Connect with us

ACTUALITATE

8 februarie 2024: Congresul fermierilor APPR, ediția a IX-a

Publicat

pe

Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (APPR) – Mândru că sunt fermier va organiza, joi – 8 februarie 2024, de la ora 12:30, cea de-a IX-a ediţie a congresului “De la fermieri pentru fermieri”. Evenimentul va avea loc la Paradisul Verde Events din Corbeanca.

Discuțiile se vor axa pe strategia de dezvoltare a agriculturii din România și cum se poate face din sustenabilitate un cod de bune practici agricole eficiente, care să fie aplicat cu succes indiferent de particularitățile diferitelor zone ale țării.

„Asociația noastră a făcut demersuri constante pentru a aduce aproape de fermieri exemple concrete despre modul în care tranziția de la agricultura convențională la cea regenerativă s-a făcut în condiții optime și fără pierderi financiare semnificative”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Congresul va găzdui, de asemenea, decernarea trofeelor “Porumbul de Aur 2023”, care va premia excelența fermierilor, și organizarea celor două conferințe specializate, cu participare internațională: AgroPolicy, dedicată politicilor agricole, și Embryo, dedicată producerii de sămânță.

Forumul APPR a fost înfiinţat în luna noiembrie 2012, în judeţul Ialomiţa, de către 26 de membrii fondatori, şi reprezintă interesele profesionale ale cultivatorilor de porumb.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite