Connect with us

SOCIAL

Atenție! A apărut o nouă metodă de tâlhărie la drumul mare!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Reprezentanții Asociației „Save Our Souls” atrag atenția oamenilor că în România a apărut o nouă formă de tâlhărie. Infractorii folosesc în această acțiune de prăduit un cărucior pentru copii, pe care îl instalează la marginea unei șosele, dar, neapărat, într-o zonă pustie.

Conducătorii auto au tendința, într-un gest aproape reflex, să oprească brusc când văd un astfel de obiect părăsit. În momentul în care se dau jos din mașină pentru a vedea despre ce este vorba, din tufărișurile din preajmă ies rapid indivizi mascați care, sub amenințare, îi deposedează de bani și bunurile de valoare care le au asupra lor.

Sfatul pe care îl dau membri „Save Our Souls” oamenilor este de a nu coborî din autovehicule când văd asemenea imagini și de a suna la 112.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Hoții de vite au dat atacul la Malu cu Flori. Au furat două vaci din grajdul unui gospodar

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Era o vreme când hoții de vite din zona Vulcana Băi – Brănești erau recunoscuți în tot județul pentru aceste îndeletniciri penale. Ani buni, nu s-a mai auzit nimic despre acest tip de „meseriașii” în furatul animalelor de prin gospodăriile oamenilor. Se pare că au revenit acum.

Luna trecută, doi indivizi din sus-amintitele localități au dat atacul la Malu cu Flori. Au intrat noaptea în grajdul unui cetățean de 77 de ani și i-au furat două vaci. Prejudiciul a fost recuperat prin achitarea contravalorii celor două bovine. Probabil cele două cornute mari fuseseră deja sacrificate.

Cei doi hoți, de 23 și 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Urmează ca magistrații să stabilească măsurile preventive care se impun în acest caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Bătaie în fața unui supermarket din Bâldana. Victima a ajuns la spital

Publicat

pe

Un tânăr de 28 de ani din Bâldana, comuna Tărtașești, a ajuns aseară la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgoviște cu multiple leziuni la nivelul capului. Bărbatul se afla în fața magazinului Mega Image din localitate când a fost pălit în cap de un individ de 34 de ani din același sat.

Bărbatul s-a ales cu nasul spart și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Lucrătorii de la Secția de Poliție Tărtașești au declanșat cercetările, urmând să se stabilească toate circumstanțele în care s-a produs nedoritul eveniment.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite