Connect with us

Dâmboviţa

Presa austriacă publică noi informații despre moartea băiatului de 12 ani din Pucioasa

Publicat

pe

În presa austriacă, au apărut noi informații cu privire la tragedia din noaptea de 1 decembrie, când un băiat de 12 ani, din Pucioasa, județul Dâmbovița, a căzut în condiții suspecte de la etajul 4 al hotelului în care era cazat în orășelul Wiener Neudorf, aflat la circa 15 km de Viena.

Polițiștii austrieci erau convinși încă de la demararea anchetei că moartea copilului nu ar fi fost una întâmplătoare, accidentală. În prima fază, s-a vorbit despre o posibilă agresiune, despre un act de teribilism și chiar despre o crimă fără cauze clare.

Oamenii legii, scrie cotidianul „OE 24”, au aflat, cu ocazia audierilor, despre un videoclip postat pe TikTok pe care l-ar fi înregistrat băiatul din Pucioasa chiar în acea noapte. Susțin jurnaliștii din Austria, că, în filmuleț, acesta își ia rămas bun de la toată lumea.

Elevul venise în Austria cu un grup de copii din mai multe localități dâmbovițene într-o excursie organizată de doi profesori pentru a vizita mai multe obiective turistice, precum și Târgul de Crăciun de la Viena.

Trupul băiatului, prezentând multiple leziuni, a fost găsit de un oaspete al hotelului, care ar fi încercat să-l resusciteze, din păcate, fără izbândă. Manevrele au fost efectuate și de echipa medicală sosită la fața locului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

10 medaliile câștigate în acest weekend de sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște

Publicat

pe

La sfârșitul acestei săptămâni, sportivii de la Clubul Rizea Wushu Târgoviște, antrenați de Angel Mihai și Constantin Rizea, au participat la Campionatul Național de Wushu Kung Fu. Competiția s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București.

Luptătorii dâmbovițeni s-au întors acasă cu 10 medalii: 2 de aur, 4 de argint și 4 de bronz. La această competiție de anvergură națională s-au înfruntat sportivi de la 8 cluburi din România.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Flori și gânduri de bine transmise femeilor de reprezentanții PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Conform tradiției de Mărțișor, reprezentanții Partidului Social Democrat Dâmbovița, indiferent de funcția și poziția pe care o ocupă, de la membru simplu la viceprimar, primar, președinte de organizație și parlamentari, au adus o mică bucurie și un gând frumos doamnelor și domnișoarelor din toate localitățile județului.

În afară de faptul că s-au împărțit flori, mărțișoare, bomboane și alte mici atenții cu valoare simbolică, au fost organizate și mese festive, seri de muzică și voie bună, la care, alături de edili, s-au aflat: Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean, vicepreședinta Luciana Cristea, parlamentarii Carmen Holban, Radu Popa, Titus Corlățean și Marian Țachianu, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, prefectul Claudia Gilia și alți reprezentanți social-democrați.

„Fiecare zi să vă fie plină de bucurii și împliniri! Primăvara să fie începutul tuturor lucrurilor bune și frumoase pe care, cu prisosință, le meritați”, a fost unul dintre mesajelele transmise femeilor de președintele PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite