Connect with us

Dâmboviţa

Update: Târgovișteanul Sorin Anghel a fost omorât în hotelul din Bucegi de interlopi din București

Publicat

pe

Sursa foto: Antena 1

Celebrul hotel de lux Belmont, amplasat la intrare pe platoul Padina dinspre Cheile Tătarului din Munții Bucegi, pe teritoriul comunei Moroeni, construit de un om de afaceri dâmbovițean, a fost sâmbătă noaptea locul în care s-a consumat o tragedie demnă de scenele cu criminali feroce din țări unde fiecare își face dreptatea după cum vrea.

Perimetrul deosebit de pitoresc unde, nu cu mult timp în urmă, s-a turnat un film de comedie ultramediatizat și comentat în fel și chip, a devenit teatrul unei crime odioase, comise de tipi pentru care legea se pare că este o bagatelă, o floare firavă de pus la butonieră, iar viața semenilor considerată un joc la păcănele.

Nu știm dacă omorul consumat acolo ar mai fi fost așa de mediatizat, raportat la cum funcționează presa românească, dacă la hotelul respectiv nu s-ar fi aflat ceva spumă a vedetelor, respectiv Alex Velea, Antonia, Alina Eremia și alți cântăreți și DJ de renume, pe lângă capiii unor clanuri temute din Capitală.

Petrecerea vedetetelor de la Belmont a fost spartă în sânge. O seară în care toată lumea s-a simțit bine, cum a spus Alex Velea, s-a sfârșit tragic.

Sorin Anghel, de 41 de ani, cunoscut om de afaceri din Târgoviște, patronul unei firme de pază, a murit sub ochii soției, răpus de o ploaie de lovituri cu maceta. Vă închipuiți cu ce umblau oamenii ăștia la ei și nimeni nu avea habar!?

Doi copii minori au rămas fără tată, omorât de indivizi care se simt rapid lezați, răniți în orgoliu, dacă cineva le atrage atenția asupra unor lucruri pe care le comit. Suspecții în cazul acestui omor sunt băieții renumitei vrăjitoare Sidonia. Cei trei sunt membri ai clanului Fabian.

Sursa foto: Antena 1

Sursa foto: Antena 1

Scandalul care a culminat cu o crimă a pornit într-o anexă de lângă hotel, unde se țineau de obicei petreceri organizate. Lumea toată era înfierbântată. De muzică, dans, voie bună și, bineînțeles, de băutură. Se sărbătorea Valentine’s Day. Se pare că, la un moment dat, în seara petrecerii, soția târgovișteanului s-ar fi urcat pe o masă și a dansat pe ritmuri orientale, ceea ce ar fi atras atenția fraților Marin, care ar fi comentat și ar fi făcut semne obscene, observate de soțul femeii care s-a înfuriat și, necântărind pericolul la care se expune prin provocarea temuților interlopi, le-a cerut socoteală pentru comportamentul lor. De aici, totul a fost scăpat de sub control. Nimeni nu a putut interveni pentru aplanarea conflictului care tocmai se dezlănțuise.

Unul dintre frații Marin, ca din pământ, a scos o maceta, cu care a început să-l fugărească prin local pe afaceristul din Târgoviște. În spatele tejghelei, l-a încolțit și l-a lovit fără milă de mai multe ori. Bărbatul rănit a reușit să se ridice și să fugă afară. În parcare, a fost din nou înjunghiat cu arma albă. Nu a mai avut nicio șansă să scape cu viață. Echipajele ambulanțelor care oricum vin de la distanță, de la Fieni și Pucioasa, nu au mai putut face nimic pentru Sorin Anghel. Viața se scursese din trupul său în urma celor peste 20 de lovituri cu maceta.

Cei trei suspecți, după comiterea faptei, s-au urcat în mașina de lux și au demarat în trombă. În autoturism s-ar fi aflat și mama lor, Sidonia. Autovehiculul a fost blocat de oamenii legii în zona Cabanei Cuibul cu Dor, aproape de DN71. Indivizii, pe numele lor, Laurențiu, cel care ar fi lovit cu maceta, Louis și Armando, cu vârste între 19 și 32 de ani, au fost reținuți și conduși la sediul Poliției orașului Fieni în vederea audierii. Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Astăzi, cu siguranță, vor fi prezentați în fața magistraților judecători care vor dispune luarea unor măsuri preventive.

Mai multe persoane prezente la petrecere, printre care și artistul Alex Velea, au fost audiate în calitate de martor. Solistul a precizat într-o postare pe rețelele de socializare că nu a avut nicio legătură cu cele întâmplate. Velea se afla deja în camera sa de hotel când s-a consumat omorul. Vedeta Alina Eremia, de asemenea, a transmis că nu are nicio legătură cu persoanele implicate, ea fiind prezentă la o altă petrecere.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Desfășurare masivă a forțelor de ordine la meciul Chindia – Steaua

Publicat

pe

Târgoviște. 20 aprilie 2024, ora 10:00. Strada Justiției, plină ochi de jandarmi și poliție. Echipaje înarmate până-n dinți. Câini polițiști. Mascați. Trupe antitero. Nu am mai văzut așa ceva de la mitingul lui Liviu Dragnea, când întreg orașul era blocat și nu mai puteai intra decât pe bază de parolă. Ce vremuri și oameni ciudați! Pe sus. Pe funcții.

Azi nu a fost miting electoral. Nici grevă sau vreun alt tip de protest. A fost meci. Pe „Eugen Popescu”. Chindia a jucat cu Steaua București. Aha! Acum ați priceput care a fost treaba cu desfășurarea de forțe. Au venit ultrașii. Galeria Stelei. Una dintre cele mai organizate, unite, dar și violente structuri de suporteri din România. Nu au venit prea mulți la Târgoviște. Vreo 450. Au ocupat tribuna rezervată galeriei oaspeților. O mare de tricouri negre. Trupă compactă. Nervoasă. Nu pe meci și pe echipe, cât pe altele. Vorbim mai târziu. Spectatori, vreo mie.

La tribuna oficială, după sticlă, lume putință. L-am remarcat pe președintele clubului, Gabriel Boriga, la un moment dat, pe primarul Cristian Daniel Stan. Crainicul, ușor timid, prezintă echipele. Pronunță numele antrenorului de la Chindia. Diego Longo. Dinspre galeria târgovișteană, micuță, dar jucăușă, se aude lung, drept răspuns: Huoooo!!!

Partida a pornit la viteza a doua. Pase de relaș, de așezare în teren. Acomodare. Cu gazonul, cu mingea, cu spectatorii. Două bannere cât casa, în zona suporterilor de la Steaua. „Liber să fii ultra” și „Fapte, nu vorbe”.

Se mai încinge un pic jocul. Fără tehnică. Emoții. Steliștii stau mai mult în jumătatea noastră de teren. Câteva faze de gol. Nu tari. Acolo, să fie. Aplauze. Domoale.

Suporterii Stelei au câteva momente de spectacol. Scandează la unison partituri ce par a fi departe de arena sportivă. „Muie PSD”. Am auzit și ceva despre Ciolacu, parcă și Federația Română de Fotbal a fost cântată. Șlagărul zilei al galeriei a fost „Faceți ceva pentru Steaua, altfel de noi nu veți scăpa”.

Minutul ’29. Ocazie mare a Chindiei. Pierdută. Și au mai fost! Am remarcat la jucători nehotărâre, neatenție, debusolare, lipsa tehnicii. Șuturi la poartă slabe, imprecise. Parcă nu voiau să dea gol! Jucătorii de la Chindia au avut mai multe ocazii. Ratate, din păcate. Meciul s-a încheiat 0-0.

Nu au fost incidente. Partidă fără dat la gioale. Un singur cartonaș galben luat de un jucător de la Steaua pentru simularea unui fault. Prelungiri – 4 minute, dar nu s-au întâmplat minuni…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Corneliu Ștefan: Județul Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei!

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat zilele trecute la cea de-a 60-a sesiune a Comitetului European al Regiunilor desfășurată la Bruxelles.

„Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei în ultimii ani! Există investiții și programe în derulare în județul nostru, care acoperă majoritatea subiectelor dezbătute în cadrul sesiunii Comitetului European al Regiunilor.

În prezent, în Dâmbovița, se desfășoară numeroase proiecte în domenii precum sănătate publică și mobilitate. Consiliul Județean Dâmbovița, prin modernizarea a 60 de km de drumuri județene cu fonduri europene, investiții de 64.200.000 de euro, contribuie activ la optimizarea transportului la nivel județean, precum și la creșterea eficienței livrărilor de mărfuri.

În urma discuțiilor cu colegii din țară și cu reprezentanții forurilor europene, referitoare la bunele practici în atragerea și utilizarea fondurilor europene, se confirmă că investițiile semnificative ale Consiliului Județean Dâmbovița în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște sunt un indiciu clar că ne facem treaba și suntem capabili să accesăm programe europene importante pentru comunitățile noastre”, a precizat Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite