Connect with us

SOCIAL

Alarmă! S-au scumpit medicamentele!

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Nu vin vremuri tocmai bune. Coaliția aflată la guvernare, toamna, războiul din Ucraina și ifosele Comisiei Europene cu încălzirea globală, cu energia verde ne aduc, din nou, un val înalt de creșteri de prețuri. Ține-te bine, pensionar de rând, nu speciali! Au explodat așa, subit, prețurile la medicamentele considerate cele mai ieftine! Reprezentanții Ministerul Sănătății au comunicat că scumpirea ar fi în medie de 14%.

Astea sunt povești, ne-au spus unii farmaciști. La anumite medicamente, care puteau fi achiziționate sub prețul de 50 de lei, creșterile sunt imense. Un banal sirop de tuse, pe care îl achiziționai din farmacie cu 35 de lei, este acum aproape dublu. Explicația ar fi că, dacă nu creșteau prețurile la cel puțin 3.000 de medicamente, ne-am fi trezit că multe dintre acestea ar fi dispărut de pe rafturile farmaciilor. Producătorii au invocat costurile de fabricație foarte mari. Spun ei, chiar mai mari decât prețul de vânzare al produsului medicamentos.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Hoții de vite au dat atacul la Malu cu Flori. Au furat două vaci din grajdul unui gospodar

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Era o vreme când hoții de vite din zona Vulcana Băi – Brănești erau recunoscuți în tot județul pentru aceste îndeletniciri penale. Ani buni, nu s-a mai auzit nimic despre acest tip de „meseriașii” în furatul animalelor de prin gospodăriile oamenilor. Se pare că au revenit acum.

Luna trecută, doi indivizi din sus-amintitele localități au dat atacul la Malu cu Flori. Au intrat noaptea în grajdul unui cetățean de 77 de ani și i-au furat două vaci. Prejudiciul a fost recuperat prin achitarea contravalorii celor două bovine. Probabil cele două cornute mari fuseseră deja sacrificate.

Cei doi hoți, de 23 și 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Urmează ca magistrații să stabilească măsurile preventive care se impun în acest caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Bătaie în fața unui supermarket din Bâldana. Victima a ajuns la spital

Publicat

pe

Un tânăr de 28 de ani din Bâldana, comuna Tărtașești, a ajuns aseară la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgoviște cu multiple leziuni la nivelul capului. Bărbatul se afla în fața magazinului Mega Image din localitate când a fost pălit în cap de un individ de 34 de ani din același sat.

Bărbatul s-a ales cu nasul spart și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Lucrătorii de la Secția de Poliție Tărtașești au declanșat cercetările, urmând să se stabilească toate circumstanțele în care s-a produs nedoritul eveniment.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite