Connect with us

SPORT

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lung, domnule arbitru!

Publicat

pe

Clubul Sportiv Târgoviște regretă nespus de mult dispariția lui Marius Dumitru Ciulică (nota redacției: 63 de ani, fost arbitru de baschet), un caracter deosebit și un om iubit de toată lumea.

Colectivul Clubului Sportiv Târgoviște transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente grele. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Târgoviște: Luptătorii pregătiți de Angel Mihai au fost medaliați cu aur și argint la Campionatul Național

Publicat

pe

Angel Mihai, instructor de arte marțiale chinezești Wushu Kung Fu, a participat, pe 17 septembrie 2023, cu echipa de copii pe care o antrenează în cadrul Clubului Rizea Wushu la Campionatul Național de Wushu Kung Fu. Sportivii târgovișteni s-au întors acasă cu două medalii de aur și una de argint.

Radu Ștefan, de 13 ani, a obținut medalia de aur la categoria minus 60 de kg. Tot medalia de aur a câștigat și Pletescu Ștefan, de 14 ani, la categoria minus 65 de kg. Medalie de argint și-a adjudecat Rareș Ghilac, de 14 ani, la minus 56 de kg.

Rezultatele obținute la acest campionat reprezintă o demonstrație clară a talentului și muncii pe care o au depus-o sportivii pentru a ajunge la performanță și, nu în ultimul rând, a disciplinei și antrenamentului calculat la care sunt supuși de maestrul Angel Mihai.

Pe 25 noiembrie, tinerii luptătorii pregătiți de Angel Mihai se vor afla în arena de la Sala Polivalentă București, unde vor concura pentru Cupa Wushu Kung Fu.

Angel Mihai, antrenorul de arte marțiale care îi călește și îi îndrumă spre performanță pe sportivii dâmbovițeni, este absolvent al Facultății de Sport, are finalizat un master în educație fizică și sport și a urmat și cursuri internaționale de antrenor personal de fitness și aerobic. Studiile în stilul de arte marțiale chinezești Wushu Kung Fu le-a absolvit cu nota 10.

Tânărul Angel Mihai deține o sală dedicată antrenamentelor personale și predă, totodată, artele marțiale copiilor și adulților interesați de aceste sporturi.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Jandarmul dâmbovițean George Dragoș Dedu, locul II în competiția de ciclism “Road Grand Tour – The Wall 2023”

Publicat

pe

Încă un rezultat notabil obținut de lt. col. George Dragoș Dedu, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmboviţa! Ofițerul și-a adjudecat, ieri – 17 septembrie 2023, locul al II-lea pe podium la competiția de ciclism “Road Grand Tour – The Wall 2023”, la categoria master 2 (40 – 49 de ani).

Concursul a avut punctul de start și finish în orașul Pucioasa, iar traseul cursei a tranzitat mai multe localități din județele Dâmbovița și Prahova. Participanții au avut de întâmpinat, între Sultanu și Provița, una dintre cele mai dure cățărări din ciclismul autohton – „The wall”.

Jandarmul dâmbovițean a parcurs un tur de circuit, pe o distanță de aproximativ 60 km.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats