Connect with us

Călăraşi

Rețea destructurată. Vindeau pe internet articole vestimentare contrafăcute

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași au destructurat, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași, o rețea infracțională specializată în contrabandă cu produse textile pe care le vindeau ca fiind originale.

În cadrul cercetărilor, au fost efectuate și 13 percheziții domiciliare în județele Călărași, Giurgiu și în municipiul București. Suspecții au comercializat pe internet, începând cu anul 2021, prin intermediul unor societăți comerciale, mai multe produse ce poartă mărci notorii, susceptibile a fi contrafăcute, făra a înregistra în evidențele contabile operațiunile efectuate și veniturile realizate.

„Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 787 de produse textile (articole vestimentare, accesorii și prosoape) și parfumuri, produse susceptibile de a fi contrafăcute purtând inscripția și însemnele unor mărci protejate. Valoarea totală a bunurilor ridicate în vederea continuării cercetărilor este de 590.250 lei. În urma probatoriului administrat, față de două persoane, în vârstă de 30 și 35 de ani, din municipiul București, a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile”, ne informează IPJ Călărași.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Călăraşi

Tânăra de 25 de ani, găsită moartă în Gara Ciulnița

Publicat

pe

Sursa foto: atitudineadincălărași.ro

Polițiștii de la IPJ Călărași sunt în alertă. O tânără de 25 de ani a fost găsită decedată în Gara Ciulnița. Victima prezenta mai multe leziuni la nivelul capului. Din datele furnizate de anchetatori, se pare că femeia se întorcea din Constanța.

La un moment dat, tatăl a anunțat polițiștii de la Transporturi Feroviare Ciulnița despre faptul că fiica sa nu a coborât din trenul care circula pe ruta Mangalia – București. În jurul orei 23:00, înainte de a ajunge în Gara Ciulnița, comunica printr-un apel video cu sora ei. Urmau să se întâlnească, dar nu au mai apucat.

Deocamdată, nimeni nu își explică ce s-a întâmplat după momentul dialogului telefonic. Tânăra de 25 de ani a fost găsită fără suflare la circa 20 de metri de peron, cu lovituri puternice la nivelul capului.

Lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au pornit cercetările. Nu este exclusă varianta ca fata să fii sărit din tren în timpul mersului, moment în care s-ar fi putut lovi fatal la cap.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind în plină desfășurare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Călăraşi

Controale la firme care vând lemn, finalizate cu amenzi și marfă confiscată

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului Transporturi Călărași și cei de la Secția Regională Transporturi Constanța – Biroul de Investigare a Fraudelor au descins, zilele trecute, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere București și cei ai Direcției Silvice Călărași, la două firme din județ, care comercializează material lemnos. Nu vorbim despre controale „la pont”, ci despre acțiuni planificate prin Programul „Scutul Pădurii”.

În urma verificărilor întreprinse, oamenii legii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.500 de lei, și au confiscat 4,65 mc cherestea fag, în valoare de 2.743 de lei, și 758 mc lemn foc, de diferite specii, în valoare de 170.511 lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite