Connect with us

ROMANI IN LUME

Vacanță tragică în Bulgaria pentru o familie de români. Unul dintre copii s-a înecat în mare

Publicat

pe

Un băiețel de 8 ani din România a murit înecat în Marea Neagră, în zona Stațiunii bulgărești Elenite. Copilul ar fi intrat în mare împreună cu mama și cu fratele său mai mic.

Copilul se afla pe o saltea pneumatică în momentul în care valurile puternice l-au târât în larg. Mama a încercat, disperată, din răsputeri, să îl tragă înapoi, dar nu a reușit. Femeia l-a dus pe cel mic la mal și a cerut ajutor angajaților unei firme de închiriat ski-jeturi aflată în apropiere. Omenii au ieşit în larg, dar, din păcate, au constatat că băiatul s-a înecat.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost adus pe plajă şi transportat pentru autopsie la Selecţia de Medicină Legală din cadrul Spitalul General Universitar din Burgas. Pe surse, am aflat că băiețelul este din București.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Fiecare viață contează pentru pompierii români care luptă cu flăcările în Rodos (Grecia)

Publicat

pe

de

Grecia-Rodos, 42 de grade. Vântul era atât de puternic încât simțeau cum le intră căldura accentuată de incendiu prin mânecile și gulerele costumelor de protecție.

Au văzut în fumul des ceva care mișcă. Unul dintre pompieri a făcut semn către colegi. Au înaintat către acel loc… și au găsit un pisic și doi iepuri. Din cauza fumului abia respirau. I-au luat imediat și au reușit să le dea oxigen și apoi apă. Animalele au fost salvate.

Un gest mic care ne arată că pentru ei, pentru pompierii noștri, fiecare viață contează. Gânduri bune tuturor salvatorilor! Mândri de voi!

Sursa: Pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne din România

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ia românească va fi promovată în Parlamentul Marii Britanii

Publicat

pe

de

Miercuri – 21 iunie 2023, în parlamentul de la Londra va avea loc un eveniment cultural de promovare și sărbătoare a cămășii tradiționale românești. “IA Challenge 2023” este o inițiativă a UK România Group, realizată cu sprijinul Ambasadei României la Londra și al multor reprezentanți ai comunității românești.

Diana Comșa, Ana Afloarei și Corneliu Berdilo vor expune cămăși tradiționale din mai multe zone ale României, vor povesti cu invitații despre acest simbol al culturii și tradiției românești, invitând totodată deputații să îmbrace o ie și să posteze o fotografie cu IA pe social media.

Diana Comșa este autorul albumului ”Secretele Transilvaniei” care propune o incursiune pitorească în peisajul, meșteșugurile și viața rurală din Transilvania. S-a născut și a crescut în Transilvania, dar traseul său academic și profesional a purtat-o la Viena, Nisa, Paris, San Francisco și Londra.

Ana Afloarei este cunoscută în comunitatea românească din UK pentru că îmbracă românii și nu numai în portul românesc, dar și pentru târgurile românești pe care le organizează în Brent și Harrow, circumscripțiile Londrei cu cele mai mari populații de români.

Corneliu Berdilo este fondatorul organizației caritabile Emoție, a cărei misiune este să promoveze tradițiile populare românești, moldovenești și bulgare în rândul diasporei din Marea Britanie, sub semnul Mărțișorului (www.emotie.org). În fiecare primăvară echipa Emoție aduce la Londra zâmbete și mărțișoare pentru zeci de mii de est-europeni, iar de la începutul lui 2023 organizează cursuri gratuite de dansuri populare în centrul metropolei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats