Connect with us

Dâmboviţa

Polițist din Dâmbovița, campion balcanic la atletism în trei probe

Publicat

pe

Cătălin Amuza, agent șef principal de poliție în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița cu o vechime de 15 ani, a câștigat trei medalii de aur și una de argint la Campionatul Balcanic de atletism în aer liber, la categoria de vârstă M 40-45 ani.

Sportivul legitimat la CS Târgoviște și-a adjudecat aurul în probele de 800 m, 400 m și ștafetă. Argintul a fost obținut în cursa de 1.500 m. La ștafetă, unde a alergat 800 m, a înregistrat un nou record personal (2.04).

„Aceste rezultate foarte bune îmi dau speranțe să particip la competiții mult mai valoroase, precum Campionate Europene și Mondiale. Pentru a participa la astfel de competiții trebuie să muncesc mult mai mult decât am făcut-o până acum”, a declarat Cătălin Amuza. 

În luna martie, polițistul Cătălin Amuza a devenit campion și vicecampion al României în probele de 800 și 1500 metri. Anul trecut, Cătălin Amuza a cucerit nu mai puțin de 6 titluri de campion național la atletism. În prezent, se pregătește pentru o nouă provocare: Campionatul polițiștilor și al pompierilor din Spania.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

A prins contur creșa cu cinci săli de grupă pe care o construiește Primăria Titu

Publicat

pe

Lucrările care vizează construirea unei creșe cu cinci săli de grupă și multiple facilități în orașul Titu se desfășoară fără sincope. Imobilul edificat de Primărie a prins deja contur. Capacitatea unității va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârste între 1 și 3 ani.

Pe lângă cele cinci săli de grupă, creșa va mai avea două zone de acces cu vestiare, două săli multifuncționale, bucătărie și depozit de alimente, zonă de îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă pentru gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe terasă acoperită de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile – panouri glisante – trafor din lemn amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni execută lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Mihai Eminescu

Publicat

pe

Municipalitatea morenară desfășoară, în această perioadă, ample lucrări de modernizare și reabilitare pe strada Mihai Eminescu. Investiția este realizată în cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii publice urbane în municipiul Moreni”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Lucrările incluse în acest proiect prevăd asfaltarea străzilor Mihai Eminescu, Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și Aleea Prahovei și amenajarea sensului giratoriu (în zona LIDL), plus parcări și trotuare.

„Se mai are în vedere realizarea canalizării pluviale pe străzile Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și cale de acces spre Piața Agroalimentară”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats