Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Ochii s-au închis cu mult înainte de exploziile de la Crevedia

Publicat

pe

Sursa foto: Știrile Pro TV

Am văzut că mai toată presa s-a concentrat, într-un fel normal, firesc, pe latura sensibilă, pe victime, pe situația socială a cetățenilor rămași fără agoniseala de-o viață. Pe bieții oameni nevinovați care au murit din vina celor puși pe făcut averi.

Ba chiar a apărut într-un cadru un muncitor nepalez răvășit, amețit, dus la audieri. Nici nu avea habar pe ce lume trăiește. El lucra acolo mașinal. Om bun la toate. De unde să știe el de autorizații, avize, despre ce este legal și ilegal în România? Era acolo să tacă.

Latura dramatico-sensibilă a capacitat întreaga scenă. Mai puțini sunt cei care s-au întrebat cum a putut să funcționeze acea stație GPL în inima localității fără nicio autorizație? Nebăgată în seamă, de parcă nu ar fi existat. De ce a fost tolerat acest crai al combustibilului?

Alo, dacă un Gheorghe iese și vinde semințe de floarea-soarelui în poartă este adevărat că vine imediat mașina cu girofar să-l întrebe de sănătate? Este! Primarul trimite imediat un emisar să îl avertizeze că nu are autorizație? Trimite! Păi, nenea ăsta, de fel din Caracal, cu conturile doldora de euro, se juca cu adevărate bombe la Crevedia. Muta GPL-ul dintr-o cisternă în alta ca pe apa plată. Păi, la el, de ce nu s-a aplicat schema? De ce s-au închis ochii? Ba chiar s-au lipit! Și cine a dat tonul la ignorarea fenomenului ilicit care, iată, tolerat la nesfârșit, a dus la producerea unei nenorociri care a făcut înconjurul Europei? Acum, cică s-au deschis trei rânduri de anchete! Care pe care?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Crizantema din turtă dulce suflată cu aur pornește de la Viena spre Târgoviște

Publicat

pe

Se apropie Festivalul Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, ediția cu numărul 56, Târgoviște 2023. Organizatorii ne anunță că vom avea parte de surprize muzicale deosebite și nu numai.

Teodor Vasiliu, directorul Trustului Artpress și președinte fondator al Centrului Cultural pentru UNESCO Târgoviște, una dintre instituțiile care țin aprinsă flacăra vie a romanței, ne-a informat că, de la Viena, va porni astăzi, 28 septembrie 2023, către Târgoviște crizantema din turtă dulce, suflată cu aur alimentar de 24 de karate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Află de magazinul Bricolaj Market – vezi aici pompe de căldură accesibile și durabile

Publicat

pe

de

Schimbările din casa noastră sunt la ordinea zilei, mai ales dacă avem o sumă de bani pe care dorim să o investim cu succes. Căutarea unui magazin care poate să ne ofere soluții moderne pentru casă, produse profesionale și accesorii poate fi uneori anevoioasă. Nu tot timpul găsim un magazin care are o gamă de produse extinsă, o gamă care să conțină atât produse pentru interior, dar și pentru exterior. Din fericire pentru tine și pentru ceilalți entuziaști există un astfel de magazin, iar numele lui este Bricolaj Market.

Poți să vezi aici pompe de caldura eficiente, unele care te vor ajuta sa aduci casei tale încălzirea de care are nevoie. Bricolaj Market este un magazin online extins cu produse special gândite pentru ca tu să îți poți echipa casa așa cum dorești. De ce ar trebui să optezi pentru aceste pompe de căldură afli în continuare.

Spune DA unor pompe de căldură profesionale

Pompele de căldură sunt acele sisteme de încălzire, respectiv răcire eficiente energetic care utilizează principiul transferului de căldură între o sursă de căldură și o zonă de încălzire sau răcire.

Acestea vin la pachet cu numeroase avantaje printre care eficiența din punct de vedere energetic, deoarece transferul de căldură se face dintr-o sursă existentă către spațiul de încălzire sau răcire. Acestea aduc economii semnificative la factura de energie. Pompele de căldură pot fi utilizate atât pentru încălzire, cât și pentru răcire, ceea ce este un lucru avantajos pentru cei care optează pentru asemenea sisteme. Ele pot inversa acel ciclu de funcționare pentru a extrage căldura din interiorul clădirii în timpul verii.

Trebuie să știi că acestea au o durată de viață mare, mai ales dacă au parte de o întreținere corespunzătoare. Te vei putea bucura de căldura dată de acestea și vei economisi și bani în același timp. Acestea nu sunt de obicei zgomotoase, așadar tu vei avea parte de un proces de funcționare silențios.

Comandă pompa potrivită online

Magazinul online Bricolaj Market are pentru tine o gamă extinsă de pompe de căldură din care tu poți alege modelul preferat. Pe acestea le vei găsi la prețuri accesibile și vei putea să le montezi de îndată în locuința ta. Dacă vei avea nevoie de consultanță în ceea ce privește alegerea acestora, vei putea oricând să întrebi un consultant care te va sfătui să alegi ceea ce ai nevoie. Nu ezita în a face acest lucru, cu siguranță aceștia te vor sfătui și tu vei putea să intri în posesia pompei dorite în scurt timp.

De pe site-ul bricolajmarket.ro poți să-ți comanzi produsele pe care le dorești simplu și ușor. Cumpărăturile online se fac în zilele noastre într-un mod mult mai ușor. Este mult mai practic să plasezi o comandă pentru ca mai apoi să primești produsele la ușa ta. Vei putea lua legătura cu o echipă de instalatori care îți vor putea instala această pompă, fără procese complicate.

Contact:
0722515566
0738851885
comenzi@bricolajmarket.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats