Connect with us

ACTUALITATE

Ferma „Florin Pomicultorul” a avut stand de promovare, cu degustare de produse, în târgul din Topoloveni

Publicat

pe

Tânărul fermier Florin Chiuță din Priboieni, județul Argeș, este în topul celor mai implicați agricultori. Pe vremurile astea incerte, în care mulți dau înapoi, fiindcă, atunci când trag linie, văd că ceea ce cheltuie cu procesul de producție abia-abia este acoperit, Florin este un optimism. Ne-a spus că nu cedează orice ar fi. Horticultura este pasiunea vieții sale. Merge înainte. Caută soluții de ieșire din orice impas.

Duminică – 13 august 2023, Ferma „Florin Pomicultorul” a fost prezentă la târgul din orașul Topoloveni cu un stand de prezentare bogat în produse ecologice.

„Am avut o gamă largă de produse pentru degustare și am împărțit mostre gratuite din roadele muncii noastre. Totodată, am făcut schimb de impresii și date de contact cu potențiali clienți, dar și cu alți producători. Consider că prezența noastră acolo a fost o reușită. O ieșire deosebit de importantă într-un spațiu vizitat și dedicat produselor agricole. Cu siguranță, o să mai fim prezenți la astfel de evenimente”, ne-a spus Florin Chiuță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ziua Sfântă de Florii să ne fie dar de liniște, sănătate și fericire!

Publicat

pe

De

Ziua Sfântă de Florii, în care Mântuitorul Nostru Iisus Hristos a intrat curat, curajos, senin, în Ierusalim, să ne fie dar de liniște, sănătate și fericire. Celor care poartă nume de floare vă urez să aveți parte numai de bucurii și împliniri alături de toți cei dragi. La mulți ani!

Cu stimă,
Sorin Vasile Ioniță – primarul comunei Gura Ocniței
Județul Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Să aveți parte de sănătate și reușite în tot ceea ce întreprindeți!

Publicat

pe

De

Cu ocazia Sfintei Zile de Florii, când Domnul Nostru Iisus Hristos a pășit triumfător în Ierusalim, pregătit să învingă moartea și să dea drumul zăgazurilor vieții veșnice, vă urez tuturor celor care purtați nume de floare să aveți parte de reușite în tot ceea ce întreprindeți, să fiți sănătoși și iubiți. La mulți ani!

Cu stimă,
Marian Alexandru – primarul comunei Conțești
Județul Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite