Connect with us

Dâmboviţa

Președintele Asociației Comunelor din România: Interdicțiile coaliției PSD-PNL ne întorc la vremea lui Moș Gerilă!

Publicat

pe

Emil Drăghici, primarul comunei Vulcana Băi, din Dâmbovița, și președintele Asociației Comunelor din România, a criticat ordonanța de reducere a cheltuielilor adoptată de Guvernul Coaliției PSD-PNL. A spus edilul de la Vulcana Băi, într-un interviu la B1TV, că, înainte de adoptarea acestei ordonanțe, ar fi trebuit consultate asociațiile comunelor, orașelor și municipiilor. Să își dea fiecare cu părerea.

„Singurul lucru pe care îl pot reclama, și o să o facem la nivel de instanță, este acela că nu am fost consultați după toate regulile care țin de buna promovare a proiectelor de acte normative în acest sens”.

A mai adăugat președintele Asociației Comunelor din România că în ordonanță s-a punctat într-un mod agresiv că n-ai voie să faci cheltuieli cu sărbătorile de Crăciun și Anul Nou.

„Să marchezi într-un act normativ să nu faci cheltuieli sau să le faci decât din sponsorizări, eu o spun de la nivelul unei comune unde chiar nu fac astfel de cheltuieli, că n-am de unde, dar totuși nu trebuia să vină într-o reglementare cu o astfel de interdicție. Parcă am fi pe vremea lui Moș Gerilă, nu pe vremea lui Moș Crăciun”, a concluzionat Emil Drăghici – președintele Asociației Comunelor din România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic!

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Cumplită este de cele mai multe ori neatenția participanților la traficul rutier. Nici nu știi când dai cu oiștea în gard sau te trezești, Doamne ferește, pe un pat de spital cu leziuni care îți vor afecta tot restul vieții. Totul de la o clipă de neatenție.

Un asemenea episod s-a consumat astăzi, 16 aprilie 2024, în orașul Pucioasa. Un motociclist de 46 de ani, din Fieni, a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident neobișnuit. Bărbatul se afla în deplasare când, la un moment dat, s-a deschis portiera unei mașini staționate. Motociclistul nu a mai putut evita coliziunea, s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe șosea.

Ușa autoturismului fusese deschisă de un bărbat de 46 de ani, din Pucioasa, care se afla în habitaclu. Probabil i se făcuse cald sau voia să coboare și nu a fost atent la traficul din jur.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incredibil! Bărbat lovit mortal de o mașină Școala. S-a întâmplat în comuna Comișani

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 60 de ani din Lazuri, comuna Comișani, a decedat în urma unui accident mai puțin obișnuit. Omul a fost lovit de un autoturism Școala, la volanul căruia se afla un cursant de 17 ani. Instructorul auto, de 47 de ani, din Greci, comuna Petrești, era în mașină cu elevul.

În prima fază, poliția ne-a informat că pietonul a fost rănit și a ajuns la spital. Ușor, grav, nu s-a mai precizat. Am aflat ulterior că bietul om nu a mai putut fi salvat și a decedat.

Poliția are o misiune dificilă: aceea de a afla cine se face vinovat de producerea acestei tragedii. Sunt rare cazurile când autoturismele școală omoară oameni. De obicei, circulă prudent și cu atenție sporită.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite