Connect with us

Dâmboviţa

Directorul Parcului Industrial Moreni, alături de bolnavii din Centrul de Recuperare de la Țuicani

Publicat

pe

La inițiativa directorului Gabriel Purcaru, Parcul Industrial Moreni a oferit, ieri – 22 august 2023, o sponsorizare generoasă Centrului de Recuperare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani (Moreni). Este vorba despre 700 de scutece și 1.050 de aleze (material impermeabil pentru protecția saltelelor). De asemenea, directorul Gabriel Purcaru le-a făcut și o surpriză dulce beneficiarilor din Centru, oferindu-le înghețată.

Reamintim faptul că nu este prima dată când Gabriel Purcaru este aproape de unitățile medicale și de cele de învățământ din municipiul Moreni, donând produse necesare în activitatea de zi cu zi. De fapt, directorul Parcului Industrial Moreni a răspuns pozitiv ori de câte ori i s-a cerut sprijinul pentru rezolvarea unei probleme și spune va continua aceste acțiuni, având convingerea că este de datoria fiecăruia și a întregii comunități să se implice.

„Cred că fiecare, atât cât de mult putem, trebuie să fim alături de cei mai puțin fericiți din jurul nostru. Orice ajutor este binevenit pentru oamenii care au nevoie de sprijinul nostru”, este mesajul transmis de directorul Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Încă 180 bilete de tratament balnear pentru pensionarii din Dâmbovița

Publicat

pe

Sunt disponibile locuri în stațiunile Amara, Covasna, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Slănic Prahova, Felix, Călimănești, Saturn, Neptun, Eforie Nord, Lacu Sărat, Sovata, Govora, Vatra Dornei, Techirghiol, Herculane, Căciulata. Biletele vor fi repartizate conform graficului afișat atât la sediul instituției, cât și pe site, în baza criteriilor de acordare.

„Perioada de intrare în stațiune este 28.07.2024 – 02.08.2024. Persoanele interesate se pot prezenta la sediu cu următoarele documente: actul de identitate, recomandarea medicală, talonul de pensie și o cerere tip (care poate fi completată direct la sediu).

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate”, se precizează într-un comunicat transmis de Casa de Pensii Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Tragedie pe Autostrada București -Pitești. Trei oameni au murit și patru au fost duși la spital

Publicat

pe

Trei oameni au murit, în această după-amiază, pe Autostrada București -Pitești, la km 72, în zona comunei Petrești, din județul Dâmbovița. În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un TIR.

La fața locului au intervenit pompierii dâmbovițeni cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, patru echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și un container multirisc. Au sosit la locul tragediei și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița.

Din informațiile primite de la IPJ Dâmbovița reiese că autoutilitara în care se aflau opt persoane era oprită pe banda de urgență din cauza unui defecțiuni. Neșansa a făcut ca un autocamion încărcat cu fier beton să intre în plin în mașina aflată în poziția de avarie.

În urma impactului deosebit de violent, trei persoane, cu vârste de 22, 46 și 55 de ani, au decedat. Alți patru ocupanți, două femei de 38 și 19 ani și doi minori de 11 și 14 au fost transportați la spital cu multiple politraumatisme.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite