Connect with us

SOCIAL

Recomandări pentru cumpărături în siguranță. Nu neglija sfaturile polițiștilor!

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV (Sursa: B1 TV)

În contextul în care, în această perioadă, se fac mai multe cumpărături decât de obicei, polițiștii giurgiuveni vin cu recomandări care vă ajută să-i țineți la distanță pe cei care încearcă să atenteze la bunurile dumneavoastră.

LA CUMPĂRĂTURI

– Asigurați-vă că geanta, poșeta și portofelul nu sunt lăsate la îndemâna infractorilor!
– Evitați să aveți sume mari de bani asupra dumneavoastră!
– Încercați să faceți plata cu cardul ori de câte ori aveți posibilitatea, iar atunci când vreți să retrageți bani de la bancomat, mai întâi asigurați-vă că nu sunt persoane străine în apropiere. Dacă sesizați ceva suspect, renunțați la operațiune și căutați un alt bancomat.

ÎN PARCARE, LA CUMPĂRĂTURI

Nu lăsaţi la vedere, în mașină, cadourile pe care le-ați cumpărat pentru cei dragi. Indiferent de situație, chiar dacă părăsiți mașina pentru scurt timp, încuiați de fiecare dată portierele!

CUMPĂRĂTURILE ONLINE

Recunoaștem că pot fi o soluție economică și convenabilă, însă nici acestea nu oferă o „siguranță absolută”. Chiar și în mediul online puteți fi victima unui furt. Contează doar să nu furnizați datele cardului bancar unor surse nesigure.

Iată ce se poate întâmpla:
– Oricine poate posta oferte „atrăgătoare” folosind identități false;
– Comandați un produs și primiți altul… sau nu primiți nimic!
– Transmiteți fără să vă dați seama datele personale, datele cardului bancar către infractori.

PROMOȚIILE „DE SEZON” DIN FAȚA UȘII

Sărbătorile de iarnă reprezintă un moment propice pentru cei care merg din ușă în ușă sub pretextul unor „oferte de sezon”. Aveți grijă! Puteți cumpăra bunuri de proastă calitate sau le puteți oferi accesul în locuința dumneavoastră unor hoți!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic!

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Cumplită este de cele mai multe ori neatenția participanților la traficul rutier. Nici nu știi când dai cu oiștea în gard sau te trezești, Doamne ferește, pe un pat de spital cu leziuni care îți vor afecta tot restul vieții. Totul de la o clipă de neatenție.

Un asemenea episod s-a consumat astăzi, 16 aprilie 2024, în orașul Pucioasa. Un motociclist de 46 de ani, din Fieni, a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident neobișnuit. Bărbatul se afla în deplasare când, la un moment dat, s-a deschis portiera unei mașini staționate. Motociclistul nu a mai putut evita coliziunea, s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe șosea.

Ușa autoturismului fusese deschisă de un bărbat de 46 de ani, din Pucioasa, care se afla în habitaclu. Probabil i se făcuse cald sau voia să coboare și nu a fost atent la traficul din jur.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incredibil! Bărbat lovit mortal de o mașină Școala. S-a întâmplat în comuna Comișani

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 60 de ani din Lazuri, comuna Comișani, a decedat în urma unui accident mai puțin obișnuit. Omul a fost lovit de un autoturism Școala, la volanul căruia se afla un cursant de 17 ani. Instructorul auto, de 47 de ani, din Greci, comuna Petrești, era în mașină cu elevul.

În prima fază, poliția ne-a informat că pietonul a fost rănit și a ajuns la spital. Ușor, grav, nu s-a mai precizat. Am aflat ulterior că bietul om nu a mai putut fi salvat și a decedat.

Poliția are o misiune dificilă: aceea de a afla cine se face vinovat de producerea acestei tragedii. Sunt rare cazurile când autoturismele școală omoară oameni. De obicei, circulă prudent și cu atenție sporită.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite