Connect with us

Ialomiţa

16 persoane implicate într-un accident rutier în Amara

Publicat

pe

Accident rutier, în această dimineață, pe DN 2C, în Amara, județul Ialomița. Au fost implicate o autoutilitară și un tractor, în care se aflau 26 persoane, dintre care 2 minori, în vârstă de 15 și 16 ani.

Patru victime au fost transportate la spital, cu traumatisme ușoare – ne informează ISU Ialomița.

La fața locului au acționat trei echipaje de pompieri și două de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Ialomiţa

Tânără din județul Ialomița, violată la școala de vară organizată de AUR

Publicat

pe

O tânără de 17 ani, din județul Ialomița, s-a prezentat, sâmbătă – 16 septembrie 2023, la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Slobozia, declarând că a fost victima unei infracțiuni de viol comisă în județul Constanța.

Adolescenta a povestit că, în noaptea dinainte, a consumat alcool cu mai multe persoane din delegația cu care se afla în tabăra politică, iar când s-a trezit a simţit dureri în zona inghinală și a observat că prezintă urme de sânge. Personalul medical a anunțat imediat Poliția.

Oamenii legii au stabilit că minora a participat, în perioada 14 – 16 septembrie, la o școală de vară în Stațiunea Neptun-Olimp, organizată de partidul AUR. Tânăra a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, fiindu-i prelevate probe biologice. Ulterior, s-a stabilit că aceasta a fost victima unei agresiuni sexuale.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, înainte de miezul nopții, la sesizarea mamei care nu reușea să ia legătura telefonic cu fiica sa, polițiștii din Neptun s-au deplasat la hotelul unde era cazată adolescenta, pe care au găsit-o în cameră, împreună cu două fete, și nu prezenta urme de violență. Tânăra le-ar fi declarat oamenilor legii că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Rămâne acum ca anchetatorii să stabilească ce s-a întâmplat după acest moment.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

„Trofeul Tinereții”, festival național de interpretare a muzicii ușoare românești. Amara, 19-20 august 2023

Publicat

pe

Orașul Amara, din județul Ialomița, va găzdui, în acest weekend (19-20 august 2023), la Grădina de Vară, Festivalul-Concurs Național de Interpretare a Muzicii Ușoare Românești “Trofeul Tinereții”, ajuns la ediția cu numărul 55. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Ialomița, Primăria și Consiliul Local Amara, Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița și Centrul Cultural „Ionel Pârlea” Ialomița.

În acest context, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” Ialomița vine cu următoarele recomandări pentru participanți:
– Nu utilizați focul deschis în locuri cu pericol de incendiu;
– Nu lăsați copii nesupravegheați;
– Este interzis fumatul în afara locurilor special amenajate sau aruncarea la întâmplare a țigărilor și chibriturilor aprinse;
– Nu blocați căile de acces pentru a permite intervenția autospecialelor sau accesul la hidranții exterior;
– Respectați întotdeauna recomandările forțelor de ordine sau a organizatorilor evenimentului, pentru a rămâne în siguranță;
– Anunțați în cel mai scurt timp orice situație care poate pune în pericol viața unui cetățean sau a dumneavoastră la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats