Connect with us

Giurgiu

A luat 2.000 de euro să cânte la o nuntă și n-a mai apărut! Polițiștii l-au prins pe aeroport

Publicat

pe

Un bărbat de 30 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov, este cercetat de polițiștii din Giurgiu într-un dosar de înșelăciune. Parchetul a dispus față de acesta măsură controlului judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit IPJ Giurgiu, în decembrie 2021, individul a încheiat un contract pentru prestarea de servicii muzicale, pe care nu l-am onorat. Mai precis, a încasat 2.000 de lei de la un bărbat din Giurgiu pentru a cânta la nunta acestuia, timp de două ore, în data de 28 mai 2022,

„La data de 10 decembrie 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu au pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului în cauză, acesta fiind identificat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și, ulterior, condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore. Astăzi – 11 decembrie, unitatea de parchet competentă a dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Giurgiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Fată de 13 ani, înjunghiată de un tânăr de 20 de ani

Publicat

pe

Foto arhivă

O fată de 13 ani, din comuna Frățești, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu cu o plagă înjunghiată. Polițiștii au intrat imediat în alertă.

Din primele informații, se pare că adolescenta, pe fondul unei situații conflictuale, ar fi fost tăiată cu un cuțit de un tânăr de 20 de ani, din București. Se bănuie că acesta era iubitul ei. Bărbatul a fost depistat rapid de oamenii legii și reținut.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

Autoutilitară încărcată cu anvelope a ars ca o torță, în județul Giurgiu

Publicat

pe

O autoutilitară parcată în localitatea Valea Dragului, județul Giurgiu, a luat foc, în această seară, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit. Autovehiculul era încărcat cu anvelope și cu alte bunuri. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de circa 90%. În interior, erau 36 de cauciucuri, un aragaz și documentele proprietarului.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii vă recomandă să respectați următoarele măsuri:
– verificaţi instalaţia electrică: aceasta nu trebuie să prezinte cabluri neizolate;
– nu faceți improvizații la instalația electrică;
– asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;
– verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți;
– verificați perioada de garanție a stingătorului din autovehicul.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite