Connect with us

ANUNŢURI

Camera de Comerț Dâmbovița organizează curs de specializare expert legislația muncii

Publicat

pe

Având în vedere propunerea legislativă ce se află în dezbatere publică, pentru modificarea Hotărârii Guvernului Nr. 905/2017, privind registrul general de evidență a salariaților, prin completarea alineatului (5) al articolului 2, lit. a) cu servicii externe specializate în resurse umane și salarizare coordonate de către un expert în legislația muncii,

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița vine în sprijinul dumneavoastră, organizând cursul de specializare „Expert legislația muncii”.

✅ Durata cursului este de 240 de ore: 80 de ore de parte teoretică și 160 de parte practică.
✅ Lectorul cursului va fi doamna Enache Nicoleta – conferențiar universitar în cadrul Universității Valahia din Târgoviște, Facultatea de Drept și Științe Administrative.

✅ Cursul va fi organizat online, în sistem video-conferință, transmis prin intermediul aplicației ZOOM.
✅ După validarea înscrierii, veți primi prin e-mail datele de conectare pentru a fi împreună cu trainerul și cu ceilalți participanți.

Înscrieri și informații suplimentare:
– alina.briceag@cciadb.ro
– https://www.cciadb.ro/curs…/curs-expert-legislatia-muncii/

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ANUNŢURI

SC Geledia Production Branch SRL, anunț depunere solicitare acord de mediu

Publicat

pe

De

SC Geledia Production Branch SRL, prin administrator Văduva George Adrian, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire spații cazare, anexe, totem și imprejmuire”, propus a fi amplasat în comuna Aninoasa, sat Viforâta, strada General Matei Heruvim, Nr. 29, județul Dâmbovița.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmboviţa, din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, Nr. 1, județul Dâmbovița, și la sediul SC Geledia Production Branch SRL, din municipiul Târgoviște, strada General Matei Vlădescu, Nr. 9A, județul Dâmbovița, în zilele de luni – joi, între orele 08:00-16:00, și vineri, între orele 09:00-13:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ANUNŢURI

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița: Anunț solicitare Aviz de gospodărire a apelor

Publicat

pe

De

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A. solicită, de la Administrația Bazinală de Apă Buzău-Ialomița, Aviz de gospodărire a apelor pentru DOCUMENTAȚIE TEHNICĂ PENTRU FUNDAMENTAREA SOLICITĂRII AVIZULUI DE GOSPODĂRIRE A APELOR PRIVIND “RELOCARE CONDUCTĂ APĂ ÎN ZONA POD TEIȘ, MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA”

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul la adresa: Municipiul Târgoviște, Județul Dâmbovița, Bd. I.C. Brătianu, nr. 50 sau la tel. 0245614403, fax 0245611774.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări o pot face la adresa menționată după data apariției anunțului, în termen de 7 zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite