Connect with us

ANUNŢURI

Vrei să înființezi o Asociație sau o Fundație? Te ajută Camera de Comerț Dâmboviţa!

Publicat

pe

Serviciul Consultanță, Juridic și Arbitraj Comercial din cadrul Cemerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița vă oferă asistență specializată și îndrumare prealabilă, precum și tehnoredactarea tuturor actelor necesare înființării unei Asociații sau Fundații.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați!
✔️ Diana Dumea, tel: 0723.952.391,
e-mail: diana.dumea@cciadb.ro
✔️ Agora Popa, tel: 0751.153.710,
e-mail: agota.popa@cciadb.ro
✔️ Iulia Marin, tel: 0751.153.701,
e-mail: iulia.marin@cciadb.ro
✔️ Albert Gagionea, tel: 0751.153.706,
e-mail: albert.gagionea@cciadb.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Primăria Valea Mare: Anunț luare decizie etapă de încadrare

Publicat

pe

De

Comuna Valea Mare anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: Nu se supune evaluării impactului asupra mediuluiș Nu se supune evaluării adecvate și Nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Extindere stație de epurare și rețele de canalizare în satele Livezile, Gârleni și Valea Mare, din comuna Valea Mare, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Valea Mare, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ANUNŢURI

Anunț de finalizare implementare proiect POC Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive – ajutor de stat – STAN AUREL MARIAN S.R.L.

Publicat

pe

De

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite