Connect with us

Dâmboviţa

Târgoviște: Ajută-l pe Octavian să trăiască! Tânărul de 19 ani este în comă din data de 1 iunie

Publicat

pe

Să-ți vezi copilul țintuit pe un pat de spital, în comă, Doamne, ce durere cumplită pentru un părinte! Este drama pe care o trăiesc, de mai bine de o lună de zile, soții Gabriela și Vasile Nistor, din Târgoviște.

În noaptea de 1 iunie, fiul lor, Octavian Ștefan, de 19 ani, a suferit un grav accident de circulație pe DN7, în zona Pădurii Vlăsia. Se întorcea din București. A fost găsit chiar de tatăl său, ambulanțier la SAJ Dâmboviţa, care transportase un bolnav către un spital din Capitală.

Octavian a suferit leziuni cerebrale profunde, este de atunci internat la Spitalul Elias din București și necesită tratamente de specialitate și numeroase ședințe de recuperare, toate costisitoare. Fără ele, nu are nicio șansă să trăiască! Viața lui Octavian depinde așadar de ajutorul pe care îl dăm fiecare dintre noi. Haideți să-i fim alături! Haideți să răspundem apelului pe care mama acestui tânăr l-a lansat pe rețelele de socializare.

„Vă rog să înțelegeți durerea prin care trec și să nu rămâneți indiferenți, ajutându-ne cu orice sumă de bani pe care puteți să ne-o oferiți, chiar și cu distribuirea anunțului, pentru ca Octavian să rămână în viață, alături de noi. Vă mulțumesc din suflet și am să mă rog ca Dumnezeu să vă răsplătească înzecit pentru ajutorul oferit!”, a scris Gabriela Nistor, pe pagina sa de Facebook.

Conturi pentru donații:
Lei: RO28BTRL01601201F51131XX
Euro: RO60BTRLEURCRT00F5113101
Deschise la Banca Transilvania, pe numele Gabriela Nistor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Dâmboviţa

S-a electrocutat când meșterea la instalația de iluminat public stradal în Crevedia

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Un bărbat de 46 de ani din Crevedia, în timp ce meșterea pe un stâlp, la instalația de iluminat public stradal, s-a electrocutat. Muncitorul, după ce i s-a acordat primul ajutor medical, a fost transportat la Spitalul Universitar București.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nedoritul eveniment. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și încălcarea prevederilor Legii nr. 319/2006 (Nota redacției: protecția și securitatea muncii).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei în mai multe localități din Dâmbovița. Vezi lista!

Publicat

pe

de

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița va întrerupe furnizarea apei, luni – 25 septembrie 2023 și marți – 26 septembrie, în mai multe localități din județ, pentru lucrări de igienizare a bazinelor de stocare, după cum urmează:

– în localitățile Ionești, Greci, Gherghești, Potlogeni Deal din comuna Petrești, în data de 25.09.2023, între orele 06:00-20:00;

– în localitățile Crângurile de Sus, Crângurile de Jos, Bădulești, Rătești, din comuna Crângurile, în data de 25.09.2023, între orele 08:00–16:00;

– în comuna Iedera, în data de 25.09.2022, între orele 08:00-18:00;

– în localitățile Petrești, Puntea de Greci, Coada Izvorului din comuna Petrești, în data de 26.09.2023, între orele 06:00-20:00.

„De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării lucrărilor de igienizare în cel mai scurt timp”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats