Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmbovița nu se teme de schimbările de tactică și acțiune politică

Publicat

pe

Inițiativa de a comunica imediat după ședința Biroului Politic Județean, printr-o conferință de presă, faptul că în PSD Dâmbovița unitatea funcționează la maximum, că toată organizația se calează pe hotărârile luate la nivel central și că social-democrații sunt hotărâți să câștige toate rundele de alegeri, comasate, pe liste comune sau nu.

Corneliu Ștefan a vrut și a reușit să le arate dâmbovițenilor că PSD Dâmbovița este o structură puternică, care nu se teme de schimbările de tactică și acțiune politică și că, indiferent de modificările conjuncturale impuse de situații limită, se mobilează rapid și, ce este mai important, este decis să câștige. A spus Corneliu Ștefan că pentru social-democrații dâmbovițeni compania electorală nu se va declanșa acum, ea este începută din prima zi a mandatului câștigat în 2020. Elementele acestei campanii se regăsesc în realizările la nivel edilitar ale aleșilir PSD la nivelul tuturor localităților și ale Consiliului Județean Dâmbovița.A mai precizat liderul social-democraților dâmbovițeni că, în toate cele 89 de localități PSD, va avea candidați pentru funcția de primar, liste complete de consilieri locali și județeni și candidat pentru poziția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Așa cum a procedat până acum în activitățile preelectorale și electorale, PSD Dâmbovița are pregătită strategia de comunicare, de informare a cetățenilor, de prezentare a programelor de investiții care vor fi elaborate și puse în practică în următorii 4 ani.

A precizat președintele PSD Dâmbovița că organizația pe care o coordonează va câștiga atât alegerile locale cât și pe cele europarlamentare. Evident, urmează la rând prezidențialele si alegerile parlamentare.

Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște și secretarul general al PSD Dâmbovița, a spus că 2024 este cel mai important an electoral de până acum. A mai precizat Stan că alegerile prind organizația într-un moment foarte bun, cu referire la forța filialei, la unitatea existentă, la capacitatea de a face față și de a câștiga orice bătălie electorală având ca argument suprem proiectele socio-edilitare realizate pe întreg teritoriul județului.

Cristian Daniel Stan este convins că faptul că au fost comasate alegerile prezintă un avantaj. Alegătorii vor veni la urne într-un număr mai mare. A spus secretarul general al PSD că se va putea face o legătură directă între performanța administrativă și alegerile europarlamentare. Conexiunea este argumentată de faptul că foarte multe proiecte de interes local și județean sunt materializate cu fonduri de la Uniunea Europeană. Tocmai de aceea este important ca la nivelul structurilor politice europene să avem o reprezentare de valoare, oameni care să lupte pentru interesul României.

Senatorul Titus Corlățean, președintele executiv al PSD Dâmbovița, a lăsat să se înțeleagă că nu trebuie să ne temem de comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. Nu suntem singurii care punem în practică această versiune electorală. Alegeri comasate vor avea loc în șapte-opt state din Uniunea Europeană.

A mai spus Titus Corlățean că miza europeană a României nu trebuie deloc neglijată. Este una uriașă, în contextul în care, după alegerile europarlamentare din 9 iunie, peisajul politic din Parlamentul European va fi unul complex și mai complicat, pe fondul ascensiunii partidelor de extremă dreapta și a curentelor populiste într-o serie de stata europene. Tocmai de aceea, pe fondul dezvoltării unor formațiuni cu atitudini anti-europene care riscă să complice lucrurile, România are nevoie de candidați puternici în Parlamentul European.

Despre coaliția PSD-PNL aflată la putere a spus senatorul Titus Corlățean că este singura alternativă prin care pot fi menținute echilibrul și stabilitatea țării, elemente indispensabile în actualul context european, cu multe incertitudini și cu un război care nu pare să se încheie, dimpotrivă, pericolul extinderii conflictului planează asupra Bătrânului Continent.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Desfășurare masivă a forțelor de ordine la meciul Chindia – Steaua

Publicat

pe

Târgoviște. 20 aprilie 2024, ora 10:00. Strada Justiției, plină ochi de jandarmi și poliție. Echipaje înarmate până-n dinți. Câini polițiști. Mascați. Trupe antitero. Nu am mai văzut așa ceva de la mitingul lui Liviu Dragnea, când întreg orașul era blocat și nu mai puteai intra decât pe bază de parolă. Ce vremuri și oameni ciudați! Pe sus. Pe funcții.

Azi nu a fost miting electoral. Nici grevă sau vreun alt tip de protest. A fost meci. Pe „Eugen Popescu”. Chindia a jucat cu Steaua București. Aha! Acum ați priceput care a fost treaba cu desfășurarea de forțe. Au venit ultrașii. Galeria Stelei. Una dintre cele mai organizate, unite, dar și violente structuri de suporteri din România. Nu au venit prea mulți la Târgoviște. Vreo 450. Au ocupat tribuna rezervată galeriei oaspeților. O mare de tricouri negre. Trupă compactă. Nervoasă. Nu pe meci și pe echipe, cât pe altele. Vorbim mai târziu. Spectatori, vreo mie.

La tribuna oficială, după sticlă, lume putință. L-am remarcat pe președintele clubului, Gabriel Boriga, la un moment dat, pe primarul Cristian Daniel Stan. Crainicul, ușor timid, prezintă echipele. Pronunță numele antrenorului de la Chindia. Diego Longo. Dinspre galeria târgovișteană, micuță, dar jucăușă, se aude lung, drept răspuns: Huoooo!!!

Partida a pornit la viteza a doua. Pase de relaș, de așezare în teren. Acomodare. Cu gazonul, cu mingea, cu spectatorii. Două bannere cât casa, în zona suporterilor de la Steaua. „Liber să fii ultra” și „Fapte, nu vorbe”.

Se mai încinge un pic jocul. Fără tehnică. Emoții. Steliștii stau mai mult în jumătatea noastră de teren. Câteva faze de gol. Nu tari. Acolo, să fie. Aplauze. Domoale.

Suporterii Stelei au câteva momente de spectacol. Scandează la unison partituri ce par a fi departe de arena sportivă. „Muie PSD”. Am auzit și ceva despre Ciolacu, parcă și Federația Română de Fotbal a fost cântată. Șlagărul zilei al galeriei a fost „Faceți ceva pentru Steaua, altfel de noi nu veți scăpa”.

Minutul ’29. Ocazie mare a Chindiei. Pierdută. Și au mai fost! Am remarcat la jucători nehotărâre, neatenție, debusolare, lipsa tehnicii. Șuturi la poartă slabe, imprecise. Parcă nu voiau să dea gol! Jucătorii de la Chindia au avut mai multe ocazii. Ratate, din păcate. Meciul s-a încheiat 0-0.

Nu au fost incidente. Partidă fără dat la gioale. Un singur cartonaș galben luat de un jucător de la Steaua pentru simularea unui fault. Prelungiri – 4 minute, dar nu s-au întâmplat minuni…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Corneliu Ștefan: Județul Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei!

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat zilele trecute la cea de-a 60-a sesiune a Comitetului European al Regiunilor desfășurată la Bruxelles.

„Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei în ultimii ani! Există investiții și programe în derulare în județul nostru, care acoperă majoritatea subiectelor dezbătute în cadrul sesiunii Comitetului European al Regiunilor.

În prezent, în Dâmbovița, se desfășoară numeroase proiecte în domenii precum sănătate publică și mobilitate. Consiliul Județean Dâmbovița, prin modernizarea a 60 de km de drumuri județene cu fonduri europene, investiții de 64.200.000 de euro, contribuie activ la optimizarea transportului la nivel județean, precum și la creșterea eficienței livrărilor de mărfuri.

În urma discuțiilor cu colegii din țară și cu reprezentanții forurilor europene, referitoare la bunele practici în atragerea și utilizarea fondurilor europene, se confirmă că investițiile semnificative ale Consiliului Județean Dâmbovița în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște sunt un indiciu clar că ne facem treaba și suntem capabili să accesăm programe europene importante pentru comunitățile noastre”, a precizat Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite