Connect with us

Argeș

Transfăgărășanul, blocat de aluviuni! Ploile au făcut prăpăd în județul Argeș

Publicat

pe

Ploile au făcut prăpăd în județul Argeș, aflat sub atenționare cod portocaliu de vreme rea până azi-noapte la ora 02:00. Aluviunile au blocat DN7C – Transfăgărășan, în două puncte. La fața locului au acționat cinci echipaje ISU, opt devla Poliție și mai multe echipe de la Drumuri. Având în vedere condițiile meteo, prefectul județului, Radu Perianu, a decis să închidă traficul pe Transfăgărășan până în această dimineață la ora 09:00, pentru a evita orice pericol.

Pompierii din județul Argeș au mai intervenit pentru înlăturarea efectelor negative ale ploilor abundente căzute ieri și în alte localități, după cum urmează:
– beci inundat în localitatea Albeștii de Muscel;
– extragerea apei din subsolurile și demisolurile clădirilor din municipiul Pitești străzile Depozitelor, Câmpului, aleea Mihail Mihăileanu, Calea Câmpulung, Făget, cpt. Cuțui, Negru Vodă și Piața Vasile Milea;
– degajarea unui copac căzut pe un autoturism, pe strada Pescarilor din municipiul Pitești;
– degajarea unor crengi care sunt în pericol să cadă pe acoperișul unei case din comuna Ungheni;


– degajarea a doi copaci căzuți pe zona pietonală din Parcul Trivale Pitești, care au afectat și un cablu de electricitate;
– degajare copac căzut pe carosabil în zona restaurantului Cornul Vânătorului Pitești;
– extragerea apei din subsolurile ale două blocuri de pe strada Negoiu, municipiul Pitești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Restaurant din Pitești fura apă din rețeaua publică

Publicat

pe

Angajații de la Serviciul Control al SC Apă Candl 2000 SA au descoperit că un restaurant din municipiul Pitești, din zona străzii Costache Negrii) sustrăgea apă din rețeaua publică pentru alimentarea bucătăriei, terasei și barului. Semnele de întrebare au apărut ca urmare a faptului că firma respectivă raporta lunar un consum apropiat de cel al unei familii, respectiv 10-12 mc.

În momentul verificărilor în teren, efectuate săptămâna trecută, s-a găsit un branșament clandestin, care a fost desființat pe banii restaurantului respectiv. De asemenea, agentul economic va fi obligat să plătească retroactiv o cantitate de apă calculată în funcție de specificul activității desfășurate – alimentație publică. Totodată, SC Apă Canal 2000 SA a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt de apă, iar Primăria a anunțat și că firma în cauză va pierde și dreptul de a avea amplasată o terasă în municipiul Pitești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Culege-ți singur merele! Eveniment special organizat de Ferma Florin Pomicultorul

Publicat

pe

Ferma Florin Pomicultorul din Priboieni, județul Argeș, organizează duminică, 24 septembrie 2023, între orele 08:00-14:00, un eveniment special: „Culege-ți singur merele!”.

Persoanele care vor să se aprovizioneze cu fructe de calitate, la preturi promoționale, sunt așteptate la cules în livada din satul Valea Popii, strada Principală, Nr. 13A.

Atenție! Pentru o bună organizare a acțiunii, este nevoie să vă faceți programare. În acest sens, sunați la 0727.751.302 sau 0727.989.787.

La intrarea în livadă, veți primi gratuit toate materialele necesare la cules, precum și mostre de fructe pentru degustare, astfel încât fiecare să-și poată alege soiul care îi place cel mai mult. Totodată, va fi instalat un stand de unde veți putea cumpăra și produse procesate: sucuri și siropuri naturale, gemuri, dulcețuri și compot.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats