morenară desfășoară, în această perioadă, ample lucrări de modernizare și reabilitare pe strada Mihai Eminescu. Investiția este realizată în cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii publice urbane în municipiul Moreni”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Lucrările incluse în acest proiect prevăd asfaltarea străzilor Mihai Eminescu, Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și Aleea Prahovei și amenajarea sensului giratoriu (în zona LIDL), plus parcări și trotuare.

„Se mai are în vedere realizarea canalizării pluviale pe străzile Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și cale de acces spre Piața Agroalimentară”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats