Connect with us

Argeș

Arde generalizat un service auto din Curtea de Argeș

Publicat

pe

Incendiu violent, în această seară, la un service auto din municipiul Curtea de Argeș, situat pe strada Valea Iașului. Potrivit ISU, focul se manifestă generalizat pe o suprafață de circa 150 mp. În interiorul construcției se aflau două autoturisme, care au ars.

Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, pompierii au acționat pentru protejarea caselor din vecinătate. Totodată, echipajul CBRN a efectuat măsurători, nefiind înregistrate valori peste limitele normale.

De asemenea, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș a monitorizat și transportat la spital o persoană de sex masculin, care a suferit o contuzie.

Update: Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric – echipamente electrice lăsate sub tensiune.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Jocuri de apă, lumini și muzică, în fiecare weekend în Piața Primăriei Pitești

Publicat

pe

Vineri – 19 aprilie 2024, la Pitești, va reîncepe spectacolul de sunet și lumini la fântâna muzicală din Piața Primăriei și va putea fi admirat în fiecare weekend, de vineri până duminică, în intervalul orar 21:00-21:30.

Jocurile de apă și lumini vor fi sincronizate cu sunetul pieselor muzicale alese, oferind vizitatorilor o experiență unică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Toți românii de la sat încalcă legea! Nu-i sperie nici amenzile colosale!

Publicat

pe

Pompierii și comisarii de mediu din județul Argeș au derulat, săptămâna aceasta, activități de informare în localitățile Ștefănești, Călinești și Priboieni, cu privire la arderile necontrolate. Li s-au distribuit oamenilor pliante care atrag atenția asupra efectelor dezastruoase pentru mediu, dar și pentru proprietăți, care se pot face scrum într-o clipă. De asemenea, a fost diseminat în spațiul public un spot audio.

De reținut că arderea miriștilor și a vegetației uscate este interzisă prin lege. Aceste fapte se sancționează cu amenzi de la 7.500 lei până la 15.000 lei – în cazul persoanelor fizice și de la 50.000 lei până la 100.000 lei – dacă sunt săvârșite de persoane juridice.

Concomitent cu această campanie de informare, pompierii și comisarii de mediu din județul Argeș au derulat și o acțiune de identificare a terenurilor unde au avut loc arderi de vegetație. Dorința autorităților este ca cetățenii să renunțe la aceste practici.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite