Connect with us

ACTUALITATE

Românii trebuie lăsați să protesteze în mod pașnic și nu să fie intimidați! Mesajul Sindicatului Polițiștilor Sidepol

Publicat

pe

Și Sindicatul Polițiștilor Sidepol a postat un mesaj de susținere a fermierilor și transportatorilor care protestează deja de șase zile. Spun reprezentanții polițiștilor înscriși în Sindicatul Sidepol că este timpul ca politicienii să respecte drepturile fundamentale ale cetățenilor, consfințite de Constituția României.

Citește și: Jos labele de pe structurile MAI! Mesaj dur al Sindicatului Polițiștilor Europol la adresa guvernanților!

,,Art. 39 – Libertatea întrunirilor
Mitingurile, demonstratiile, procesiunile sau orice alte intruniri sunt libere si se pot organiza si desfasura numai in mod pasnic, fara nici un fel de arme.”

➡️ Cetățenii țării, trebuie lasati sa-si expuna doleantele, #problemele cu care se confruntă si nu sa fie obligati de a renunta la protestul lor, pe baza doar a unor promisiuni deșarte.

,,Art. 30 – Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.”

➡️ Cei care azi protesteaza in toata tara, uniti de jugul tot mai greu al masurilor fiscale dezastruoase luate de o clasa politica in #degringolada, isi arata pe zi ce trece forta si determinarea de a obtine ce li se cuvine si implicit pentru prosperitatea societatii.

,,Art. 25 – Libera circulaţie
(1) Dreptul la liberă circulaţie, în ţară şi în străinătate, este garantat. Legea stabileşte condiţiile exercitării acestui drept.”

➡️ Ca de fiecare data, politicienii isi aduc aminte de sistemul de aparare, ordine publica si securitate națională, doar in astfel de momente, uitand in ipocrizia lor ca efectiv si-au batut joc de acest sistem și de mai bine de 6 ani de zile nu au acordat drepturile stabilite tot de ei prin legi acestor lucrători, însă acum vor ca polițiștii și jandarmii să-i apere pe ,,burta goală”.

➡️ Uite că nu prea mai merge această ,,gargară” ieftină și ar cam fi cazul ca Ciolacu și ,,compania” să răspundă în fața cetățenilor țării pentru aceste șiretlicuri.

➡️ Au crezut că ne învârt pe toți pe degete și fac ce vor ei, furând banii țării astfel încât să poată trăi liniștiți încă 5 generații ale familiilor lor.

➡️ Facem apel la toți lucratorii din sistemul de aparare, ordine publica si securitate națională, de a avea mare grija la legalitatea ordinelor primite, avand în vedere faptul ca poliția nu are atributii de restabilire a ordinii publice.

➡️ Totodată, aceștia ar trebui sa ia exemplu de unitate si demnitate de la cei care azi protesteaza pentru a primi ce li se cuvine, ba chiar ar putea urma exemplul politistilor francezi care au dat dovada de solidaritate cu protestantii, protestand la randul lor prin aruncarea simbolica a catuselor.

➡️ Mai mult, tot șefii vor primi salarii de excelență, în timp ce lucrătorii care au executat ordinele se pot trezi cercetați sau chiar destituiți din sistem.

Sindicatul Democratic al Polițiștilor SIDEPOL nu va abandona membrii și va reprezenta fiecare politist care va avea repercusiuni pentru că nu va respecta dispozițiile verbale ilegale. Șefii să emită dispoziții scrise, pentru ca ulterior să poată răspundă în fața legii.

➡️ Nu suntem de acord cu acte de violență și nu instigăm la astfel de manifestări, dar românii trebuie lăsați să protesteze în mod pașnic și nu să fie intimidați!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

1 IUNIE 2024: Nu rata activitățile organizate de Camera de Comerț Dâmboviţa pentru copii!

Publicat

pe

Camera de Comerț, industrie și Agricultură Dâmbovița a pregătit și anul acesta activități interesante pentru copii, cu prilejul zilei de 1 iunie.

Prin urmare, sâmbătă – 1 iunie 2024, între orele 10:00 și 13:00, se vor organiza, la sediul Camerei de Comerț Dâmboviţa – Calea Câmpulung , Nr. 6A, Târgoviște, următoarele activități:
– Ateliere de creație: lego, puzzle, desen
– Club de robotică Code School Clubs Targoviste
– Puctură pe față DINI LAND
– Karaoke și Mini Disco
– Festivalul Culorilor. Crează-ți propriul univers cu creta!
– Copiii în acțiune: Întâlnire cu Poliția – Siguranță și distracție
– Multe alte surprize.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Va fi mare sărbătoare pe 26 mai 2024 la Ghimpați (oraș Răcari). Detalii aici

Publicat

pe

Duminică – 26 mai 2024, Primăria și Consiliul Local Răcari, județul Dâmbovița, organizează, în colaborare cu Asociația Ghimpați 2008, o serie de manifestări cultural-sportive, artistice și religioase prilejuite de împlinirea a 452 de ani de la prima atestare documentară a localității Ghimpați.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite