Connect with us

Dâmboviţa

Gabriel Boriga este noul președinte al AFC Chindia Târgoviște. „Putem să realizăm imposibilul!”

Publicat

pe

Adunarea generală a acționarilor a AFC Chindia Târgovişte l-a desemnat, astăzi – 16 februarie 2024, în functia de președinte pe city managerul municipiului Târgoviște – Gabriel Boriga, ca urmare a demisiei lui Lorin Petrescu. Votul a fost unanim. Imediat, Boriga a convocat o conferință de presă (video aici) pentru a comunica opiniei publice planurile sale pentru echipă.

„Nu este deloc o misiune ușoară, nu este deloc un moment bun, nu este ceea ce poate și-ar dori un președinte de club, însă este ceea ce, cu siguranță, își dorește unul din părinții acestui club și când spun părinți mă duc înapoi cu 14 ani și îmi aduc aminte cu mândrie că, în anul 2010, eram unul din cei patru fondatori ai Clubului Chindia Târgovişte. Nu puteam să-mi las copilul la greu.

Este momentul în care noi toți, târgoviștenii și dâmbovițenii, putem demonstra unei țări întregi că putem să realizăm imposibilul. Asta înseamnă în primul rând accederea în play-offul Ligii a doua. Ne despart două puncte. Pentru unii sunt multe, pentru unii sunt puține. Ne despart cinci locuri. Pentru unii sunt multe, pentru unii sunt puține.

Nu sunt un om care să mă plâng, nu sunt un om care să spun ce lipsește. Sunt omul care vreau să coagulez în jurul meu absolut toți iubitorii de fotbal din județul Dâmbovița, toți suporterii, toți prietenii, toți oamenii simpli și normali pentru care Chindia, Târgovişte și Dâmbovița înseamnă ceva. A venit momentul să ne strângem cu toții, umăr la umăr.

Dacă nu credeam în acest proiect, nu eram astăzi în fața dumneavoastră. Avem un lot de jucători, un staff tehnic și un staff administrativ în care am foarte mare încredere. Evident, sperăm să ne vină întăriri pe toate palierele. Îmi voi pune la bătaie tit palierul relațional, toată experiență acumulată în ultimii 20 de ani de sport, încât să le arătăm tuturor că împreună putem reuși.

Niciodată, nu o să-i spun antrenorului principal ce staff să își aleagă, pentru că el răspunde de rezultate. Dacă dorește suplimentări pentru staff-ul cu care a venit, o să-i acordăm tot ajutorul, dar responsabilitatea totală îi aparține.

 

Dacă nu ajungem la baraj, plec singur. Eu pentru asta am venit, pentru asta am fost adus și dacă nu se poate realiza acest obiectiv, care nu este foarte simplu, nu este începutul sezonului, nu pot să spun că este eșecul meu, dar o să mi-l asum și, a doua zi după ce s-a ratat matematic participarea la baraj, am plecat”.

Foarte mulți iubitori ai sportului își pun toate speranțe în succesul misiunii lui Gabriel Boriga, amintindu-și cu placere că sub conducerea acestuia secțiile de baschet si volei ale FCM Târgovişte au înregistrat performanțe istorice în țară dar și în plan european.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Desfășurare masivă a forțelor de ordine la meciul Chindia – Steaua

Publicat

pe

Târgoviște. 20 aprilie 2024, ora 10:00. Strada Justiției, plină ochi de jandarmi și poliție. Echipaje înarmate până-n dinți. Câini polițiști. Mascați. Trupe antitero. Nu am mai văzut așa ceva de la mitingul lui Liviu Dragnea, când întreg orașul era blocat și nu mai puteai intra decât pe bază de parolă. Ce vremuri și oameni ciudați! Pe sus. Pe funcții.

Azi nu a fost miting electoral. Nici grevă sau vreun alt tip de protest. A fost meci. Pe „Eugen Popescu”. Chindia a jucat cu Steaua București. Aha! Acum ați priceput care a fost treaba cu desfășurarea de forțe. Au venit ultrașii. Galeria Stelei. Una dintre cele mai organizate, unite, dar și violente structuri de suporteri din România. Nu au venit prea mulți la Târgoviște. Vreo 450. Au ocupat tribuna rezervată galeriei oaspeților. O mare de tricouri negre. Trupă compactă. Nervoasă. Nu pe meci și pe echipe, cât pe altele. Vorbim mai târziu. Spectatori, vreo mie.

La tribuna oficială, după sticlă, lume putință. L-am remarcat pe președintele clubului, Gabriel Boriga, la un moment dat, pe primarul Cristian Daniel Stan. Crainicul, ușor timid, prezintă echipele. Pronunță numele antrenorului de la Chindia. Diego Longo. Dinspre galeria târgovișteană, micuță, dar jucăușă, se aude lung, drept răspuns: Huoooo!!!

Partida a pornit la viteza a doua. Pase de relaș, de așezare în teren. Acomodare. Cu gazonul, cu mingea, cu spectatorii. Două bannere cât casa, în zona suporterilor de la Steaua. „Liber să fii ultra” și „Fapte, nu vorbe”.

Se mai încinge un pic jocul. Fără tehnică. Emoții. Steliștii stau mai mult în jumătatea noastră de teren. Câteva faze de gol. Nu tari. Acolo, să fie. Aplauze. Domoale.

Suporterii Stelei au câteva momente de spectacol. Scandează la unison partituri ce par a fi departe de arena sportivă. „Muie PSD”. Am auzit și ceva despre Ciolacu, parcă și Federația Română de Fotbal a fost cântată. Șlagărul zilei al galeriei a fost „Faceți ceva pentru Steaua, altfel de noi nu veți scăpa”.

Minutul ’29. Ocazie mare a Chindiei. Pierdută. Și au mai fost! Am remarcat la jucători nehotărâre, neatenție, debusolare, lipsa tehnicii. Șuturi la poartă slabe, imprecise. Parcă nu voiau să dea gol! Jucătorii de la Chindia au avut mai multe ocazii. Ratate, din păcate. Meciul s-a încheiat 0-0.

Nu au fost incidente. Partidă fără dat la gioale. Un singur cartonaș galben luat de un jucător de la Steaua pentru simularea unui fault. Prelungiri – 4 minute, dar nu s-au întâmplat minuni…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Corneliu Ștefan: Județul Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei!

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat zilele trecute la cea de-a 60-a sesiune a Comitetului European al Regiunilor desfășurată la Bruxelles.

„Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei în ultimii ani! Există investiții și programe în derulare în județul nostru, care acoperă majoritatea subiectelor dezbătute în cadrul sesiunii Comitetului European al Regiunilor.

În prezent, în Dâmbovița, se desfășoară numeroase proiecte în domenii precum sănătate publică și mobilitate. Consiliul Județean Dâmbovița, prin modernizarea a 60 de km de drumuri județene cu fonduri europene, investiții de 64.200.000 de euro, contribuie activ la optimizarea transportului la nivel județean, precum și la creșterea eficienței livrărilor de mărfuri.

În urma discuțiilor cu colegii din țară și cu reprezentanții forurilor europene, referitoare la bunele practici în atragerea și utilizarea fondurilor europene, se confirmă că investițiile semnificative ale Consiliului Județean Dâmbovița în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște sunt un indiciu clar că ne facem treaba și suntem capabili să accesăm programe europene importante pentru comunitățile noastre”, a precizat Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite