Connect with us

SOCIAL

Tânăr de 17 ani, înjunghiat pe stradă când se plimba cu iubita. Unul dintre atacatori se ascunde

Publicat

pe

Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns cu răni grave la spital după ce a fost înjunghiat pe o stradă din Turnu Măgurele, județul Teleorman. Tânărul se plimba cu prietena lui, o fată de 14 ani.

La un moment dat, s-au întâlnit cu un grup de băieți, iar doi dintre aceștia au provocat un conflict spontan în timpul căruia adolescentul a fost lovit cu pumnul și înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit. Potrivit imaginilor înregistrate de o cameră video din apropiere, cei doi și-au alergat victima și au tăbărât pe ea.

Agresorii au 14 și 16 ani. Potrivit IPJ Teleorman, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora. Băiatul de 14 ani a fost deja introdus în arest, iar cel de 16 ani este căutat de polițiști întrucât se sustrage cercetărilor. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă în lipsă.

Reamintim că un caz similar, soldat din nefericire cu moartea unei fete de 14 ani, s-a petrecut în Grădina Botanică din Craiova. Victima și prietenul ei au fost atacați de un tânăr, elev la un liceu militar și fiu de polițist, cu care au avut se pare, cu puțin timp înainte, un conflict spontan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Hoții de vite au dat atacul la Malu cu Flori. Au furat două vaci din grajdul unui gospodar

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Era o vreme când hoții de vite din zona Vulcana Băi – Brănești erau recunoscuți în tot județul pentru aceste îndeletniciri penale. Ani buni, nu s-a mai auzit nimic despre acest tip de „meseriașii” în furatul animalelor de prin gospodăriile oamenilor. Se pare că au revenit acum.

Luna trecută, doi indivizi din sus-amintitele localități au dat atacul la Malu cu Flori. Au intrat noaptea în grajdul unui cetățean de 77 de ani și i-au furat două vaci. Prejudiciul a fost recuperat prin achitarea contravalorii celor două bovine. Probabil cele două cornute mari fuseseră deja sacrificate.

Cei doi hoți, de 23 și 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Urmează ca magistrații să stabilească măsurile preventive care se impun în acest caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Bătaie în fața unui supermarket din Bâldana. Victima a ajuns la spital

Publicat

pe

Un tânăr de 28 de ani din Bâldana, comuna Tărtașești, a ajuns aseară la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgoviște cu multiple leziuni la nivelul capului. Bărbatul se afla în fața magazinului Mega Image din localitate când a fost pălit în cap de un individ de 34 de ani din același sat.

Bărbatul s-a ales cu nasul spart și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Lucrătorii de la Secția de Poliție Tărtașești au declanșat cercetările, urmând să se stabilească toate circumstanțele în care s-a produs nedoritul eveniment.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite