Connect with us

Dâmboviţa

Liderul PSD Dâmbovița nu-și dorește alianță electorală cu niciun partid

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a demarat pregătirile pentru anul electoral 2024, când vor avea loc alegerile europarlamentare (9 iunie), locale, parlamentare și prezidențiale – a declarat, astăzi, președintele Organizației – Corneliu Ștefan, în cadrul unei conferințe de presă. Primele discuții cu privire la desemnarea candidaților în toate cele 89 de localități din județ vor avea loc chiar săptămâna aceasta, la Găești (13 septembrie), Moreni (14 septembrie), Titu (15 septembrie) și Pucioasa – Fieni (16 septembrie).

A mai spus Corneliu Ștefan că, la acest moment, PSD nu și-a propus să încheie nicio alianță electorală, ci va avea candidați proprii, apoi, în funcție de rezultatele obținute, se vor gândi la o coaliție de guvernare. La nivelul cel de județ, liderul social-democraților din Dâmbovița vrea să știe foarte clar ce forță are organizația, câți primari, consilieri locali și județeni și câți parlamentari va obține în urma alegerilor de anul viitor. Din punctul de vedere al lui Corneliu Ștefan, alianța electorală ar trebui exclusă.

La rândul său, secretarul general al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, a declarat că, în județ, social-democrații vor câștiga detașat alegerile locale de anul viitor. De asemenea, are încredere că le va câștiga și pe celelalte.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Crizantema din turtă dulce suflată cu aur pornește de la Viena spre Târgoviște

Publicat

pe

Se apropie Festivalul Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, ediția cu numărul 56, Târgoviște 2023. Organizatorii ne anunță că vom avea parte de surprize muzicale deosebite și nu numai.

Teodor Vasiliu, directorul Trustului Artpress și președinte fondator al Centrului Cultural pentru UNESCO Târgoviște, una dintre instituțiile care țin aprinsă flacăra vie a romanței, ne-a informat că, de la Viena, va porni astăzi, 28 septembrie 2023, către Târgoviște crizantema din turtă dulce, suflată cu aur alimentar de 24 de karate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște derulează proiecte importante de reabilitare a infrastructurii rutiere

Publicat

pe

În această perioadă de toamnă frumoasă, în Târgoviște, se lucrează la reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere. Bulevard cu bulevard, stradă cu stradă, fie din zona centrală, fie din cartierele mărginașe.

Ieri – 27 septembrie 2023, primarul Cristian Daniel Stan s-a aflat pe Bulevardul Libertății, în zona intersecției de la Colegiului Economic, de unde a pornit execuția proiectului de reabilitare și modernizare a trotuarelor și a carosabilului. Investiția este finanțată prin Programul Național Anghel Saligny, ca și în cazul altor 20 de străzi din municipiul Târgoviște, care, după cum ne-a precizat edilul Cristian Daniel Stan, se vrea a fi finalizate până la sfârșitul anului 2023.

„Traversăm cea mai importantă perioadă de modernizare a infrastructurii rutiere din Târgoviște. Vom continua în același ritm intens. Mai avem în lucru încă două proiecte de modernizare și reabilitare a străzilor. În acest moment, sunt în faza de elaborare a documentației tehnice.

Urmează să intrăm pe străzile Maior Brezișeanu, Mihai Eminescu și Ana Ipătescu. Pe celelalte 17 artere, fie au fost încheiate lucrările, fie se află în curs de reabilitare. Bulevardul Libertății este una dintre cele mai importante căi rutiere din municipiul Târgoviște. Acum, se lucrează la trotuare, iar în curând va începe reabilitarea și modernizarea carosabilului”, ne-a informat primarul Cristian Daniel Stan.

În timpul vizitei pe șantierul de pe Bulevardul Libertății, edilul municipiului Târgoviștei a fost însoțit de administratorul public – Gabriel Boriga și de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats