Connect with us

Giurgiu

Trei persoane rănite într-o explozie în municipiul Giurgiu

Publicat

pe

Două femei, în vârstă de 41 și 64 de ani, și un bărbat de 29 de ani au suferit diferite arsuri, în urma unei explozii care s-a produs, noaptea trecută, în locuința acestora de pe strada Soarelui, din municipiul Giurgiu.

Deflagrația nu a fost urmată de incendiu. Potrivit ISU Giurgiu, casa nu era racordată la rețeaua de gaze naturale, iar butelia pe care o folosea familia respectivă era închisă. În urma exploziei, care s-a produs în momentul când a fost pornit aparatul de aer condiționat, au fost afectate două camere și holul.

La fața locului a fost solicitată și prezența unei echipe de la furnizorul de gaze pentru a efectua verificări, deoarece locuința vecină era racordată la rețea. În urma măsurătorilor efectuate, valorile de detecție au fost normale. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Reguli și măsuri menite să vă protejeze viața și bunurile:
✔️ dacă simțiți miros de gaz metan în casă, aerisiți imediat locuința, prin deschiderea geamurilor și a ușilor;
✔️ opriţi imediat alimentarea cu gaz sau închideţi butelia;
✔️ nu aprindeți chibrituri, brichete, nu manevrați întrerupătoarele electrice, soneriile, telefoanele, nu fumați şi nu utilizați surse de foc înainte de a aerisi încăperea;
✔️ nu folosiți aparatura electronică și electrocasnică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Giurgiu

Bijuterii și parfumuri contrafăcute, găsite de polițiști în casa unei femei din Giurgiu

Publicat

pe

Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Giurgiu, împreună cu un specialist criminalist, au efectuat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, o percheziție la domiciliul unei femei de 43 de ani, din municipiul Giurgiu.

În urma descinderilor, oamenii legii au descoperit aproximativ 400 de grame de bijuterii confecționate din metal de culoare galben, 46 de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute și suma de 13.100 de lei. Toate bunurile găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Femeia este anchetată pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

Europol acuză: Poliția Giurgiu nu poate asigura siguranța în trafic! Prima situație de criză, astăzi, la Mihăilești

Publicat

pe

Astăzi – 20 februarie 2024, au ieșit ceva contre între reprezentanții Sindicatului Europol și IPJ Giurgiu. Totul a plecat de la un accident rutier petrecut pe DN 6, în localitatea Mihăilești. Două autoturisme s-au tamponat. La volanul unei dintre mașinile implicate se afla un tânăr de 29 de ani, iar cealaltă era condusă de o femeie de 40 de ani. Aceasta din urmă a suferit leziuni care au impus transportarea la spital.

Sindicaliștii de la Europol, pe o rețea de socializare, au public un text în care precizează că, la momentul producerii evenimentului, pe raza de competență a Poliției orașului Mihăilești, nu era planificat în serviciu niciun polițist cu atribuții în efectuarea cercetării accidentelor de circulație soldate cu victime omenești. Adică, la locul producerii evenimentului rutier nu s-au prezentat, de urgență, decât echipajele de pompieri și cele de la Serviciul Județean de Ambulanță.

„Această situație a fost cauzată de decizia IPJ Giurgiu de modificare a programului de lucru din ture de 12 ore în schimburi a câte 8 ore/zi, aspect care, din cauza deficitului de personal, conduce la imposibilitatea asigurării continuității în stradă a polițiștilor rutieri specializați în cercetarea accidentelor soldate cu victime omenești”, precizează Europol.

Mai spun reprezentanții polițiștilor că cetățenii implicați au fost nevoiți să aștepte pentru cercetări sosirea unui echipaj de la Serviciul Rutier Giurgiu, care s-a deplasat 60 de kilometri până la Mihăilești.

„Îî sfătuim cu această ocazie pe participanții la trafic să manifeste prudență excesivă la deplasarea pe drumurile publice, întrucât IPJ Giurgiu nu le poate asigura la acest moment siguranța în trafic”, se mai menționează în textul publicat de Europol.

Evident, conducerea IPJ Giurgiu a venit cu precizări în vederea demontării acestor acuze difuzate în spațiul public de Europol. Ne informează Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu că lucrurile nu au stat chiar așa cum le-au prezentat sindicaliștii. La fața locului s-au deplasat doi polițiști din cadrul structurii de ordine publică, care au și calitatea de polițiști rutieri. La scurt timp, la locul accidentului a ajuns și un echipaj de la Serviciul Rutier Giurgiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite